0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (385 puan) tarafından
tarafından kapalı
Mrb kızlar ben 33+4  hamileyim zaman gectikce çok zorlanıyorum ayağa kalktımda yürümek de zorlanıyorum bacaklarım ağrıyor karnımın altında sancı ve belimde ağrı oluyor sanki her an doğum olcak gibi bunlar neden olur  Gebelik haftası 33+4
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından
Doğum öncesi ağrısı bu doğum yaklaşmış olabilir aman dikkat edin benim de aynısı olmuştu yaklaşık 1 ay önce doğdu kızım ve küveze dahi alınmadı maşallah şimdi 5 aylık olduk 
(385 puan) tarafından
İnşallah bende istiyorum gelsin çok canım acıyor çünkü

Bu arada rabbim analı babalı büyütün cnm ❤️
(409 puan) tarafından
Amin cümlesini
Allah hiç bir kucağı boş koymasın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
(385 puan) tarafından
Amin inşallah cnm çok teşekkür ederim ❤️
(409 puan) tarafından
Rica ederim Mersin de olsan elimden geldiğince destek olurdum
Önemli olan doğduktan sonra ki kısım 40 i çıkana kadar ondan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile bak biz 5 aylık olduk bile...
(385 puan) tarafından
Biliyorum bu benim ikinci gebelim ilkinde hiç anlamadim gebelik de doğdu çok şükür 7 yaşında oğlum ama bu çok zor gebelim
Eee nedeyelim annelik zor bir meslek ama çok güzel anne olmak rabbim herkese nasip etsin evlat
-Reklam-
0 oy
(8,356 puan) tarafından
Oğlumda koltuktan uzanırken kalkarken bacağımı elimle aşağı indirerek kalkıyordum .Veya yan yan yavaş yavaş yani sanki sezeryan doğum yaomisimda zorlanıyorum gibi oluyordum 30 dan sonra böyle olup 35. Haftada doğum olmuştu.Asaginda da baskı falan varmı ? Ağrı falan doktora dediğim halde magnezyum yazıp gecistirmisti özeldi dikkate alınmadım hiç.Zaten oda işe yaramamisti.
(385 puan) tarafından
İnşallah darısı başıma çok teşekkür ederim
(8,356 puan) tarafından
35. Haftadaydim canım kilosu iyiydi ki kuveze girmedi genede yürüyüş yapma kendini yoracak işlerden kaçın
(385 puan) tarafından
Zaten doktor yasakladı ev isi falan gebelik zehirlenme riski var o yüzden eşim hiç bişey yaptırmıyor

Bu arada rabbim sagliklica büyütmeyi nasip etsin annesi Allah analı babalı büyütün ❤️
(8,356 puan) tarafından
Amin cümlemizin sağlıklı gebelikler doğumlar olsun sizin içinde insallah
(385 puan) tarafından
İnşallah:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cctnnn_ (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy