0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (214 puan) tarafından
Kizlar 14haftalik hamileyim 13haftalikken ilişki sonrası knamam oldu ama çok yoğun değildi çok şükür bebek iyiydi ama çok korktum doktorum 3tane 3gunde Bi igneyazdi ve progestan verdi düzenli kullanıyorum iğneyi gidiyorum son ignem kaldı ama çok endiseliyim korkuyorum doktorum bebegin esi asagida demişti bu şekilde kanamasi olup da düzelen var mı sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı kafama çok taktım elimden olmadan sürekli düşünüyorum :(

9 Cevaplar

0 oy
(1,116 puan) tarafından
Eşi zamanla yukarı çıkabilir ,ama tabi çıkmama ihtimali de var . Kendinizi bedeninizi yormayın ,ilişki için doktorunuzun dediklerine uyun . 

benim 9 ay boyunca kanamam oldu ,ne eşiyle alakası ne gebelikle ne de başka bi sebeble alakası bulunamadı . ama kızım doğdu 4 yaşına girecek  yakında .. 
(214 puan) tarafından
Ben kanamam olunca çok korktum düşük yapıyorum sandım sizin bu mesajınız bana moral oldu umarım bende sağlıkla kızımı kucağıma alabilirim inşallah Bi kızım var buda ikinci kızım bisey olacak diye çok korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(214 puan) tarafından
???????????????????
0 oy
(571 puan) tarafından
Gorumceminde  16 haftalik, dün kanaması olmuş bebek iyi.Eşi asagidaydi onunda yukarıya çikmaya baslamiş.Kanamasi azmis normal demiş doktorbi durum içinde
(214 puan) tarafından
Benim kanamam 1gun içinde kesildi çok şükür oda ilişki sonrası oldu anlık sonra durdu çok şükür kanama yaşamadım ogunden beri anlık oldu ama insan endiselwniyo yine de korkuyorum bisey olucak diye şuan 14 haftalık oldum bu sıkıntı yok gibi ama hep içimde bi sıkıntı
0 oy
(9,528 puan) tarafından
Eş sonra yukarı cıkar genelde ama sende cok agır iş yapma cok dolanma ayakta 
(214 puan) tarafından
Bir tane kızım var onunla ilgileniyorum ayağa kalkıyorum mecbur ama kendimi yormamaya çalışıyorum günlük ev işleri dışında hiç ağır Bi iş yapmıyorum umarım düzelir:(
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Benim de asagidaydi. 16 haftalıkken doktor uyardı kanaman olabilir hiç korkmadan buraya gel dedi. Dediği gibi bı kaç hafta sonra oldu. Direk doktora gittik. Senijn dediğim ilaclardan verdiler. Ben yukarı çıkacağını düşünüyorum büyüdükçe dedi. Bir süre daha devam etti ve kesildi çok şükür. Birdahaki kontrolde yukarı çıkmıştı. Genelde çıkarmış ama çıkmazsa da sezeryanla doğum yapıyorsun. Korkma strese sokma kendini bol bol dinlen ayaklarını uzatıp.
(214 puan) tarafından
Gerekirse sezeryan olurum önemli değil yeterki sağlıkla kucağıma alayım ben bebeğime bisey olur diye korktum hep inşallah benimde düzelir ya duzelmese de sağlıkla alıyım başka bisey istemiyorum tek korkum bu :(
(1,376 puan) tarafından
Alırsın inşallah üzülme. Stres olma dinlenme bak sen.
0 oy
(3,028 puan) tarafından
2 çocuğumda eşim aşağıda idi doğumuma kadar kanamamda oldu ara ara. Allah'a şükür oğullarımı aldım sağlıkla kucağıma. Bol bol dinlen ağır iş görme çok ayakta kalma. Doktor bunları demişti bana 
(214 puan) tarafından
Allahim bağışlasın inşallah benim ilk kızım da çok rahat hamilelik geçirdim hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bundan boyle olunca korktum şimdi ikinci kızımı bekliyorum inşallah sağlıkla alirim bende kucağıma:(
0 oy
(466 puan) tarafından
Eltimin öyleydi 11 haftalikti  eşi asagidaydi çok. Kanaması oldu bildiğin her yer kan gölü oldu özele goturduk dedi eşi rahmin ağzında bırakalım düşsün eltim kabul wtemdi tüm tedaviyi uyguladılar çocuk kurtuldu ama sonrası tam bı kabus oldu  14 haftaliken beyninde su var dendi idarri yaoamiyo dendi böbrekler gelisiyo dendi dogsada yüzde 99 engeli olur dendi herşeye rağmen eltim doğurdu sapasağlam bir oğlu oldu şuan 7 yaşında 
(214 puan) tarafından
Çok zor şeyler yaşamış bu doktorları da anlamıyorum %100net degilse neden insanları strese sokuyolar özellikle de karşındaki Bi anne evladı için insan neler yapar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende saglikla alırım evladımı kucağıma
(466 puan) tarafından
Evet ayriyetende daha üç aylık cinsiyetine yüzde yüz kız dedi sonra çocukta sorunlar çıkınca detaylı ultrasona yoları orda tesler bitince doktor cinsiyete baktı erkek dedi yüzde yüz erkek dedi üst kata çıktı doktora anlattık hayır dedi bak burda görüyorum kız olduğunu dedi ama ben az çok anlıyorum ultrasondn diee orda pipiyi gördüm eltime işaret ettim erkek die ama diktor tuturdu kız die muayinesi bitince geldi kulagima dedi yüzde yüz kız gördüm net eminim dedi muayine bitince eltimle eve geldik eltim evdekilere doktorun kız olduğunu söyledi dedi ben de dedim pipisini gördüm ama doktor kadar iyi değilim o daha iyi bilir dedin ve ogrendiki erkekmis
(214 puan) tarafından
Ya demek ki herkes doktor olmamali keşke başka özel Bi hastaneye gitswydiniz doktor da kör mü gerçekten sen bile görmüşsün bide %100 demesi bari en azından de ki böyle gördüm ama bekleyelim değişebilir emin değilim de yani
(466 puan) tarafından
Evet canım vallahi ben fark ettim arladanda eltime erkek işareti yaptım kız deyince şok oldum ama o doktor o bölgenin en iyisiydi diye bide özel hastahane ondan başka doktor dusunenedik
0 oy
(466 puan) tarafından
Bide ben duymuştum erekk çocuklarda genelde kanama olurmuş ilk haftalarda insallh sağlıklı bir bebeğiniz olur kız erek ikiside evlatir
(214 puan) tarafından
Tabiki ikisi de evlat sağlıklı olsun yeterki ama cinsiyetimiz kız:)
(466 puan) tarafından
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah ben öyle duymuştum eskiden ama her kadından kadına aynı olmuyo kimisi kız da kimisi oglanda kanaması olur
0 oy
(214 puan) tarafından
,,,??,,,,,,?,?????????,,,,,,‽??????‽‽??cvp

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 47 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.