0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından
Hayirli aksamlar kizlar size bi sorum var bilmedigim icin soruyorum mazur gorun kizlar soleki yeni ankastre firin aldik yerine taktirdik ama soleki gaz hortumu tam firinin arkasinda firina degiyo yani ve firin isindikca hortuma zarar veriri eritir diye ben firini kullanamaya cekiniyorum sizinde olemi acaba kizlar ve firinin isisi bu hortuma zarar verirmi eritirmi yani ya vallahi cok daraldim buyuzden kullanamiyorum sacma gelcek size ama daha once hic kullanmadigim icin bilmiyorum yardimci olurdaniz cok sevinirim

1 cevap

0 oy
(8,356 puan) tarafından
Benimkide tam arkasında kullanıyorum bayadir bu durum hiç aklıma gelmedi korkutmadim kendimi bu yüzden .Kuranlar zaten öyle birşey olsa o şekilde yaomazlardi bence
(290 puan) tarafından
Bende ole dusunuyorum aslında ama iste seytan insana vesvese veriyor
-Reklam-
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Değmemesi lazım aslında ocagın gaz hortumu nasıl fırına değiyor hortumu cok mu uzun canım 
(290 puan) tarafından
Aynen uzun galiba tam firinada degiyo
(1,531 puan) tarafından
Bence ankastre aldığınız yeri ara sor, ben boschdan almıştım müşteri hizmetlerini arayıp sorardım senin yerinde olsam, doğru bir şeye panik yapmışsın mesela benim komşumun ankastre fırının arkasından su damlamış fırına fırın yangın çıkarmış o derece sıkıntı olmuş

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
24 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvcckg (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,051 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 845 göst.
12 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 319 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yamacinannesi (174 puan) tarafından soruldu

405,694 soru

12,156,589 cevap

36,594 kullanıcı

...