Kızım 22 aylık ve bugüne kadar hiç ekranla alakası olmadı sadece bizim telefonlarımızdan bazen kendi resimlerini gösteriyoruz bi de kaynanamda haber açık olur genelde oraya gittiğimizde açık televizyon ile aynı odada kalıyor ama dikkatini çekmiyor haberler haliyle. Geçen gün inekler çıkınca baya istedi sonra belgesel kanalında köpekler ile ilgili birşeyler vardı biraz ona baktı. Kaynanam iki yönü hariç gerçekten iyi bir insan, yardımsever hatta bazen melek gibi. Benim sıkıntım şu ki kaynanam ile aynı katta oturuyoruz ve bugünlerde bazen kızım gidiyor ben 10-15 dakika sonra gidiyorum, bugün de gittiğimde fark ettim ki bugünlerde çizgi film açmış, açma dedim zararlarını anlattım ama anlamıyor, çocuğa hayır diyemiyor o isteyince bayram şekerinden, evdeki paketli şekerli şeylerden veriyor malesef, şimdi de çizgi film açmış. Aklıma çözüm olarak gelen tek şey ben olmadan göndermemek, başka da bişey gelmiyor benim evimde TV yok. Ama ilerde büyüyünce bensiz gitmemesine nasıl engel olurum bilemiyorum. Kendimi çıkmazda hissediyorum burdan sadece bu sebepten taşınmak da istemiyorum, ben gitmesem kendisi gelmez öyle de bi huyu var evinden çıkmaz. Bana bi akıl lütfen:/