0 oy
926 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından
Kızlar benim iki çocuğum var ikiside hastaydı diye anneme geldim beraber hastaneye gittik az önce de kayınbabam oğlumun durumunu sormak için aradı benim evimde klimami da açmış oturuyor gerçekten anlamıyorum ya anahtarimi bana vermiyorlar çok sıkıldım ya 

19 Cevaplar

+2 oy
(4,951 puan) tarafından

Çok merak ediyorum kendi baban olsa klima açtı diye bu kadar dert edermisin evet evine girmesi doğru değil ama klamayi açmış diye vurgulaman yanlış bi kilit değiştirmek zor değil nalburda 200 lira pahalı bir şey de değil 

(283 puan) tarafından
Şimdi böyle soylemen çok normal hak veriyorum ama sen nerdn bileceksin ki bize klimayi açmayın elektrik çok gelir diyip kismalarini bize gelince klimayı açmayın diyorlar iki küçük çocuğum var biri 2 buçuk yaşında diğeri 9 aylık büyük oğlum epilepsi hastası sıcak havada ateşi yükseliyor ama bizden kısıyorlar açmayın diye
(828 puan) tarafından
Kendi babası açsa sorun olmaz niye olsun o kendi babası şu babalarla anaları herkesle kıyaslamasıniz mesela ?  Onun anası babası gibi davraniyor mu mesela herkes ana baba özeldir kıyaslamaktan vazgeçin lütfen.
(4,951 puan) tarafından
Bizim ailemiz nasıl bize ozelse eşlerimizin ailesi de eslerimize özel sevmeye biliriz ama saygı duymalıyız yediği içtiği kullandığı kimseye dert olmamalı
(4,951 puan) tarafından
Aysel o şekilde birşey diyemiyorum başta belirtseydin keşke
(2,940 puan) tarafından
İyi Bi öğrenmişsiniz senin anan baban olsaydı bilmem ne bilmem ne. Buradakilerin ortak diken batırma cümlesi sanırım. İnsanların aile iç durumlarını bilmeden hemen gıcıklık olsun diye yazıyorsunuz.
(4,951 puan) tarafından
Cemre boş yapma lütfen ya ne olursa olsun konuşmasanda sevmesende eşinin ailesi senin ailen nasıl sana tatliysa eşinin ailesi de eşine tatlı  terbiyeni gördük paylaşımından o yüzden çok birşey demiycem
(283 puan) tarafından
Kaynanam bana ben seni doğurmamisim senin sevgin ve oğlumun sevgisi bir olmaz dedi yüzüme karşı Onlar anne babalık yapmıyor ki anne babalık yapsalar kalkıp oğlunun evine izinsiz girmezler
(4,951 puan) tarafından
Aysel kayınpederin yaptığı yanlış buna doğru diyemem ama ben sana kaynanamın yaptıklarını anlatsam kaynana aşığı olursun bak ben konuşmam gitmem evime almam çocuğumu bile göstermiyorum ama sonuçta eşimin annesi  ne ata bilirim ne sata bilirim tek yapabileceğim Rabbime havale edip kendi aileme bakıyorum kardeşlerine 1 lira vermesine  izin vermem ama annesine yaptığı masrafa karışmam o yüzden bu şekilde düşünüyorum diyorum kaynanamın yaptıklarını annemde yapabilirdi ben annemi atamazdim o yüzden eşime de at demiyorum ama avantajım asla onlarla beni yüz göz etmiyor rahatsız olmayim diye il değişikliği bile yaptı
(2,940 puan) tarafından
Yani sende çok saygılıymışsın :D eve almıyor cocuğu göstermiyor burda saygıdan bahsedecek durumun yok bence komik oluyor.
(4,951 puan) tarafından
Benim konumumda olmak istemezsin diye düşünüyorum 2 evlat verdim toprağa ve benim kaynanam cenazelerine gelmedi üstüne oh iyi oldu dedi daha 3 günlük ölümün üzerine diğer torununa davullu zurnalı düğün yaptı buna rağmen senden daha çok saygılı olduğuma eminim kıçını kaldırıp 2 tabure yi kaldiramayip kadına boş hakaret eden sensin güldürme beni bak işine
(2,940 puan) tarafından
Tamam en çok sen haklısın :D hala anlamıyorsun sanırım. Kaldiriyorum diyorum yerine gene koyuyor diyorum neresini okumakta anlamakta zorluk çekiyorsun. Neyse daha bu konuda birşey denicem.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
E yuh artık 
+1 oy
(5,481 puan) tarafından
Oğlu yokmu evde ev sahibi yoksa gerçekten acayip
(283 puan) tarafından
Yok eşim çalışıyor birazdn çıkıp eve gider
(5,481 puan) tarafından
Kapi kilidini değiştirin bence siz habersiz girmek nedir bu babası olsa bile
(283 puan) tarafından
Eşim sorun etmiyor kaynanam da oğlumun evi diyor
(5,481 puan) tarafından
Keşke böyle insanlar oğullarını evlendirmese
+1 oy
tarafından
O ne be öyle terbiyesiz adam 
+1 oy
(1,474 puan) tarafından
Kilidini değiştirin
(283 puan) tarafından
Eşim izin verir mi
(1,474 puan) tarafından
İzin mi isteyeceksin söyleyeceksin yapacak
+1 oy
(136,935 puan) tarafından
anahtari vermelerine gerek yok cagir bi cilingir kilidi degis olsun bitsin 

madem evine girdigini biliyosun evden giderken ozel alanlari kilitle 
+1 oy
(4,691 puan) tarafından
Yuhh gerçekten ee kocan yok mu evde. Al anahtarı verme ya bu nasıl bı genişlik orası oğlunun olduğu kadar gelinin de evi . Tut ki acele çıktın ortada özel bj esyan kaldı bu nasıl gamsizlik
+1 oy
(52,330 puan) tarafından
kilidini degistir
+1 oy
(107 puan) tarafından
Özel hayatın gizliliği diye bisey var ya terbiyesiz adam.
+1 oy
(524 puan) tarafından
Benim evimin anahtarı da kaynanamgildeydi ben kendi evimde kalamadim eşimin işinden dolayı başka şehirde oturuyordum benden izin girmiş ayakkabılarıyla gezmisler evin içinde evime geldigim de görünce şok geçirip gittim sinirle kapının kilidini değiştirdim eşime de verirsen anahtarı seni boşarım dedim sesini cikartamadi 
0 oy
(4,474 puan) tarafından
Anahtarı niye vermiyorlar ki
0 oy
tarafından
Çağır bir çilingir değiştir kilidi. Anahtarı eşine de verme aklinbasina gelsin. Eğer akillanirsa o zamana verirsin ben çok karşıyım evdeki bireyler dışında başkasına anahtar vermeye ya. Kendi anne babamda bile yok anahtarım ne alırım ne veririm 
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Kendi evleri yokmu kilidi değiştirin giremezler ay ne bu rahatlik.benimkiler melekmis haberim yokmus
(283 puan) tarafından
Evleri alt katımda
0 oy
(14,231 puan) tarafından
kapının kilidini değiştirirm kimseye de vermem. eşim verirse bir daha yine değiştirirm. bizim de anahtar var ama yedek dursun biz kaybedersek diye, tatile falan uzun gidersek eve ugrasinlar diye. hani hızlı gizli girmiyorlar mı diyebilirsin, girmiyorlar. evde kamera var, biz yokken girseler bildirim gelir kişi algılandı diye
0 oy
(105 puan) tarafından
Benim evin anahtarı da kaynanam da vardı kendi evi gibi kullanıyordu kıyafetlerini benim dolabıma kadar asmış düşün yani mutfagimı boş odamı depo gibi kullanmış neyse dedim. Uzatmadim orda yasamadigim için bir süre yurt dışında yaşadım. Sonra geldin temelli evi b.k götürüyor hamile halimle kocama laf saya saya yaptım. Oda o halimi görünce üzüldü. Birsey yapmadı kaynanamin anahtarı koyduğu yeri biliyordum indim aldım anahtarı. Dedim bir daha annenlere anahtar vermek yok. Bir süre vermedi sonra biz başka yere taşındık benim koca tuttu kendi anahtarını vermiş. Buda cenaze var diye kendi kardesinin dunurlerini yani o bile tanımıyor benim evime getirip yatırmış. Bende kıyametler koptu duyunca eşimle boşanacak dereceye geldik. Tabi benim kocada kıyameti kopardı anasına laf saydi. Şimdi akıllandı kimseye çöpünü vermiyor. 
(283 puan) tarafından
En azından akıllanmıs benimki oda yok bir ara eşimin bana hediye aldığı küpeyi almış takmıştı eşime söyledim güldü birşey demedi bizimkinde akkıllanmada yok
(105 puan) tarafından
Sen tavrını koy kaynana canım yani ben koydum da ozamandan beri ben hiç aramam o arar torununu görür kapatırım. Oraya gideriz yemek ne yemem bi cay iciyorum o kadar etrafımda şimdi fır dönüyor illa kötü oluncak yoksa yola gelmiyorlar
0 oy
(13,442 puan) tarafından

Gaza getirmek gibi olmasın da ortalığı ayağa kaldırırım hayırdır özel eşyalarım herseyim var evimde ne münasebet terbiyesiz adam..

0 oy
(19,218 puan) tarafından
Misafir kaldıklarında eşim yedek anahtar yaptıralım dedi ki aylarca kaldılar bizde sen kendi anahtarını ver nasılsa işten geldiğinde evde birileri olacak dedim en son kendim memlekete giderken kendi anahtarımı verdim. Şimdi ki evimizde yedek anahtar var bize kalmaya geldiklerinde alıp kullanıyorlar giderken bırakıyorlar normali budur kimse kimsenin evine kapıyı çalmadan anahtarla giremez girmemeli 
(283 puan) tarafından
Söyleyince suçlu ben oluyorum onların oğullarının evi oluyor ayrıca onlarda klima yok misafirleri gelince benim evime getirecekler önceden yaptıkları gibi ama bu sefer kabul etmicem
(19,218 puan) tarafından
En azından onların sözüne kulak asmayıp açıp çocukları serinletmen gerek sonuçta klimayı da o yüzden almışsınız değil mi ?
0 oy
(37 puan) tarafından
Başkasının evine rızası olmadan girilmesi uygun değil. Oldu ki acele ettin özel eşyaların kaldı çamaşırın falan kaldı ya da ne bileyim evdesin duştan çikmissindr . Yani bunların olmasına gerek bile yok hiçbir şekilde girmemeli ama eşin madem umursamıyor  Bu şekilde açıklama yaparsan belki bu onu ikna eder. Kilidini değiştir bir tane de eşine ver bence 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 466 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 801 göst.
27 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 784 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,785 soru

12,455,475 cevap