0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
27 aylık 5 aylik iki kızım var biri emerken büyükte yanaşıyor göğüs ucumu sıkıyor vermeyince agliyo.kucuge oyunck veriyrm benim diye agliyoherseyr agliyo o kadar bunaldım ki anlatamam daha bir sürü şey 

Bugün bı yere cv verecektm beni calsmk kurtarr diye onu bile yapamadım eşimde eeve gelince çocuğa ne kizoyon diye deyince geldiler bna .ya. Onun bütün gün çilesini bn çekmişim kızarım da dovetimde yani yeri gelince kolaysa kendi sabretsin o kdr biri ağlar biri susar biri susmaz diğeri ağlar kafayı yicem artık bağırdım çağırdım yeter dayanamıyorum artık diye  cidden tükenmişlik semdromundayim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi
İkinci yanlışlıkla mı oldu isteyerek mi canım ? İstediğin zaman dövemezsin buna hakkın yok bunu mükemmel annelik olarak algılama ama bu şekilde konuşma bende oğluma kızıyorum yalan söyleyemem ama vurmam dövmem Ve eşin yardım etmeyip boş boş böyle konuşuyorsa bu şekilde hissetmen çok normal 
(523 puan) tarafından
Dovmemis bnce. Niye kiziyosun demiş ya kadın bunalmış patlamış
tarafından
Yok canım dövdü demiyorum ben onu çok iyi anlıyorum bende yaşamıyor muyum elbet yaşıyorum bir kadın olarak üstelik eşim yardımcı bir birey olmasına rağmen sadece istersem döverdim cümlesi yanliş
(337 puan) tarafından
Eşim çok yardımcı ve tabiki dovmedim ve isteyerek yaptım sadece ikisi birden susmadiginda ve uzun zamndir istediğin rahatlığa erisemediginde böyle patlamalar yasaniyormus onu anladım .yani ben o kadr cekiyorum vurur sam poposuna normaldir diyorum  kimseye vurdurmam bir annenin de Sabri bu kadr sinanmamali son raddeye kadar dayanmicam artık bunalimca birakcam
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım bende inan ki tek çocukla deliriyorum evin içinde dediğim gibi seni asla yargılamadım haddime de değil yanlış birşey yazmamışsın sadece istersem döverim cümlesi bana yanlış geldi bunu ifade etmek istedim
-Reklam-
0 oy
(7,090 puan) tarafından
4 yaşında tek kızım var ona rağmen yaşıyorum ama benim şartlarım biraz daha zor malesef 

Bunaltmakta haklı olabilirsin lâkin 27 aylık bebek kızmaktan anlamaz yeri gelince dövmeyede hakkın falan yok canım bunu bir unut bu dünyaya gelmeyi onlar seçmedi sen getirdin eşine kız babalık yapması için bebeklere değil 
(337 puan) tarafından
Bencede canım haklısın vurulmaz melek onlar ama şunu anladım kendimi o kadar zorlamicam yardım alicam son raddeye kadr nefesimin tukenmesine izin vermicem mutlu anne mutlu bebek sonuçta
0 oy
(523 puan) tarafından
Seni anlıyorum anne olmak çok güzel ama zorlukları var. Bazen bende çok bunaliyorum bugün ekmek çıkarmayı unutmuşum buzluktan eşim kızdı sanki 20 tane çocuğa bakıyorsun diye bi oğlum var bebek. Ama çok yordu sağolsun iki gündür 
(337 puan) tarafından
Haklısın ne diyim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 165 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 177 göst.
20 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tahirbebek (494 puan) tarafından soruldu
+5 oy
22 cevap 223 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 117 göst.

410,475 soru

12,346,582 cevap

40,182 kullanıcı

Kategoriler

...