0 oy
354 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (309 puan) tarafından
Full güneş alan cam balkonuma bıraktım soldu sıcak dedim herhalde güneş almayan ama ferah salona bıraktım cam önüne içeri kısma ama orada da soldu yatak odama koydum orada da toparlamadi suyunu da dibi kuruyunca döküyor um

4 Cevaplar

0 oy
(309 puan) tarafından

Çiçeğim bu 

imagehanimlar

(2,935 puan) tarafından
Fil kulağı yapraklarının yanması güneşten olmuş perde arkasından ışık güneş alan yere koy canm yapraklarına su püskürt günlük çok sulama ama çokda kurutma nem sever toparlar bakdin iyice gidici al çıkar suyun içinde bak bir vazonun içine koy suda yeni koklerle düzelir
(309 puan) tarafından
Toprağı kötü olursa çıkarıp suya mi bırakayım ilkkez duydum umarım gerek kalmaz olursa deniycem teşekkürler
(2,935 puan) tarafından
Çürüme gibi bir durum varsa çoğu bitki suda bakılır canm direk köklerini budayip az bir kökle suya koyarsan canlanır  baktın ölecek gibi direk çıkar bir cam vazonun içine köklere gelecek kadar su koy bitkine suda bak tekrar duzelene kadar sonra dikersin geri toprağa
-Reklam-
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Canim hiç bi çiçek direk güneşi sevmez çok sıcağı sevmez çok su verme sürekli yerini degistirme elini değme
(309 puan) tarafından
İnşallah düzelir balkonda soldugu için salona bıraktım orada da diğer yaprakları soldu mecbur yatak odasına bıraktım
(3,599 puan) tarafından
Yatak odasına koyma canım gece sizin aldığınız temiz havayı çiçek alır pis hava verir onu da siz alırsınız
0 oy
(490 puan) tarafından
Fil kulağı canım bu.

Pencerenin yanına bırak ışığı sever ama asla direk güneşe maruz kalmasın salon bitkisi dışarda dayanamaz. Dibini sularken biraz da kibarca yapraklarına su püskürt havalarda sıcak ya iyi gelecektir. Birde bulunduğu odayı düzenli olarak havalalandir mutlaka havasız kalmasin. Salonuna pencerenin ışığın iyi geldiği bir yere koy cok fazla da yerini değiştirme.
(309 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim
0 oy
(2,935 puan) tarafından

image

bunlar bnm bebeklerim hergun su püskürtme yaparım yapraklarına çok güzel canlandilar canım 
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende yarın itibariyle deneyeyim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 507 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Umayy (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin&& (1,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 252 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde balbebegim (2,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,659 soru

12,354,549 cevap

40,827 kullanıcı

Kategoriler

...