0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (2,474 puan) tarafından
Ev sahibimiz kurbanlık koyun almış ben 3 katta oturuyorum o en altta giriş katta oturuyor girişte de kömürlük var bizim tuvalet pencereleri kömürlüğün olduğu boşluğa bakıyor  havalar 40 derece zaten ordan inanılmaz ****** kokusu geliyor ****** pisliği kokusu resmen tuvaletteki kapsüller bile ağır olur ya onları bile bastırmış ordan odaları yayıldı dün temizlik yaptım çıkmıyor o koku evden sanki ben evin içinde bakıyorum :( 

Hadi pencereler bı nebze açık odalardan çıkıyor da tuvlaetten çıkmıyor naptiysam Allah'ım bayrama da 9 gün var nasıl geçecek kusasım geliyor tuvalete girince :((( 

Var mı kokusunu bastıracak önerileriniz:( nasıl bı koku çamaşır suyunu bile bastırıyor biri gelse giremicek tuvalete :((

5 Cevaplar

0 oy
(502 puan) tarafından
niye bu kadar erkenden almışlar 
(2,474 puan) tarafından
Ayy bilmiyorum hadi aldın kapalı yere bağlanır mı bu sıcakta öldük kokudan sanki ben odalardan birinde bakıyorum zaten apartmandaki merdivenler de leş gibi kokuyor hiç düşünce yok ya
-Reklam-
0 oy
(9,045 puan) tarafından
Valla bende smdi post acacaktim bizim.bahcede değil kurbanlık alnından geliyor burnumun direği kirildi
(2,474 puan) tarafından
Kız bizim bahçede değil kapalı kömürlük alan tuvlaeti görsen leş gibi kokuyor hayvandan soğutur insanı
0 oy
(217 puan) tarafından
Okurken baygınlık geldi Allah yardımcın olsun. Ne kadar düşüncesiz insanlar varya. O koku gitmez aşkım ne yapsanda gitmez
(2,474 puan) tarafından
Off akşam yıkadım por çöz le leş gibi kokuyor yine kuscam artık bide sıcak ya daha da ağır kokuyor yeni de degil geçen hafta getirdi kurban geçse de kurtulsak kokudan
(217 puan) tarafından
Kız deterjan falan dökme artık akışına bırak deterjan kokusu ve kurbanlık kokusu karışır daha dayanılmaz hal alir.
(2,474 puan) tarafından
Tuvalete giremiyorum :D kız altıma yapcam o kadar yoğun geliyor koku
0 oy
(2,546 puan) tarafından

Ev sahibine de bişey denmez ki:)))o koku kolay kolay gitmez hayv.an gitmeyince.canim tarçın kaynat ocakta .defne yaprağı varsa yak bı kabın içinde dolaş evin içinde gider ama geçici bı süreç .ara ara yap bunu

(2,474 puan) tarafından
Tamam canım sagol :)
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ay çok kötü olmuş ya hele koyun çok pis kokar soylesiniz belki bir çaresini bulur o ordan gitmedikçe koku da gitmez Allah'tan biraz üst kattasin 
(2,474 puan) tarafından
Yok kız nereye bulacak ben biliyoum diyeceği seni bayrama ne kaldı sabret

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 249 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 331 göst.
9 Şubat 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 670 göst.
15 Ağustos 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu