0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (1,695 puan) tarafından
Kendinizi nasıl seversiniz nasıl oz guvenli olunur taktikler 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,768 puan) tarafından

Kelin ilacı olsaydı Allah bndeki özgüveni alıp hepsini 9 yaşındaki kızıma vermiş :D

(1,695 puan) tarafından
Puhahahah :D
(2,124 puan) tarafından
Hahshahahaah
(4,768 puan) tarafından
Gülmeyin giiii bunun için rehber öğretmenden akıl almaya gittim sakın sakın dedi önüne geçmeye çalışma gerçi gecsende boş dedi kızımla konuşmuş bu onun bnce en güzel özelliği olacak dedi :))))
(1,695 puan) tarafından
Evet valla biralda boyle kalsın devam etsin oeki napiyo merak ettim anlatirmisin
(4,768 puan) tarafından
Öteki derken canım anlamadim
(1,695 puan) tarafından
Peki diyorum canim, yazim hatası. Ne yapiyorki ozguvenli
(4,768 puan) tarafından
Hazır cevap mesela asla kimsenin arkasından konuşmaz herkesin yüzune neyse konuşur atılır mesela korkmaz örnek öğretmen islemdigi bı konu verse ona hemen evde çalışır ertesi gun okulda onu öğretmene aktarır ben olsam cekinirim doğrumu yanlış mı diye o çekinmez yanlışsa yanlış öğretmen düzeltir der asla mesela rüşvet işlemez benim kıza istemediği hiç biseyi yapmaz
(1,695 puan) tarafından
MAşallah  darısı benim bebelerime
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende özgüven tavan eşim der sendeki özgüven bende olaydı 
(1,695 puan) tarafından
Yaaa :D banada öğretsene nasıl yapilmalı belki doğuştnadır ama yine oneri isterim
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Valla ben çok özgüveni yüksek biriyim bence kendimi öyle görüyorum yani bişey yapacak olduğum zaman hep kendime derim senden üstün neyi var Allah hepimizi eşit yaratmış bence kilit noktası burası 
(1,695 puan) tarafından
Tabi bilincimizi bu dediğine tamamen inandırmak gerek
(4,144 puan) tarafından
Belki de kişisel bi özelliktir canım bilmiyorum ama ben çok kitap okurdum tabi şimdi fırsat bulamıyorum ama kitap okumak insanı çok geliştirir. Konuşman kelime darcığın kültürel seviyen artar kendini ne kadar iyi ifade edersen o kadar da kendine güvenin olur böyle düşünüyorum
(1,695 puan) tarafından
Çok haklısın bekarlen cok okurdum o zamanlar daha iyi his ediyordum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 341 göst.
14 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem48300 (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 134 göst.
1 Şubat 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 175 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 682 göst.
18 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,205 soru

12,178,821 cevap

36,668 kullanıcı

...