Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Yeğenim melek oldu
+1
oy
1,274
göst.
5 Haziran 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Ugurbicegim
(
338
puan)
tarafından
soruldu
Benim kardeşim halam Kızı ile evli 3 çocukları var en küçüğü 3 yaşında hasta teşhisi yok yürümüyor emeklemiyor konuşmuyor kardeşimin iki kızı bir oğlu var. Yengem yine hamile kaldı dokuz ay çekti sancı bulantı. Tam yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi artık herşey daha kolay geçer dedik. Ama daha zor oldu. Kardeşimin aylarca hayalini kurduğu ismini söylerken ağzından bintane cümle dökülüyor du resmen. Çocuklarına çok düşkün biri. Hayalini kurdukları yavruları doğdu sezeryan ile başta bize solunum yolu sıkıntılı ve nabzi hızlı dediler . Ertesi gün bebeğiniz iyi değil diye telefon geldi kardeşime apar topar hasteneye gittik ağlaya ağlaya. Doktor kesin ve net umut yok bu bebek yaşamaz yaşasada engeli olur kalbi 4 kez durmuş delmisler göğsü nü.doktor bebeği görmenizi bile önermiyorum dedi.yimede annesi babası girip gördüler.morarmiş meleğimiz.yemgem perişan bil halde çıktı nefes alamıyor zanki dedi. Meğerse melek olmuş yavrum.kardesim doktora söylemeyin şimdi demiş bizi apar topar eve getirip hasteneye gitti geri tüm evrak işlerini haledip mezar yerini halletmiş Kurban olduğum tek başına. Tüm işler bittikten sonra annemi arayıp bebeğimiz öldü dedi. O an bizde bittik gelinimizin çığlığı halen kulağımda. Hemen babam.amcam eşim yetişti hasteneye herşeyi haletmisti kardeşim bebeğini yıkayıp kefenleyip kucağında taşımış kimseye vermemiş mezarlığa kadar. Nasıl dayandın bu acıya kardeşim diyemedim. yüzüne bile bakamıyorum onun bu yıkılışı beni.mahf etti. Gelinimiz sakinleştirici ile ayakta dura bildi ameliyat acısı ayrı evlat acısı ayrı acıtır canını ateş düştüğü yeri yakar ama bu ateş hepimizi yaktı. Diğer kız kardeşimin piskoljisi bozuldu oturtup kalkıp ağlıyor.annem aynı durumda. Ben bu güne kadar ağladım şikayet ettiğim acilardan daha fazla acı çekiyorum hiç bu kadar acimadi yüreğim. Bu güne kadar. Lütfen dua.edin gelinimize kardeşime bize Rabb'im.sabir versin. Kızları yürüsün bu acı dinsin. Kardeşim salanarak yürüyor gözlerinin altı mosmor gelinimizin göz kapakları bile şişmiş ağlamaktan
dua
dua❤❤❤
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
27
Cevaplar
0
oy
5 Haziran 2024
Defne_batuhan
(
3,355
puan)
tarafından
cevaplandı
Sağlıklı doğdu demişsin bence doğar doğmaz yaptıkları aşılardan da olabilir bazı bebeklerin bünyesi kaldırmıyor bir araştırın derim Rabbim sabır versin annesine babasına
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
6 Haziran 2024
Prens efe
(
474
puan)
tarafından
cevaplandı
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Allah yavrucagın ailesine sizlere sabır versin , anne babaya evlat acısı , evladada anne baba acısı yaşatmasın rabbim güç kuvvet versin çok kötü oldum bende burda
6 Haziran 2024
Ugurbicegim
(
338
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Haziran 2024
Melis63
(
2,017
puan)
tarafından
cevaplandı
Okurken ağladım yaşamış biri olarak o kadar zor ki 4 yıl geçti üstünden acısı geçtimi asla sadece o acıyla yaşamaya alıştım
Rabim sabır versin hayattaki çocuklarına sağlıklı ömürler versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Haziran 2024
kaderdemir
(
769
puan)
tarafından
cevaplandı
Okurken bile içim sızladı bende geçen hafta kaybettim bebeğimi acısı geçmeyen bi imtihan başınız sağolsun canım inşaallah en kısa sürede toparlarlar 2 evladımı anne karnında kaybettim insanın acıdan yüreği yaşlanıyor ilkinde siyeh saç kalmadı kafamda ikincide neler yaşarım bilmiyorum sürekli Rabbime sıgınıyorum iyi olsunlar gittikleri yerde tek duam bu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Haziran 2024
Deniz16
(
382
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah sabır versin yakınlarına
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Rabbim sabır versin inşallah ;(
Hiçbir anne babayı evlat ile sanamasin Allah'ım.. çok zor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Haziran 2024
Zelis6363
(
28
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok üzüldüm basınız sağolsun Allah'ım anne babaya sabr versin inşallah ya bu anlattığıniz olay benim bir tanıdığın olayların aynısı acaba yengenizin adı nazlı mi kusura bakmayın benzerlikler aynı bir kaç gün önce böyle bir olay duydum da
6 Haziran 2024
Ugurbicegim
(
338
puan)
tarafından
yorumlandı
Ever ayın 3 ünde vefat etti cumartesi günü doğdu pazartesi haberi geldi
6 Haziran 2024
Zelis6363
(
28
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben anzilha sen hacermisin çok üzüldüm yaa valla burda görünce kimseye birşey de diyemiyoruz yaralari taze diye bir tek ablası Fatoş un nosu var ona yazdım bana da Hatice abla dedi baş sağlığı falan diledim rabbim sabır versin inşallah çok zor :(
6 Haziran 2024
Ugurbicegim
(
338
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet benim Allah razı olsun canim öyle valla gerçekten çok zor bir acı piskoljikmen çöktük hepimiz uzun bir süre de bu piskoljiden çıkamayız
6 Haziran 2024
Zelis6363
(
28
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayyy ne desem boş valla canım rabbim size sabr versin annesine babasına çocuklarına da can sağlığı inşaallah rabbim kızına da şifa versin yüreğini ferahlatisin inşallah:(
6 Haziran 2024
Ugurbicegim
(
338
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin inşallah Allah razı olsun canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
194
göst.
Sabah 8 de yeğenim ameliyat olacak
24 Haziran 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
dua❤❤❤
ameliyat
saglik
0
oy
30
cevap
688
göst.
2 yaşında yeğenim rota virüsü geçiriyor
22 Nisan 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Asaff
(
236
puan)
tarafından
soruldu
-rotavirusu
tavsiye-fikir
dua❤❤❤
0
oy
9
cevap
327
göst.
Ameliyat olan yeğenim hakkında
30 Aralık 2021
Diğer
kategorisinde
Yusufcan
(
130
puan)
tarafından
soruldu
dua❤❤❤
0
oy
9
cevap
231
göst.
Bir dua postuda benden olsun (yeğenim için)
21 Kasım 2021
Diğer
kategorisinde
Esmerqueen
(
3,221
puan)
tarafından
soruldu
dua❤❤❤
413,081
soru