+1 oy
1,279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (338 puan) tarafından
Benim kardeşim halam Kızı ile evli  3 çocukları var  en küçüğü 3 yaşında hasta teşhisi yok yürümüyor emeklemiyor konuşmuyor  kardeşimin iki kızı bir oğlu var. Yengem yine hamile kaldı dokuz ay çekti sancı bulantı. Tam yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi artık herşey daha kolay geçer dedik. Ama daha zor oldu. Kardeşimin aylarca hayalini kurduğu ismini söylerken ağzından bintane cümle dökülüyor du resmen. Çocuklarına çok düşkün biri. Hayalini kurdukları yavruları doğdu sezeryan ile başta bize solunum yolu sıkıntılı ve nabzi hızlı dediler . Ertesi gün bebeğiniz iyi değil diye telefon geldi kardeşime apar topar hasteneye gittik ağlaya ağlaya. Doktor kesin ve net umut yok bu bebek yaşamaz yaşasada engeli olur kalbi 4 kez durmuş delmisler  göğsü nü.doktor bebeği görmenizi bile önermiyorum dedi.yimede annesi babası girip gördüler.morarmiş  meleğimiz.yemgem perişan bil halde çıktı nefes alamıyor zanki dedi. Meğerse melek olmuş yavrum.kardesim doktora söylemeyin şimdi demiş bizi apar topar eve getirip hasteneye gitti geri tüm evrak işlerini haledip mezar yerini halletmiş Kurban olduğum tek başına. Tüm işler bittikten sonra annemi arayıp bebeğimiz öldü dedi. O an bizde bittik gelinimizin çığlığı halen kulağımda. Hemen babam.amcam eşim yetişti hasteneye herşeyi haletmisti kardeşim bebeğini yıkayıp kefenleyip kucağında taşımış kimseye vermemiş mezarlığa kadar. Nasıl dayandın bu acıya kardeşim diyemedim. yüzüne bile bakamıyorum onun bu yıkılışı beni.mahf etti. Gelinimiz sakinleştirici ile ayakta dura bildi ameliyat acısı ayrı evlat acısı ayrı acıtır canını  ateş düştüğü yeri yakar ama bu ateş hepimizi yaktı. Diğer kız kardeşimin piskoljisi bozuldu oturtup kalkıp ağlıyor.annem aynı durumda. Ben bu güne kadar ağladım şikayet ettiğim acilardan daha fazla acı çekiyorum hiç bu kadar acimadi yüreğim. Bu güne kadar. Lütfen dua.edin gelinimize kardeşime bize Rabb'im.sabir versin. Kızları yürüsün bu acı dinsin. Kardeşim salanarak yürüyor gözlerinin altı mosmor gelinimizin göz kapakları bile şişmiş ağlamaktan 

27 Cevaplar

0 oy
(3,355 puan) tarafından
Sağlıklı doğdu demişsin bence doğar doğmaz yaptıkları aşılardan da olabilir bazı bebeklerin bünyesi kaldırmıyor bir araştırın derim Rabbim sabır versin annesine babasına 
-Reklam-
0 oy
(474 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Allah yavrucagın ailesine sizlere sabır versin , anne babaya evlat acısı , evladada anne baba acısı yaşatmasın rabbim güç kuvvet versin çok kötü oldum bende burda 
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(2,017 puan) tarafından
Okurken ağladım yaşamış biri olarak o kadar zor ki 4 yıl geçti üstünden acısı geçtimi asla sadece o acıyla yaşamaya alıştım 

Rabim sabır versin hayattaki çocuklarına sağlıklı ömürler versin 
0 oy
(769 puan) tarafından
Okurken bile içim sızladı bende geçen hafta kaybettim bebeğimi acısı geçmeyen bi imtihan başınız sağolsun canım inşaallah en kısa sürede toparlarlar 2 evladımı anne karnında kaybettim insanın acıdan yüreği yaşlanıyor ilkinde siyeh saç kalmadı kafamda ikincide neler yaşarım bilmiyorum sürekli Rabbime sıgınıyorum iyi olsunlar gittikleri yerde tek duam bu
0 oy
(382 puan) tarafından
Allah sabır versin yakınlarına
0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin inşallah ;( 

Hiçbir anne babayı evlat ile sanamasin Allah'ım.. çok zor.
0 oy
(28 puan) tarafından
Çok üzüldüm basınız sağolsun Allah'ım anne babaya sabr versin inşallah ya bu anlattığıniz olay benim bir tanıdığın olayların aynısı acaba yengenizin adı nazlı mi kusura bakmayın benzerlikler aynı bir kaç gün önce böyle bir olay duydum da 
(338 puan) tarafından
Ever ayın 3 ünde vefat etti cumartesi günü doğdu pazartesi haberi geldi
(28 puan) tarafından
Ben anzilha sen hacermisin çok üzüldüm yaa  valla burda görünce kimseye birşey de diyemiyoruz yaralari taze diye bir tek ablası Fatoş un nosu var ona yazdım bana da Hatice abla dedi baş sağlığı falan diledim rabbim sabır versin inşallah çok zor :(
(338 puan) tarafından
Evet benim  Allah razı olsun canim öyle valla gerçekten çok zor bir acı piskoljikmen çöktük hepimiz  uzun bir süre de bu piskoljiden çıkamayız
(28 puan) tarafından
Ayyy ne desem boş valla canım rabbim size sabr versin annesine babasına çocuklarına da can sağlığı inşaallah rabbim kızına da şifa versin yüreğini ferahlatisin inşallah:(
(338 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 194 göst.
24 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 688 göst.
0 oy
9 cevap 327 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yusufcan (130 puan) tarafından soruldu
0 oy