0 oy
198 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından
Korunmaniza rağmen  hamile kalan varmi içinizde korktunuz başınıza geldimi  benim annem ertesi gün hapları kullanmasına rağmen kız kardeşim olmuş kadın  hala şokta:)))not.. kardeşim 18 yaşında:)))

2 Cevaplar

0 oy
(2,206 puan) tarafından
Daha demin bu konu gebelik bölümünde konuşuluyor dur hap almasına rağmen hamile kalmış düşürmeye çalışıyordu
(5,592 puan) tarafından
Evet ya yazdığım yoruma beni haksız bulmuş biri
(2,206 puan) tarafından
Ne diyim canım Allah akıl fikir versin cidden babasına söylemedim diyor aldırcam vs saçma saçma konuşuuor kanunen babanın haberi yokken aldıramaz zayen kendi kendine gelin güvey olmuş ağır saçmalıyor cidden oturup şükretsin
(2,206 puan) tarafından
Mahluk olayı de mi vallaha doğrı söylemişsin korkma ne ya cidden evli barklı kadın aldırsın aldırmasın ne desek boşta sanki dünyanın ayıbını yapmış gibi konuşması deli etti beni gurbetteyim yapayanlızım ama 2 çocuk var diyor çelişiyor dünyada tek onun başına gelmiş gibi yana yakıla nasıl düşürecem derdinde
(2,206 puan) tarafından
Haklısınız diyor korkuyorum ama hak veriyorum diyor vazgeçmiş gibi konuşuyor şimdide dönmüş haftaya doktora randevu alcam diyor
(5,592 puan) tarafından
Tamam ben sinirden mahluk dedim Allah afetsin beni ama dediğin gibi evli barklı kadın çocuk gibi nasıl yaparım nasıl ederim düşürebilirmiyim bu ne ya hayvann mı bu
Dengesiz olduğu beli daha sağlıklı tek başına düşünmeden gelmiş istenmeyen gebelik ne yapabilirim diyor
tarafından
Nasıl sinir oldum ona ya kimisi olsun diye uğraşır bunlarda düşürmek için
(5,592 puan) tarafından
Evet ya benim kuzenim hiç bir sorunları olmamasına rağmen iki sağlıklı birey birtürlü nasip olmuyor bunlar şükür edeceklerine ne yapıyorlar
Hat zor tamam ama rabim rızkıyla verir
(2,206 puan) tarafından
Kız hamile olduğu bile belli değilmiş kan vs vermemiş ki zaten teste göre konuşuyor heralde hastaneye felanda gitmemiş
(5,592 puan) tarafından
Gitmememiş daha haftaya gidecekmiş ne biliyim ya gece gece hem günahına giriyorum bahsederek hemde çok sinirlendim ya
tarafından
Benimde çok tanıdığım var yıllardır tedavi oluyorlar bebek icin çok üzülüyorum böyle şeyler görünce
(5,592 puan) tarafından
Evet ya bak bir tane kuzenim 7 yıl olmadı 3. Cü tüp bebek te ikizleri oldu dünyanın parasını döktüler kocası 3 iş yapıyordu İstanbul’a kiraya gittiler sırf tedavi için
(2,206 puan) tarafından
Bende 3 senedir bekliyorum yani istemeye bilir anlıyorum ona göre önlemini alması lazım yani
(5,592 puan) tarafından
Tanikide öyle rabim tez vakitte sana nasip etsin inşallah canım benim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 728 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,834 göst.
+1 oy
20 cevap 362 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (240 puan) tarafından soruldu