0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,784 puan) tarafından
Merhabalar kızım 16 aylık daha öncede oldu. İshal oluyor hemen açıyorum altını kıpkırmızı hamazinc, hipokrot, sudocream her şey denedik 1 hafta geçmiyor. Bir anda kızarıyor başka ne iyi gelir tavsiyeleriniz ?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim de aynı canım oğlum bugün 18 aylık oldu ve ishal ben hametan mavi kullanıyorum ertesi güne indiriyor pislikler 
(1,784 puan) tarafından
Bildiğimiz pişik gibi değil baya ağır, kanıyor pamukla temizlerken kesin çözüm olur mu?
tarafından
Benim oğlumunda poposunun kenarları kanıyor ama öyle ağır değil
-Reklam-
0 oy
(4,774 puan) tarafından
Travazol dene canm ishalden dolayı mantar oluşmuş olabilir 
(4,774 puan) tarafından
Yok kuzum ben surerdim tek surmede geçerdi
(1,784 puan) tarafından
Teşekkürler
(310 puan) tarafından
Travazol krem daha fena yapabilir. Her bebeğe yaramıyor ve sadece mantar varsa etkili. Bebeğimin pişiğine kullanmıştık 3.derece yanık gibi daha fena yapmıştı. Doktor "demek ki ona uygun değil. Her ilacın etken maddesi herkese uygun olmayabiliyor" demişti. Kullanacaksanız başka bir yerinde küçük bir yerinde 1 gece kullanın önce.
(4,774 puan) tarafından
Canım ishal pisigi genelde mantar kaynaklı olur tacrube ile sabit  4 çocuk büyütmüş biri olarak
(1,784 puan) tarafından
Teşekkürlerr
0 oy
(310 puan) tarafından
Artık piyasada bulunmadığı için karaborsaya düşmüş, internette fahiş fiyata satılan ama en etkili pişik kremi olan Desitin'in mor olanını önerebilirim. En etkilisi budur.
(1,784 puan) tarafından
Baktım 1100 TL olmuş.
0 oy
(298 puan) tarafından
Canım oğlumda da çok olurdu ishal zamanlarında öncelikle hiçbir şey ile silme ılık suyla yıka ardından hametan kullan varsa hakiki zeytinyağı oda iyi gelir. Normalde her alt değiştirmede sudocream kullanıyorum ama pişik zamanlarında hametan ve zeytinyağı gervejten fayda ediyor
(298 puan) tarafından
Rica ederim canım emin ol rahatlar her altını açmada altını pisletmis olsun olmasın yıka ve surekli krem ve zeytinyağı kullan emin ol işe yarayacaktir
(1,784 puan) tarafından
Bugün 3-4 kere yıkadık. Oyun oynarken bir anda bağırıyor idrar yaparken yakıyor muhtemelen.
(298 puan) tarafından
İdrar yakar tabi o yüzden sürekli nemli olsun krem ve zeytinyağı ile altını ara ara açıp havalandirabilirsen daha iyi olur elbet çok iyi anlıyorum benim oğlumun popo derisi kalkardı o dereceydik çok geçmiş olsun
(1,784 puan) tarafından
Evet evet bizimkinin de derisi kalkıyor teşekkürler:)
(298 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Mavi hametan ve furacin diye bi krem yazdı bizim aile hekimi o ikisini karıştırınca hemen geçiriyor. Benim kızımda ya kabız ya ishal . Kabız olunca da az az yapıyor ve koku gelmiyor az oldugundan bende farketmiyorum hemen pişik oluyor kanıyor bi yandan. Bu ikisi çok iyi geliyor ama bi dahaki bez değişimine kadar kızarılığı geçiyor sürünce bile ağlaması duruyor yavrumun rahatlıyor sanırım
(1,784 puan) tarafından
Furacin doktor bana yazmıştı evde var. Bir hamatan da aldırayim çok teşekkürler.
0 oy
tarafından
Bitkisel terayagi varya markette satılan onu sürüyorum iki defa hiç bişi kalmıyor.d
(1,784 puan) tarafından
Allah Allah onun içinde ne var ki acaba?
tarafından
İçeriğinden değil. Yağ su geçirmez hava da almaz ya. Bezde nemli kalmadığı içinde hemen geçiyor pişik üzerine çiş flan temas olmuyor yani
(1,784 puan) tarafından
Anladım teşekkürler bir deneyeyim.
tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
4 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 137 göst.
+3 oy
112 cevap 6,049 göst.