0 oy
249 göst.
Aile kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar kaynım evli kendisi kıskanç biri eşiyle de pek anlaşamıyorlar benim gorumcemle kaynanamla bir sorunum olsa hemen o da müdahale ediyor ailesini savunuyor eşime karını savunma diyor biri bişey dese hemen gidip eşime karın öyle böyle demiş diyor bunun derdi ne yani bir erkeğe yakışır mı kadın gibi laf taşımak burnunu herşeye sokmak 

4 Cevaplar

0 oy
(1,967 puan) tarafından
Eşin ne diyor. Sanane benim karıma laf söylemek sana mı düştü desin terslesin. Bir daha ağzını açamaz. 
(159 puan) tarafından
Hayatta demez saftirik kocam hatta kaynım eşimin yanına eskisi gibi gelmiyor neden diyorum herhalde kırılmış seni savunmustum diye
(1,967 puan) tarafından
Ohoo senin eşin musade ediyor canım buna kaynina hiç kızma.
(159 puan) tarafından
Maalesef canım
-Reklam-
0 oy
(1,997 puan) tarafından
Erkeklik taslıyor kardeşine kadın ağzına bakma demek istiyor anladığım kadarıyla. 
(159 puan) tarafından
Gitsin karısına erkeklik taslasin
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Benim de görümcenin kocası böyleydi sen karına laf geciremiyor musun dedi bi gün eşime bı kavgaya tutuştuk o gün bu gündür karışmıyor her halta karışırdi karı gibi 
(159 puan) tarafından
Kendileri galiba eşleriyle sorunlu başkalarının da huzurlu olmasını istemiyorlar
(2,518 puan) tarafından
Kendi karısını hor görüyor insan içinde yerin dibine sokuyor erkeğim diye geçiniyor işte eşim de öyle olsun istedi
(159 puan) tarafından
Benim eşim ona uymaz inşallah gerçi oda uyuyor onu doldura doldura bana diyor aileme düşman olmuşsun
(2,518 puan) tarafından
Benimki de uymuyor susturdu bı kere de ben tersledim demior şimdi bi şey
(159 puan) tarafından
İyi olmuş bari canım inşallah hiç bir zaman başkalarını dinleyip huzursuzluk cikarmaz
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Sen onun ağzının payını ver herkes kendi karısıyla alakadar olsun de sanane benim hayatımdan de ki huzurun yoksa benim huzuruma da el atma burun sokma de bakalım birdaha seenin yuvana el atıyor mu kıskanç ve kibiirli insanlardan nefret ederim evli barklı adamsın sanane kadınlardan erkek erkekliğini kadında kadınlığını bilecek 
(159 puan) tarafından
Canım ben bunları söylesem eşim kavga eder benle surat asar bu yüzü eşimden alıyor ama çok üstüme gelseler büyük kavga çıkarırım valla
(1,717 puan) tarafından
Ay kavga etsin en fazla bir kaç gün konuşmaz en azından kadın gibi erkekten kurtulursun

İlgili sorular

+2 oy
27 cevap 716 göst.
6 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ecrin sena (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 232 göst.
7 Şubat 2024 Aile kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 623 göst.
17 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,634 soru

12,154,159 cevap