0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (1,037 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar bebegim reklam yüzü seçildi. Başta çok sevindim ama bir yandan da nazar değer diye çekiniyorum. Oyle ki ben sosyal medyamda bile resim paylaşmıyorum. Ama bir taraftan da bebegime büyüdüğünde çok güzel bir anı olarak kalacak diye düşünüyorum zaten başta da öyle düşünerek yazdirmistim.  Siz olsanız oynatır miydiniz  

18 Cevaplar

+2 oy
(224 puan) tarafından
Sosyal medyada resim dahi paylaşmayip reklam için çekime götürmeniz saçma olmamış mı biraz çocuğum için gider çekim yaptırir saklarım en basiti bana garip geldi reklam çekimleri hemen oldu bitti gidin olmuyor çocuğunun bir düzeni var tepetaklak olucak tabi ki sen daha iyi bilirsin kendi küçük hesabında nazar değer diye kiyamayip paylaşmadigin çocuğunu ekranda milyonlar izleyecek o yüzden soruyorum başlık çocuğum reklamda oynayacak olsaydı bu yorumu yapmazdım 
(1,037 puan) tarafından
Eşim çok istedi ajansa yazdırmayı beni de o zaman o ikna etmişti ama ben zaten hiç ihtimal vermemistim secilecegine esimi kırmayayım diye tamam dedim o kadar bebek gidiyordur oraya nasılsa seçilmez diye düşündüm
(224 puan) tarafından
Vallahi etkilemek istemem sarışın bir kızım var çok şebek bişey abisiyle wp videosuni paylaştım kızım o gün çaydanlık döküldü ve yandı o gün öldum hayatımdan 30 sene gitti tövbe dedim ben korkuyorum artık insanlar hep iyi gözle bakmıyor
(1,037 puan) tarafından
Doğrudur cunku bende zaten nazara inanıyorum. Eşim acayip mutlu oldu bende öyleyim tabi de ne bileyim ya ben bile kıyamıyorum resmini paylaşmaya gercekten hiç ihtimal vermedim o yuzden muallakta kaldim esimde hocaya gider okuturuz bisey olmaz diyor
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
Oynatırdım maşalah ona:)
(1,037 puan) tarafından
Ben kararsızım hala sagol canım
0 oy
tarafından
Hangi reklamda oynicak:)
(1,037 puan) tarafından
Aptamil canım
0 oy
tarafından
Ani opayi çok güzel ama nazar deveyi kazana adamı mezara sokar derler Allah'ın esirgesin ben risk almazdım 
(1,037 puan) tarafından
Ya işte bende ondan çekiniyorum ablamda diyoki nazar enerji yansimasiyla olur nazar değmesi için birebir görmesi gerekir diyor
tarafından
Bilmiyorum olabilir ama telefondan fotoğraf bile paylassak nazar degiyo ki
0 oy
tarafından
Marka ile iletişime geçin. Bu tarz şekilde dolandırılan çok insan var. 
(1,037 puan) tarafından
Yok canım dolandırıcı değiller para bile almadılar zaten markanın yöneticisi ile toplantı yapılacakmış
tarafından
Siz yine de Aptamil'in iletişim numarasını arayın. İnternet sitesinde numarası var. Direkt yetkili çıkıyor. Emin olun derim.
(1,037 puan) tarafından
Tamam canım doğru diyorsun öyle de yapayım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim. Ben bununla ilgili yakın zamanda okumuştum, başvuran herkesi çağırmışlar görüşmeye seçildiniz diye. Gidince bir miktar para istiyorlar herhalde.
Oyuncuların çocukları falan oynuyor genelde. Maalesef çok dolandırıcı var. O yüzden uyarmak istedim. Mutlaka arayın yarın. Hatta sonucu bana da yazın.
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Önce hiç öyle düşünme sen oku çocuğunu devamlı hemde maddi anlamda da rahatlarsiniz kötümü olur çocuğa yatırım ve hatıra olur hiç vazgeçme bence 
(1,037 puan) tarafından
Orası öyle esimde öyle diyor çocuğun gelecegi için yatırım yaparız diyor o daha maddi tarafından bakıyor ben daha duygusal bakıyorum ani olarak kalır diye
0 oy
(722 puan) tarafından
Oynatirdim. Maddi kazancida sadece çocuğum için kullanırdım. Nazar olayına gelince TV'den nazar degseydi şuan bir çok güzel ve yakışıklı oyuncuya değerdi. Elalemden değilde kendi çevrenizden korkun.

(Bak görüyor musun çocuğu reklamda oynadı kim bilir kaç para kazandılar. Lux içinde yaşarlar şimdi...gibi söylemlerden ve kem gözlerden)
(1,037 puan) tarafından
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Esimde sizin gibi düşünüyor geleceği için yatırım olur gözüyle bakıyor. Ben başta hiç ihtimal vermedim secilecegine eşimin gönlü olsun diye tamam demistim. Olmaz da olurda secilirse ani olarak kalir diye kendi kendimi ikna ettim o an şuan çok şaşkınım ama dediğiniz gibi bence de çevre daha çok etkiler
0 oy
(53 puan) tarafından
Bizi çağırdılar ama biz gitmedik kizim dizide oynayacaktı ama malum uzak ve tek olunca gidemedik götürmek istemedim açıkçası biandan nazar değer düşüncesi ile
(1,037 puan) tarafından
Servisleri varmis evden alıp eve kadar bırakıyorlarmis. Uyku saatlerini falan da sormuşlar eşime yorulduğu sıkıldığı anda bırakırız demişler bende nazar diye çekiniyorum esimde hocaya gideriz okuturuz diyor
(53 puan) tarafından
Valla canım o kadar çok aradılar ki engellemiştim artık ama istemedim açıkçası nazara inanirim Allah korusun nazar bebeği çatlatır derler büyüklerimiz
(1,037 puan) tarafından
Haklısın canım bende ondan korkuyorum
(53 puan) tarafından
Allah bebeklerimizi korusun inşallah
(1,037 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Başta bende düşünmüştüm sonra vazgeçtim üstünden para kazanmak gibi oluyor diye.minnacik bebeklerin oralarda helak olduğunu biliyorum hastalığı var şeyi var elden ele dolacasak bunalacak.belki çocuğun büyüdüğünde sana niye yazdırdıniz beni dicek o da bı birey sonuçta.konudan bağımsız ama ben kulağını bile deldirmedjm düşünmüyorum belki küpe takmak istemicek kendi kararı sonuçta nebilim.ben vazgeçtim sende vazgecmelisin .helak olur yavrucak
(896 puan) tarafından
Birinin de bu açıdan bakması çok hoş
(1,037 puan) tarafından
Sorduk sorusturduk bebegim kalabalıktan urker yapamaz dedim esim konuştu uyku saaletlerini beslenmesini alerjisi var mı diye bir sürü soru sormuşlar merak etmeyin yoruldugunda sıkıldığında bırakırız maksimum 2 saat sürer bebek oyunculara ekstra itina gösteriyoruz demişler bende o şekilde ikna oldum ailemde çok istiyor geleceği için yatırım olur diyorlar
0 oy
(2,707 puan) tarafından
Bende cocugumu gozden sakinirim, oynatmazdim. Daha cevremizdekilerin gozunden sakinirken, binlerce yabancinin gozunun onune koymam
0 oy
(4,000 puan) tarafından
Bol duayla orasina burasina nazar boncugu muska ne varsa koyarak oynatirdim:D
0 oy
(695 puan) tarafından
Canım benim yegnimde seçilmişti baktık para filan istiyorlar kandirdiklarini anladik goturmedik dikkat et yalan olmasın 
tarafından
Aynen kandırıyorlar. Aptamil'in internette resmi sayfasından numarasını ararsa büyük ihtimalle dolandırıldığını anlayacak post sahibi
0 oy
(1,995 puan) tarafından
Anısı olur ne olmjş dışarı çıkıyorsun hastane park hiç mi kimse clcugu görmüyor dua et nazar duası üstünde okut hiç birşey olmaz 

Unutma ne kadr onemseyip birşeyleri tutma çalışırsan hep bozulur kızımda öyleyfim hep hastalanirdi saldım artık şükür olmuyor birşey 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Bebeğinin yuzunu merak ettim şimdi))) oynatirdim herhalde 
(1,037 puan) tarafından
Resim ekledim bak canım
(1,714 puan) tarafından
MaşAllah tamda reklamlıkmyuz canin
(1,037 puan) tarafından
Sagol canım oynatıcam bende :))
0 oy
(310 puan) tarafından
Bir sürü sosyal medya fenomeninin bebeği doğar doğmaz gözlerimizin önünde büyüyor. Üstelik sanki hayatları dört dörtlükmüş gibi göstermeye çalıştıkları için de bebeklerinin hep en bakımlı ve en becerikli hallerini paylaşıyorlar. Düşünüyorum da bu nazar onlara yok mu? Biraz da iyi düşünmeye bağlı galiba. Böyle şeyler korkan, sakınan insanın başına gelir daha çok. Çok gerilmemek lazım belki de. Dediğiniz gibi güzel bir anı olarak kalabilir bebeğinize. Ben olsam oynatırdım yani en azından.
(1,037 puan) tarafından
Haklısınız canım kızılcık serbetinde oynayan bebek beni çok etkilemişti mesela ailemde bisey olmaz olsa tvde oyuncu kalmazdı diyorlar esim sonra gider hocaya okuturuz dedi bende oynatmaya karar verdim
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Niye nazar değsin ki bir sürü çocuk oyuncu var. Siz böyle düşünürseniz başa gelir. Güzel düşün. Ve evet oynat. Ben kızımı ajansa yazdırıcam bir türlü fırsat bulamıyorum. 
(1,037 puan) tarafından
Bizimkilerde aynısını diyor öyle olsa tv de oyuncu kalmazdı diyorlar oynatmaya karar verdim
0 oy
(29,125 puan) tarafından

Hayır o tür şeylere girsin istemem

0 oy
tarafından
Resmini goresim.geldi canım zaten oynatirsabiz herkes görecek ki 

Bu arada benimde çocuklarım öyle yazdirsam seçilir ama ben istemem açıkçasi sen bilirsin Allah esirgesin 
(1,037 puan) tarafından
Oynatmaya karar verdim canım teşekkür ederim setten sonra resim eklerim :)) şuan icin belki bu konu basliginda reji tarafindan problem olabilir diye ekleyemedim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
6 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emmarose (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 1,070 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yesilimsi (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 366 göst.