0 oy
332 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Boyum 1.60 kilo hemen 80.0 yaş 21 kilo vermek istiyorum ama yüzün düşer çirkinleşir vücudunda karamanlar olur fln diyorlar bide özellik göbeğim çok sezeryanla doğum yaptım napacam nasıl olacak siz kilolarınızı nasıl verdiniz

9 Cevaplar

0 oy
(11,423 puan) tarafından

Ay bi kilo ver de yüzün çirkinleşiyor mu güzelleşiyor mu sonra gör :) ekmek pilav makarna paketli gıdaları bırak. Çok doymadan sofradan kalk. Yemeklerinde çorba mutlaka bulunsun. Et tavuk sebzeli ve bol yeşillik tüket. Yani birde su.

(10 puan) tarafından
Zayıfken güzel değilmişim yada diyet yapamamk için kendimi mi kandırıyorum
(6,057 puan) tarafından
hic yani:) oyle diyen iyiligini istemeyip kiskaniyordur yuzde bir milyon net tespit yani.:))sisman ilanim yuzu cirkenlesmiomu kararma olmuomu hem sisman hem cokuk oluyo bi zayiflada cik yani millet 100 kilo veri derileri sarkip carsaf gibi topuyor kivirip derisini katlayip pantlonun icine tepiyor da halinden mmnun. sisman olacaga. carsaf gbi deri sarksin daha iyi yani modunda.:)
(10 puan) tarafından
Dolabımda neredeyse hiçbir şey artık bana olmuyor o kadar eski fiziğimi arıyorum ki niye giyiniyorsun ama yakışmıyor
(11,423 puan) tarafından
Evet kıskandıklarından zayıflamanı istemiyorlar herkese inat zayıfla
-Reklam-
0 oy
(587 puan) tarafından
Tam tersi insan kilo verince yüzü dahada güzelleşiyor sen kimseyi dinleme kilo ver dahada güzelleşir sin 
(10 puan) tarafından
Bence de bir de yaşım daha çok küçüğüm kiloya göre
0 oy
(18,103 puan) tarafından
Diyen kimse uzaklaş ondan senin asla dostun değil
(6,057 puan) tarafından
2018 de bu olay. sonra 2021 de o 3. cocugunu yapmaya calisio hamile kalamadi uc ay tutmadi. bende hic cck dusunmuyorum 2. vocuga kazayla hamile kaldim.bana sey diyor belki kimyasaldir belki dis gebeliktir belki bos gebeliktir galn diyor . tamm ben cck istemiyodum ama hamirl kalinca yani mecnur digurcam sen niye bana bunlari yakistiriyosun ki yani. bise demedim. kendi hamile kalamiyor ya. benden 15 gun sonra onunda testi pizitif cikti agrisi sizisi var duuk yapti bidaha hamile kaldi kimyasal bidaha hamile kaldi bebek olusmadi bos gebelik. ben dogurdum ettim  1 yaş ettim oglumj. o sonra saglikli hamile kaldi 3 ye.

ben hamileyken cok kilo almak istemiyorum falan derdim iste hesapladigin gbi olmuyor cokta umitlenme alirsin falan beni demoralize ediyordu aurekli. bende dikkat de ettim almadimda. habire bana biseyelr atiyordu resim sunu yapicam bunu canim istedi falan. amavi ben yiyim canim istesin de kilo alayim. hala icinde yara bak 2018 den beri kac yil gecmis hala kisaslar beni kendisiyle
(18,103 puan) tarafından
Kız engelle gitsin çok bile sabretmişsin yemin ediyorum belki kimyasaldır belki boş gebeliktir demesi onun şom ağızlı olduğunu gösterir kapa o uğursuz çeneni der kavga eder dilerdim numarasını
(6,057 puan) tarafından
ayraba olunca iste  oyle silinmio birbirimize bagli aileyiz hep dip dibeyiz . arkadas olsa coktan silmistim de
(18,103 puan) tarafından
Akraba da olsa kötü olanı silerim bir dayımla beş sene sonra bu yıl  sonra kaza geçirince barıştım
(10 puan) tarafından
İnsanın elinden gelse özellikle eşinin ailesini komple silip eşiğini alıp uzaklara gitmek istiyor
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Kilo fazlaligin cokmus cnm. Bu senin sagligin icin de tehlikeli. Bence kimseyi dinleme bi yerden basla. Aralikli oruc ve leslie yap fazla zorlanmazsin
(10 puan) tarafından
Fark ediyorum çok yorgun oluyorum fazla hareket edince bedenim ağrıyor sanki kemiklerim gerçekten ağrıyormuş gibi geliyor bana
0 oy
(7,775 puan) tarafından
21 yaşında bu kiloyla 21 görünmen imkansız ama zayiflarsan yaşını gösterirsin emin ol kilo verenlere bak Google yaz farkı görürsün canım. Kilon çok çok çok fazla. Yaş ilerleyince daha da şişeceksin. Daha da zorlaşacak zayıflaman. Sen bu konuyu daha öncelerde de açmıştın. O zamanlardan başlasaydin şimdiye baya yol almıştın. Hadi şimdi başla azimli ol. Gencecik kızsın yakışıyor mu bu kilo sana. 
(6,680 puan) tarafından
Nazli mi
tarafından
Nazlı değil nazlinin hesabi başka
(10 puan) tarafından
Çok haklısın çünkü yaşım çok küçük şimdiden bu kadar kiloluysa bir oturduğumu hiç düşünemiyorum 2 3 çocuğu hiç düşünemiyorum
(7,775 puan) tarafından
Evet canım lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Kilo demek hastalık demek hele yazın o kilolar bol bol terlemiş yağ kokusu demek. Özür dilerim sakın kırılma lütfen yemeği kes zamanla miden küçülecek her aciktiginda su iç salata ilr karnini doyurmaya çalış. Ekmek asla kullanma
0 oy
(3,425 puan) tarafından
İnsanlar bi nevi doğru söylemiş canım insan en zor kiloyu yüzden alır ve en kolay da yüzden verir o yüzden demislerdir 

Gobegi vermen için bölgesel hareketler yapman lazım ben yaptım mesela yüzümden vucudumdan verdim ama gobegimden veremedim çünkü 2 seneye kadar toparlanirmis göbek evet bi nevi verebilirsin kiloyu ama göbeğinin hemen gidip erimesini bekleme 
(10 puan) tarafından
Ben de biliyorum ama sadece kendimi açık bırakarak şeyin göbeğimi eritemeyeceğimi de iyi biliyorum çünkü hareketsizlik de kilo verilemez özellikle göbek kısmında İnşallah sizi dinleyip azimle kilo vereceğim
(3,425 puan) tarafından
Darisi bana insallah :(((
0 oy
(145 puan) tarafından
Bana ver bana ver paketle bana gönder çok lazım
(10 puan) tarafından
Emin ol ki olmaması senin için daha iyi ben zayıfken daha dinctim daha hareketliydim şu an hiç öyle değilim
(145 puan) tarafından
Eminim öyledir herşeyin fazlası Zarar valla ama bende çok zayıfım ya alamıyorum bı turku
0 oy
(4,515 puan) tarafından
21 yaş 1.60 boy 80 kilosun ve sana zayıflama diyorlarsa o insanlardan uzak dur öncelikle. Bir kere güzellikten önce sağlık için zayıflamalısın zaten. Sağlığın elden giderse sana bunu söyleyen kimse ay sağlığın bozuldu ama çok güzelsin demeyecek. Kaldı ki fazla kilo kimseye yakışmaz. 
(10 puan) tarafından
Haklısın eşim de bana şey diyorsun tamam belli etme kilo ver demiyor ama fark ediyorum sana ne olmuş diyor hani sağlığın için dengeli beslen diyor
0 oy
(13 puan) tarafından
Leslie yap evde cok faydasini gorursun bide googleden arastir altin yogurt kuru var onuda ye gun icinde yumurta sebze ve tavuk ye ekmeksiz 1 hafta somra bile farki gormeye baslicaksin
(10 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kesinlikle deniyecem
(10 puan) tarafından
Şimdi baktım ve çok beğendim 3 dakikasına başladım gün geçtikçe daha uzun olsun ilk gün ısınma olsun diye gerçekten işe yarıyorsun kesinlikle ve insana çok güzel enerji veriyor
(13 puan) tarafından
Rica ederm saglikla zayiflarsin insallah daha cabuk kilo vermek istiyorsan ekmeknhamur tatli isini birak ha gudne 3 tane kepek veya cavdar ekmegi yiyebilirsin bunu istersen 3 ogune bol 1 tane ye istersen sadece kahvaltida 3 tane ye  diger ogunlerin mutlaka tavuk salata cok hafif yemekler olsun ustunede bu egzersizi yap bak bana dua edersin 1 hafta sonra farki gorup  egzersiz oncesi sekersiz turk kahvesi egzersiz sonrasi limonla yesil cay ic oda etki edecektir azim gostermen lazim azim gosterirsen basasirsin zayifladikca daha cok yaparsin benim gibi sonra karin bacak egzersizlerine gecersin ve yuzunde okadar guzellesiyoki egzersiz sayesindee azla yzun zayiflayonca çökmüs olmuyosun genclesiyorsun aksine
(10 puan) tarafından
Deniycem tavsiyelerini zayıflarsam yazcam
(13 puan) tarafından
Hadi bakalim bekliyorum postlarini :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde halime64 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 392 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerr toplandiik (28 puan) tarafından soruldu

409,065 soru

12,294,789 cevap

38,300 kullanıcı

Kategoriler

...