0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (4,589 puan) tarafından
Kızlar kızım Aralık'ta 3 yaşına girecek. 3 haftadır bezi çıkardık baya da öğrenmişti çişini büyük tuvaletini götürünce yapıyordu fakat iki üç gündür tuvalete götürüyorum yok deyip çıkıyor ve iki saniye geçmeden içerde üzerine yapıyor her ikisini de yapınca söylüyor neden böyle olmuş olabilir.

4 Cevaplar

+1 oy
(13,772 puan) tarafından
birinden bir şey duymuş olabilir, korkmuş olabilir. sabretmek lazım
(4,589 puan) tarafından
Ay hemde çok ilk kizimda beni çok zorlamisti o inatlasirdi çok zaten korka korka başlamıştım İnan kiumarim duzelir biran önce teşekkür ederim cevabın icin
(13,772 puan) tarafından
ben de böyle biliyor gibi konuştum da daha benim kızıma var tuvalet eğitimine :) yeğenlerimden az çok biliyorum, biraz zorlamışlardı. biri çişini yapıyor kakasını yapmıyordu falan :) zor iş düşününxe ama 3 hafta yapmışsa bir şeyler öğrenmiş bu geçici bir süreç olabilir
(4,589 puan) tarafından
Ay ağzın bal yisin geçer inşallah geçecek elbette işte insan zorlanıyor umarım seninki kolay geçer bizimkilerden:)
-Reklam-
+1 oy
(5,399 puan) tarafından
Fazla video izleyince asitli içecek falan içince olabiliyormus bence buyuk ihtimal bseyden korktu boyle tepki veriyor sabret nasilsa egitimi var bir sure sonra duzelir
(4,589 puan) tarafından
Video falan izlemez ki ablası bakar da küçük hep benim peşimde geziyor ay inşallah geçer çok sağol cevabın için
+1 oy
(584 puan) tarafından
2 ay söylemedi. 6 ay sonra tuvaleti öğrendi desem :) ilk 2 ay ben gözlemleyerek götürdüm sonrasın da da ara ara söyledi/ söylemedi. 3 yaşında geçen hafta oyuna dalmış salmış çişini:) çok çok sakin yaklaşıyorum ve her seferinde sen abisin artık bebek değilsin annecim. Bir daha ki sefer tuvalete gidip yap tamam mı diyorum. Tamam diyor ve tuvalete yapıyor elhamdülillah. Kolay değil sakin olmak ve büyük korkutucu tepkiler vermemek lazım. Bol bol sabır diliyorum hepimize :)
(4,589 puan) tarafından
Ayy o kadar uzun surmesin benim büyük kız 1 senede zor öğrendi sırf inadindan birde büyüktü yaşı hemde hamileydim öyle zorlandım o yüzden buna erken başladım korka korka böyle bişi olunca dedim yine mi ya umarım uzun sürmez yani anlatiyorum dediğin gibi tamam diyor sadece sonra bildiğinden devam:)
+1 oy
(1,289 puan) tarafından
Bazen gerileme olabiliyor. Bizimkide diş çıkardığı zaman öyle olmuştu bi kere üşütmüştü siz peşini bırakmayın 
(4,589 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim umuyorum ki çabuk gecer

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 785 göst.
+1 oy
3 cevap 74 göst.
28 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 boys mommy (2,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.

411,922 soru

12,400,355 cevap

44,399 kullanıcı

Kategoriler

...