0 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Aallsklsd

19 Cevaplar

0 oy
(3,985 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Valla uzaktasaniz yarı yarıya kalmalısınız bence hep onun ailesinde olmaz seninkilerde anne baba özlüyorlar elbette 10 gün geliyorsanız 5 5 bölmeniz lazım 
tarafından
Bu hiç bişey sürekli aileme laf sokuyo biliyorum onları iateiyo beni onlardan koparmak istiyo nefrey ediyorum ondan
(3,985 puan) tarafından
Klasik kaynana modeli gelin olunca ona mecbursun esirsin düşüncesi hep ben hep ben
tarafından
Valla bıktım ya bende keşke hiç evlenmeseydim
(3,985 puan) tarafından
Aynen canım susma sustukça haklı sanar kendini.
tarafından
Susmuyorum ama bağırıp çağırıyor
-Reklam-
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Yani tatil zamanı tabiki aileyle geçirilir ama neden hepsi 5gun orda 5 gün katmanda diğer günler neden siz başbaşa kalmiyonuz
tarafından
Eşimin işinden dolayı uzakta evimiz hani memlekete aileleri görmeye gidiyoruz ama en çok onlard kalıyorum bunu dile getirince eski kafalı gibi konuşuyor
0 oy
(41 puan) tarafından
Evlenmeden önce de böyle miydi? Allah yardımcın olsun. Ben eğer eşim istemezse tek giderdim ne demek ne işim var. 
tarafından
Söyledim bende böyle görmedim ama evliyiz ortak nokta da buluşmalıyoz diyorum yok hep orda kalayım demiyorum yarı yarıya yok basmıyo kafası ben sakince konuşuyorum kendi bağırıp çağırıyor bi de beni tehdit ediyor çok şükür ailem arkamda
(41 puan) tarafından
Çocuk olunca insan sanırım biraz daha düşünerek hareket ediyor. Rabbim yardımcın olsun. Baktın olmuyor. Annene yada ablan teyzen kim varsa onlara aratıp davet ettirip emrivaki gibi yapmayı dene
tarafından
Çocuktan önce de böyleydi annemi bi kere araya soktum yine de yok benim kayınvalidem geçen gittiğimizde görümcemin kayınbabası vefat edince hepsi taziyeye gitti 3 gün o zaman da kızım küçüktü 3 aylıktı haliyle gidemedim taziye bitti artık fiğer gün yola çıkacaz kaynanam annemle bana ne desin taziye size yarafı yani orda kaldım ya valla yemin ederim adamın ölmesine sevindim o kadar kötü durumdayım
(224 puan) tarafından
Ayyy sok oldum ne a.s.alak bir kadın inşaallah kizida vardır onun onada beter yapsınlar
tarafından
Kızı zaten beter halde
0 oy
(436 puan) tarafından
Çok saçma bir düşüncesi var eşinin... Madem evlisin, ee o da evli o da gitmesin o zaman annesine ya da o da az kalsın?? 
tarafından
Bemce de onların adeti öyleymiş bizim adette farklı ama kızlar Allah aşkına öyle bi adet mi kaldı ya yine yarı yarıya yapalım diyorum yok illa orda fazla kalacam anlamıyorum ki bu nasıl bi kafa
(436 puan) tarafından
E sen annende kal, o, annesinde kalsın 2 3 gün.. Hem birbirinizi özlersiniz
tarafından
Bırakıyo ama mesela örneğin 1 ay mı kalacaz 10 gün annemlerde 20 gün kayınvalidemde neymiş annemlerde gidip gelip beni gmrüyo ya kendi evimde kalmakla o bir mi ya
0 oy
(5,087 puan) tarafından
İyi idare edıyosunuz ya beeb hayatta kalmam heralde
tarafından
Biz her gittiğimizde bu yüzden tartışıyoruz babası da annesini pek bırakmazmış bi yere ama o eskidendi yani ben aileme gidiyorum pavyona mı gidiyorum sanki
(5,087 puan) tarafından
E tabı canım anne babasıyla ne alakaso var hem ona kalırda benm kaynana bakkala bıle gıtmezmıs. Kavga edecek kadar var valla sen kal annende ben kendı aıleme gtcem de
tarafından
Söylüyorum anlamıyo ince hesap yapma biraz fazla bizde kalmışsan ne olmuş o an öyle gelişmiş 1 buçuk yıldır evliyiz 4 defa gittik 4ünde de en çok onlarda kaldım bu hiç mi öyle bi an gerçekleşmiyoda ben annemlerde kalamıyorum
(5,087 puan) tarafından
O ince hesap yapmasın o zaman madem.ffarketmıyor bu kez farklı olsun de
tarafından
Söylüyorum o zaman sende hesap yapıyosun diyorum yok kabullenmiyo böyle yapınca nefret ediyorum
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Seni annenlere bıraksın kendi annesigilde kalsın. Yarı yarıya kal yine öylede mi kabul etmiyo
tarafından
Yok işte o yüzden tartıştık sen gelme ben kalayım yok ona da yok
(1,814 puan) tarafından
Şimdi bişey diycemde olmıycak. Napacan cnm bnm en baştan konuşmadınız mı bu konuları nişanlıyken fln. Bir insanı ne yaparsan yap değiştiremezsin ya cazgır olaca bağırıp çağırıp yapacan. Yada tatlı dille ikiside olmuyo sa ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen. Evliliğinin bitmesini istemiyorsan mecbur susacaksın. Yada babanlar desinler biz kızımızı bir kaç gün daha fazla görmek istiyoruz diycekler
tarafından
Haklısın ama valla ne bileyim bu zamanda böyle kalmamıştır diye konuşmadık başta ses etmiyordum ama sürekli tartışıyoruz bu akşam dedi ki işte bi daha bu kavgadan dolayı boşanma lafı edersen ben napacağımı biliyorum bende senden önce ben giderim babamın evine olmazaa artık ailemi devreye sokacam böyle bişey mi kaldı bu devirde ya
(1,814 puan) tarafından
Yani bencede babanlar desinler. Baştan taviz vermeseydin belki böyle olmazdı. Baştan nasıl başlarsa o öyle gidiyo cnm.Hakkında hayırlısını kolaylıkla nasip etsin  rabbim
tarafından
Doğru benim eşşekliğim ben başta susmasaydm böyle olmazdı
0 oy
(4,838 puan) tarafından
Sinirlenmemek mümkün değil bence eşin eski eski hatta çok eski kafa müzelik hatta ister üç gün kalır annengile geçersin o istediği kadar kalsin yarı yarıya bile kalmak zorunda değilsiniz yani 
tarafından
Bana göre de kalmak zorunda değilim ama anlamıyo bari yarı yarıya diyorum ona da yok yerin dibine gire adetlerinde yokmuş öyle
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Benim anlamadığım boşanmanız durumunda giden niye sen oluyormussun. Babanlara birakicam ne demek bu lafları söyletme ezdirme kendini bu kadar bosanmak istiyorsa defolsun o gitsin veya bisanacak taraf sen olursan davayı açarken evde kalmak istediğini belirtirsin o gider evden
tarafından
Eşim asker sürekli yer değiştiğimiz için evde kalma imkanım yok ama zaten böyle bişey olsa ben kendim giderim
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ayyy bayramları burundan getiriyorlar .bayramların gelmesini bı ben istemiyo olamam 
tarafından
Bende istemiyorum maalesef
0 oy
(18,105 puan) tarafından
Kafası hem böyle çalışıyorsa sen onu annesinin kapısına bırak bence 
tarafından
Sonu o olacak sonunda
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Sen niye ona teklif ediyorsun ki yarı yarıya yapalım diye? Belli ki öküzz senin kocan. Anan babana bor bir gün bir şey olsa ah vah edersin dinleme kocanı. En çok kendi ailende kal bir kaç gün de onun ailesinde. Döndüğünde nasıl tepki veriyorsa aynı tepkiyi sende ona verirsin. Sonucundan korkma ne olacaksa olur. 
tarafından
Sürekli ailesinde daha çok kaldıüımız için o yüzden yarı yarıya teklif ediyorum ama inat etmiş en çok onlarda kalacakmışım
(7,775 puan) tarafından
İsterse kalsın kendi ailesnde. İki aile arası mesafe uzak mı
tarafından
Yok yakın yarım saat arabayla
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Seni anan dogurdu da beni kopekler mi dogurdu desene suna? Ay sormam bile aileme giderken kocamdan izin mi alicam gider kalirim. Hos benim kocam boyle bisey asla demez ama dese de agzinin payini veririm. Ince hesabi yapan esin.
tarafından
Demek ki sokaktan bulmuş beni götürmediğine göre
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Eger adetleri oyle degilse bende ailesine gitmem acikcasi.kendi aileme giderim tek basima oda izin gununu gecirsm ailesyle.yanj ole seymi varmis nedemek bziim adetimjz baslarim o adetede onada ailesinede kole almiyorlar o nasil ailesini ozluyrsa sende ozluyrsn cok istiyorsa bulsn kendjne gore birini o kisiyle evlensn.yanj belkide elinden gelse seni ailenede gondermicek.valla kusura bakma canm ama bole adamlari cok mu ariyorsnz ya saka gibi.ama sende kendjni ezdircek biri gibi durmuyrsn kopar yaygarayi inceldgi yerden kopsn hesabi.onun anasi degerliyse benmki daha degerli
tarafından
Önceden hiç sesim çıkmazdı ama akıllandım tekrar konuşacam bu konuyu yoksa orda yine tartışacaz
0 oy
(11,907 puan) tarafından

Kaynanama yakın aileme uzağım ailemde kalıyorum Kaynanamda kalmam ama erkeklerin mantığı bu en çok benim ailemde kalınacak 

tarafından
Ne varsa sanki başları göğe eriyo
(11,907 puan) tarafından
Aynen öyle kendi ailemizden kıskanıyorlar mesela 2 ay köye gitmedim eşim diyor ki ailenin yanına giderken hiç sorun çıkarmıyor hemen gidiyorsun mesele benim ailem olunca sorun çıkartıyorsun kendi ailemi senede 1 defa görüyorum onları her zaman
tarafından
Aynn benimkide aynısını söylüyor ordayken başkaymışım onlara gidince başka
0 oy
(1,995 puan) tarafından
Çok istiyorsa o gitsin bizde aynı yerdeyiz kaynanamlar sürekli gelir eşim bayram günleri kalk gidelim derdi saat 11 oldu mu ordaydik bir değil iki değil en son tartıştım ailesine gitmedim kendisi gitti akşam döndü 

Şuan gitsek akşama doğru gidip geri dönüyoruz 

Sende söyle git ben gelmicem ben kendi çocuklarımla ailemle kafa dinlicem sizde öyleyse sen git bizde öyle değil ben gelmiyorum gitsen bile ikinci gün geri evine gel kendisi gelir
tarafından
Aynısını dedim o nereye ben orayaymış köpek gezidriyo sanki
(1,995 puan) tarafından
Gitme banada söyledi hatta çocuğu götürecem başta izin vermedim biliyordu kızı götürse bende giderim diye sonra verdim al götür kafamı dinlim çanta hazırladım tartıştık o ara çıktı gitti bende kalkıp yemeğimi yaptım çayımı demledim akşam oldu baktım geldi hiç birşey olmamiş sanki
Bu ramazan Bayramı'nda da akşama doğru ben hadi gidelim dedim gittik yemek yedik geri eve döndük kurban Bayramı'nda da aynısını yapcam
Sen sustukça mecburuz gibi davranıyor
tarafından
Bi bende deniyeyim bakalım ne olacak
0 oy
(721 puan) tarafından
İnce hesap yapan sensin.Kafam atcak şimdi hiç sizinkilerde kalmayacağım.Ya yarı yarıya ya da herkes kendi annesine de.Net olduğunu anlar.
tarafından
Yok bacım yok anlamıyo kalın kafalı
0 oy
(152 puan) tarafından
Ben zaten anlamıyorum kaynana da kalsan bebeğe ağlıyor diye laf ediyor kalmasan bizi beğenmedi diyip onada laf ediyor eşimin annesi yüzünden bütün tatilim mahvoluyordu eşimde artık gitmeyelim dedi zaten böyle sorunlar olduğu için memlekete çok giden biri değiliz ama gidince de eşimin annesi burnumuzdan getiriyo 
tarafından
Bizimde öyle gidiyoruz kös kös evde oturuyoruz o zaman gitmeye gerek yok aileme gitmeyeveksem gezöeyeceksem neye gidiyoruz
(152 puan) tarafından
Kesinlikle benimde anneannem dedem köyde gidince oraya gitmek istiyorum kaynanam hemen surat yapıp eşime sen gitme diyor ben köye eşimle geldiysem kendi akrabalarıma da onunla gitmem gerekiyor yanlış mıyım ki eşimde nenemi dedemi çok sever aynı şekilde onlarda eşimle bir yere gitmeye niyetlensek hep birşey çıkarıyor kavga ediyor resmen bizimle gidemezsiniz gezemezsinjz gibisinden zehir ediyor hep hep
tarafından
Yani sen onun ailesine birlikte gidiyosan oda senin ailene birlikte gelmek zorunda
(152 puan) tarafından
Hayatım bunu annesine anlatamıyoruz ki kadın kıskanç kötü gıcık ne yapsam da ortalığı karıştırsam diye fırsat kolluyor bebeğim ağlıyor bunun da bi sesi kesilmedi der suyu açarız çok açma der halbuki suda köyde ücretsiz eşimde sinirlendi çıkıp geldik evimize
tarafından
En iyisi böylelerinden uzak durmak
0 oy
(956 puan) tarafından
Benim eltimde aynı şeklde meslekten dolayı senede gelirler annesigilde az kalır kaynana da çok kalır o giittiginde bile laf eder orda ne varsa diye bende hep savunurum niye onlar ailesi değilmi hep burda kalmak zorundamı diye 
tarafından
Senin gibi eltiye can kurban valla elinden gelse hiç. Göndermeyevekler
0 oy
(869 puan) tarafından
Çok haklısın niye erkek olunca ne gibi bir üstünlüğü oluyormuş terbiyesiz adam bizde gideriz aynı 20 gün 10 10 kalırız  tabi buna banim kaynanam da gönlü olmaz gelin gittiği yere *** gibi yapışacak der sürekli lanet ama eşim götürür onun dediğini umursamaz ama bazen eşim de dengesiz hareketler ediyor sanki erkek evi diye üstün görüyor kendini bu ara bu yüzden kavgalıyız
tarafından
Aynen bunlarda öyle tutturmuşlar bi adet benim eşim annesine de düşkün ne derse o
(869 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 259 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 837 göst.
0 oy
5 cevap 281 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 1,011 göst.
1 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,106 soru

12,295,683 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...