0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Kızlar çok arstiridm tup mide ameliyatı öneriyorlar 20 binden başlıyor fiyatı ama baya iyi olumlu yönde yorumlar var bu arda 25 yaş 80 kiloyum 

2 Cevaplar

0 oy
(6,551 puan) tarafından

80 kilo icin tup mide yaparlarmi bilmem ama asiri fazla degil verilemeyecek kadar zor degil. . 100 kusur olsan tamam bir saniye bekleme derim de. ben mesela 60 kiloyum canim

cikio kilo vercem diye 56 kiloydum bu kis 66 ya ciktim. suan 60 a dusmus durumdayim. keske 100 kusur kilo olsam da mide ameliyati olup kurtulsam bu çileden kolayca derim hep.:) ama 80 icin de yapmazlar bence

(5,020 puan) tarafından
Artık paraya döktükleri için 15 kilo fazlaya bile yapıyorlar cnm
(6,551 puan) tarafından
aa cidden olemi. cunku bikac kisi taniyorum dr yapmamis . bu akillilar da gittiler uc bes ay vur oatlasin cal oynasin yedi yedi yediler biri 96 digeri 100 kusur kiloyla oldu ameliyati. dort ay icinde mankene donustuler
(5,666 puan) tarafından
Çok kötü sarkıyorlar ya. 2 arkadaşım oldu. İkisi de çok kötü sarktı. Bir de ameliyat sonrası komplikasyonlar hiç bitmiyor. Çok kötü nefes kokusu oldu ikisinde de ve ikisi de safra kesesinden ameliyat oldu. Ara ara bayılmalar da var.
(5,020 puan) tarafından
Fkolgun cnm onlar nasıl olsa veriyoruz diye spor yapmamıştır dikkat etmemiş demekki ben de 85 kilo verdim o kadar vermeme rağmen fazla rahatsız edici bir sarkmam olmadı tâbi şimdi acil  kilo al diyor doktorlar kilo almaya çalışıyorum
(5,666 puan) tarafından
Yapmadılar ki tansiyon düştü sürekli bayıldılar. Canım mutlaka spor yapılmalı Büşra sen çok zayıflamışsın bebek için kilo alman gerekiyor
(5,020 puan) tarafından
Kuzum evet ama benimki plansız bir anda zayıfladım acil olarak 1 hafta önce 2 ameliyat geçirdim o ara  55 lere düştüm şimdi toparlamaya çalıyorum
(6,551 puan) tarafından
abooovv baya vermissin busra.   boyun kacki 55 aman aman fazla dusuk kilo degil. ama gerci kendi bunyenin alisik olmadigi rakam diye belki  problem mi oluyordu 55 kiloda olman
(5,020 puan) tarafından
178 boyum cnm benim için çok fazla düşük dedi doktor tansiyonumu bile yerle bir etti ve ben 5 kilo ya yakın aldım ama hayla kalkamıyorum ölü gibi geziyorum evin içinde markete inemiyorum düşün basım dönüyor gözlerim kararıyor evde yatıyorum
(6,551 puan) tarafından
heee hay masallah . ta i 178 e 55 kilo asiri dusukdur haklisin .  ben kilomdan sana 5 kilo vereyim sen boyundan bana 5 cm ver diyeaim geldi:))
-Reklam-
0 oy
(588 puan) tarafından
Tüp mide için süper obez v ileri obez olman lazimki tüp mide uygulasinlar 
(588 puan) tarafından
130 ve üstu

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 47 göst.
+1 oy
14 cevap 352 göst.
0 oy