0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Kizlar 13+2haftalik gebeyim doktorum bebegin esiasagida dedi 1hafta önce bugünde hafif pembe lekelerin geldi düşük yaptım sandım ama çok şükür bebeğim iyiydi doktorum Protestan ve iğne yazdı verdi bugün iğneyi oldum ama çok korkuyorum henüz basindayim benim durumumda olup da düzelen var mı sağlıklı doğum yapan var mı 

10 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Çıkıyor kuzum zamanla yukarı benmde rahim ağzında incelme var dedi lekelnemelerim oldu 16 haftalıkken iğnelerle ilaçlarla 23 de düzelmişti baya yattım ama yemeği bile küçük tüple pişirdim süpürge yapma özellikle süpürge yapmak tetikliyormus 
(221 puan) tarafından
Bi kızım var mecbur onunla ilgileniyorum ayaktayım hep işlerimi yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum kendimce ama korkmaya da başladım açıkçası elimden geldiğince uzanmaya calisicam inşallah bende sizin gibi düzelirim çok korkuyorum aksi bisey olucak diye dualarınızda lütfen bana da yer verin olur mu :(
(2,938 puan) tarafından
Ederim kuzum benm o süreçlerim çok kötüydü kimse yoktu benmde bir kızım vardı çoğu işi eşim yaptı yapamadı sırf oğluma bişey olacak korkusuyla aylar gecdi sonuna kadar korudum hep ama geçici bir süreç inşallah Rabbim korktuguna ugratmasin ben aldım oğluşumu kucağıma inşallah sende bebişini alırsın stresde çok önemli faktör ben kmseye hamileyim diyemedim kaybedersem elimde bana muhtaç bir çocuğum daha var dedim hep kafama takmadım böyle böyle gecdi zaman
(221 puan) tarafından
Gerçekten çok zor Bi zaman bu zaman bide kimsesizlik de kötü insanın yanında Bi destekcisinin olması kadar güzel bisey yok çok şükür ailem yakınımda benim ama ister istemez evladım olunca ilgilenmek bana düşüyor çoğu zaman ayakta kalıyorum umarım bu süreci bende kolaylıkla anlatabilirim inşallah sağlıkla alirim bebeğimi kucağıma:(
-Reklam-
0 oy
(5,751 puan) tarafından
13+3um seninle aynı durumdayım ilaçlarimi kullandım kanamam kesildi plesanta da ilerde yukarı çıkar dedi doktor ağır iş ve ilişki yasak dedi. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(221 puan) tarafından
Bende bugün başladım kullanmaya umarım hersey düzelir Bi an önce inşallah sağlıkla kucağımıza alırız:(
(5,751 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah.
0 oy
tarafından
Benim de öyleydi sürekli yattım progestan fitil kullandım her gün haftada bir gün de iğne önerildi ama benim daha farklı sağlık sorunlarım da vardı malesef pıhtılaşma özellikle çok sıkıntı oldu elhamdülillah oğlum şu an 4 yaşında ❤️❤️
(221 puan) tarafından
Çok sevindim adınıza Allahim inşallah benim de yüzüme güler umarım sağ salim kucağıma alırım evladımı:( bana da Protestan yazdı ama ağızdan yazıyor ve çok migdemi bulandırıyor açıkçası
tarafından
Aminn inşallah canım benim
O çok baş dönmesi de yapıyor ağızdan alınca ya
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Benim ilk gebeligimde asagidaydi ama kanamam olmamisti. Sonradan yukari cikti. Normal dogum yaptim 6 sene once.
(221 puan) tarafından
İnşallah benimde öyle olur haftam ilerledikçe düzelir umarım çok korkuyorum aksi bisey olur diye
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Benim öyleydi canım hatta yaşında vardı riskliydim dinlen dikkat et dedi..şükür sonra sağ salim aldım kuzum kucağıma..şimdi 2,5 yaşında 
(221 puan) tarafından
Çok şükür Allahim size bağışlasın inşallah böyle olumlu mesajlar görünce mutlu oluyorum inşallah ben de sağlıkla alirim bebeğimi kucağıma
(1,091 puan) tarafından
İnşallah iyi düşünün ,çok yorulmamaya dikkat edin zamanla herşey yoluna girecektir
0 oy
(221 puan) tarafından
????????????????????????????
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Benim kız kardeşimin de öyleydi ama hikayesini anlatıp seni üzmiyeyim sakın iş filan yapma hep yat 
(221 puan) tarafından
Çok zor Bi surec insan başına gelmedikçe anlayamıyor cidden Allah yardımcımız olsun inşallah umarım bende bazı insanlar gibi sorunsuz geçiririm bu dönemi:(
(1,213 puan) tarafından
İnşllah rabbim sağ salim kocagina almayi nasıp etsin inşallah benim kardeşim 2 sene önce öyle oldu kaynanası çok iş yaptırım kız erken doğum yaptı bebeği sade 1 hafta yaşadı lütfen sende hiç bir iş yapma cinsel ilişki yasak
(221 puan) tarafından
Ayy çok üzüldüm başı sagolsun Allahim kimseye yaşatmasın çok zor Bi durum Allah göstermesin:(
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Benim sınıra yakındı ama kanamam yoktu sonra dan yukarıya çıktı 
(221 puan) tarafından
Umarım benimde öyle olur dualarınızda bana da yer verin lütfen inşallah yukarı çıkar:(
(3,440 puan) tarafından
İnaAllah canım bana dr ilişki yasak demişti sen moralin bozma bebeğine odaklan hatta ben kızımla konuşurdum yukarı çık diye sen de öyle konuş☺☺
(221 puan) tarafından
Aynısı bende yapıyorum yukarı çık kızım ne olur diye yalvarıyorum :) inşallah çıkar inşallah umarım gittiğimde aksi biseyle karşılaşmam bayramdan sonra gidicem tekrar
(3,440 puan) tarafından
Sen moralini yğksek tut bişey olmaz Allahın izniyle
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Çok dikkat et canım. Benim değil bir tanıdığım aynı durumdan yakın zamanda doğum yaptı. Kendisine çok dikkat etmedi. Doktoru da dinlemedi pek. Bebeği son haftalarda kilo kaybına uğradı. Böylece hemen doğumu gerçekleştirdiler. Bir de damarları filan da bağladılar. Zarar görmüş çünkü. Bunları söylüyorum. Herkesin başına aynısı gelecek diye bir durum yok. Sadece çok dikkat etmelisin. Temizlik, o, bu, şu dursun biraz. Hiç yıpratma kendini. Sana da bebeğine de yazık. 
(221 puan) tarafından
Haklısın canım benim zaten şu 2 gündür saldım hic bisey yapamıyorum bayram da geliyor strese girdim ama nasıl yapicam ki ailem çok şükür yakınımda hiç biseye elini sürme diyorlar ben kızımla ilgileniyorum ara ara o kadar ama inşallah bu durum düzelir Bi an  önce bu süreçte çok yıprandım:(
(8,079 puan) tarafından
Evet çok yıpratıcı ama kendin için bebeğin için durmalısın. Dikkat etmelisin
0 oy
(221 puan) tarafından
Kizlar cevap verin olumlu şeyler duymaya ihtiyacımvar .?.?.?.....??????????.?.?.??

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 157 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Havva4545 (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,700 cevap