0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (5,368 puan) tarafından

Oğlum 3 yaş 3 aylık.  Bugüne kadar tam anlamadığı için erteledim eğitimi. Bugun başladım ama hep altını ıslattı hiç tuvalete yapmadı işin kötü tarafı daha tam kavramiyor çiş meselesini. Büyük oglum 2.5 yaş olmadan 1 hafta içinde öğrendi. Bu oglumda cok zorlaniyorum guzelde konusuyor ama kavrayamiyor sanki. Ertelemek istesem zaten yaşı geldi 4 yaşına yakın öğretmeye kalksam sanki cok gec olacak gibi:(

2 Cevaplar

0 oy
(16,327 puan) tarafından
Bence çok normal ilk başta bu şekilde yapması aonucta üç sene beze yapmış bende bayramdan sonra basliyorum kızıma anlatiyorum istemiyor ama bakalım iki yasinda.

Şey yap pantolonu bi süre değişme rahatsız olup gelip söylediğinde anlat 
(16,327 puan) tarafından
Anlıyor biz anlamıyor saniyoruz ama anlıyor işlerine gelmiyor kolaya kaciyorlar.
Benim 27 aylık kızım ve ifade de ediyor kendisini oğlum hiç ifade edemwzken kacradi öğrendi sende bitiyor herşey sabırla anlatacak beraber gideceksiniz sen her on onbeş dk bir götür
(5,368 puan) tarafından
Aynen 15 20 dk ya götürüyorum ama yapmiyor arkami dönüyorum altına yapmış
(16,327 puan) tarafından
Evet oğlum oyleydi
Öyle öyle 1.5 ayda kavradı tam anlamıyla. Tuvalet eğitimi biraz zahmetli sabır işi çünkü çocuk alıştığı bı şeyi birakiyor buda kolay değil
(5,368 puan) tarafından
1.5 ay mi yandik desene
(16,327 puan) tarafından
Ama.oglum kendisini ifade edemiyor ve konuşamıyordu o zamanlar şimdi kızım biraz daha iyi anliyor falan
-Reklam-
0 oy
(6,622 puan) tarafından
Benim kızıma tam o aylar denedim altına yapmıyordu aksine 13 14 saat tutuyordu çişini karnı sertleşiyordu biraz bekleyim dedim deprem oldu kaldı zaten 2 ay oldu öğrettim temmuzda kızım 4 yaş oluyor çocuk ne zaman hazırsa o zaman öğret 
(5,368 puan) tarafından
4 yaşa 3 ay kala öğrendi yani demi. Peki anlamiyor muydu çiş meselesini bizimki konusuyor ama yok anlamiyor kesinlikle
(6,622 puan) tarafından
Anlıyordu ama hatta çokta güzel konuşuyordu ama korktuğu için yapmıyordu bezi varken anne çiş der sonradan yapardı yani biliyordu çişi geldiğini bilinçli tutuyor dedi zaten dr 14 saat tuttuğu oldu düşün evet 4 yaşa 3 ay kala öğrettim
(5,368 puan) tarafından
Bizimkide ayni yapinca çiş diyordu ama bugun tuvalet haric heryere işedi sagolsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 122 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
6 cevap 159 göst.
10 Aralık 2023 Aile kategorisinde Melek.hfs (1,221 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 204 göst.
30 Ağustos 2023 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu

405,607 soru

12,152,719 cevap

36,575 kullanıcı

...