+1 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (678 puan) tarafından
kızlar bebeklerinizin odasını ne zaman ayırdınız kızım 10 aylık oldu artık desteksiz ve ayrı odada uyumaya alıştırmak istiyorum çünkü 1 bucuk yaşından itibaren ayırmaya çalışınca çok zorlanıyor insan bi yandanda kıyamıyorum ama hazır anlamıyorken hem benim için hem onun kolay olucak

16 Cevaplar

0 oy
(13,119 puan) tarafından
Doğdu doğalı salonda yatiriyorum bugün artık kendi odasında yatircam. 2 yaşında suan
(678 puan) tarafından
Doğduğundan beri ayrımı yatıyor yani yoksa sizde yanındamısınız
(13,119 puan) tarafından
Ayrı canım evimiz sobalı oldugu için salonda yatırdım yaz geldi artık odasına koycam biz yatak odasında yatiyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amerikan Pediatri Akademisi'ne göre çocuk 1 yaşına kadar yatak odasında ama ayrı bir yerde ( beşikte ) yatmalı. Karar sizin.
0 oy
(596 puan) tarafından
1.5 yaşını geçti hala ayirmadim. Açıkçası daha niyetim de yok. Böyle iyiyiz. Gece gözümün önünde park beşiğinde. 2.5 yaşında falan ayırmayı düşünüyorum 
0 oy
(439 puan) tarafından
14 aylık bende 1 ay sonra ayiracagim çünkü yeni bebek geliyor ikisi aynı odada olmaz. Bebek telsizi ve kamera alacağım nasıl olacak endişeliyim..
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Sabaha kadar uyanmiyorsa ayırabilirsin canm yanlız önce sadece gündüz orada uyusun sonra gece uyut alışana kadar uykuya geçinceye kadar yanında güvende hissettir uyku oyuncağı alabilirsin peluş çok büyük olmayan bı nesne
(678 puan) tarafından
uyku arkadaşı var canım sabaha kadarda uyanmıyor çok şükür sadece 1 buçukta uyanıyor bi kere su içmek için dahada uyanmıyor
0 oy
(742 puan) tarafından
30 aylik olan biz hala koyun koyuna yatiyoruz ikimizde halimizden memnunuz hala ayirmayi düşünmüyorum 
tarafından
Bende oyleuim ya eşim gurbetçi bebisimle koyun koyuna mis gibi oluyo. Ama farkettim ki benden ayrilamiyo beni göremeyince korkuyo o da geçer inşallah daha 11 aylık
0 oy
(1,785 puan) tarafından
6 aylıkken ayırdım ben çok rahat oldu 
0 oy
(967 puan) tarafından

Büyüğü 1 yaş olunca ayırdık ikinciyi de ayırcaz 6 ay sonra beraber uyurlar odalarnda:)

0 oy
(2,589 puan) tarafından
Benim küçük kızımda 10 aylık ama ben şuan ayırmayı düşünmüyorum erken çünkü gece süt içiyor boğazına gittigi oluyor geçen gün tükürugu soluk borusuna gitti zor getirdik bence şuan erken ben büyük kizimi 1.5 yaşından sonra ayırdım 
(678 puan) tarafından
Bebeğim gece beslenmesine kalkmıyor canım sadece suyunu içiriyorum uyuyor geri odasıda yatak odamızla birleşik nerdeyse yani bitişikler azıcık ses çıkarsa hemen duyulur yanyana bi iki gün deneyeyim bakalım
(2,589 puan) tarafından
Himm o zaman olabilir canım benim küçük kız anne sütü icmedi o yüzden mama içiyor
0 oy
tarafından
Doğar doğmaz kendi odasın da yatırdım .
0 oy
(4,139 puan) tarafından
1 yaşına kadar aynı oda ayrı yatak 1 yaşından sonra ayrı oda canım hiç de zorlanmadım akıllandıkça yanından ayrılmaz 7-8 yaşında hala annesi babasıyla uyuyan çocuklar biliyorum ne kadar erken o kadar iyi bence
0 oy
tarafından
Ben ikiz bekliyorum ikiside sag salim dogarsa insallah direk kendi odalarında yatıracam geceleri yatak odasında iki besik koyacak kadar yer yok esim bazen gece calisiyor o zaman yataga alırım eger bi sorun olmazsa aralara yastik vs koyarak onun disindada belirli bir sure ben cocuk odasinda onlarla birlikte yatmayi dusunuyorum 6 aya kadar falan daha sonra yatak odasina gecerim 
0 oy
(3,258 puan) tarafından
1 yaşında ayirdim aslında 10  aylıkken ayrı yatıyordu 1 yaşında oda yaptım yatağa geçiş yaptı 
0 oy
(3,526 puan) tarafından

1 yaşinda gündüz uykularını kendi odasında yaptırdım 2 yaşına fazla birşey kalmamıştı odasını ayırdım 

0 oy
(6,732 puan) tarafından
Büyük kızım 1.5 yaşında ayırdım kardeşi oldu kardeşini de 2 yaşında ayırdım 10 aylıkta çok küçük bence neden bu kadar acele ediyorsun ki 
0 oy
(18,496 puan) tarafından
2 hafta önce falan ayırdim. Kizim 10.5 aylıktı. Oğlum 4 yasinda.abisini ayırırken kızı da ayırdım. Çok iyi oldu. Gece agladiginda duyabilecegin yakinliktaysa sorun olmaz bence artık. Besiginin yanına bı berjer koydum. Emzirip yatırıyorum geri. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 143 göst.
16 Aralık 2023 Aile kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 472 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 508 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 11202105 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.