+1 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
İnanın öyle zor ki kayınvalide ile yaşamak çocuğum hakkında herşeye o karar veriyor bize sormuyor siz olsanız ne yaparsınız üstelik eşim de onu destekliyor bazen sinir krizi geçiriyorum bu yüzden Bi kere çocuğumun herşeyine karışıyor sonra ben mutlu olamıyorum o evde

9 Cevaplar

+1 oy
(828 puan) tarafından

En İyi Cevap
Allah bildiği gibi yapsın........
(316 puan) tarafından
Vallahi cnm bazen inan dayanamıyorum bütün işler bende inan hiçbişeye elini sürmüyor üstelik çocuğum hakkında, da karar veriyor sinirden çatlıcam
(828 puan) tarafından
Ne diyorsa tersini yap
Sen yapma mecbur yapacak
-Reklam-
+1 oy
(506 puan) tarafından
Valla o sinir anı ile eşimi parçalardim ben olsam 

Hamilelik de bir süre beraber kaldık da en son delirdim ya ananın koynu ya ailen dedim resti çektim çıktık o ölüm evinden...
(316 puan) tarafından
Bi de ikinciye de hamileyim yeni cnm vallahi zor katlanıyorum imtihandamıyım bilmiyorum
(506 puan) tarafından
Evi ayırma durumunuz var mı varsa bir göz oda bile olsa ayırın
Ocak ayrı kaynamayinca tuzunu atan çok olur derler
(316 puan) tarafından
Keşke Olsa cnm eltim de var yakında oturuyor Bi gün bile girmiyor ona hep başımda
(506 puan) tarafından
Eltin nasıl başından def etmiş ona benzer şeyler yap örnek çay mı seviyor inadına git kahve yap ver ben yıldırma politikası uyguladım kocama şikayet edeceği sırada da kendime yaparken ananı da düşündüm suç mu dedim gıcıklık değil mi
Şimdi de rahatsızlığımi ve ailevi bazı şeyleri bahane ettim şehrinden bile ayırdım ailemin yakınına geldik kafam şimdi biraz olsun daha rahat oh miss
Ama çocuğumun canlı şekilde saçının telini göstermem ailesinin hiç birine affedersiniz kızımın kirli bezi bile onlardan daha değerli...
+1 oy
(2,964 puan) tarafından
Net bir sekilde alip larsina konusacaksin. Iyilik yapmak istedigini biliyorum ama ben annesi olarak cocugumu kendi kurallarima gore buyutmek istiyorum. Lutfen bu konuda beni serbest birak ve mudahale etme de, aramiz bozulsun asla ostemem ama soz konusu cocugumda gerekirse bozulur. Buna gerek yok, birak evladimi nasil yetistirwcegime ben karar vereyim diyip konusmayi dene. Dinlemiyorsa o zaman daha farkli konus
0 oy
tarafından
Bacım niye.birlik oturmayı.kabul ettin baştan bak ben aynı evde değilim 20 dakika araba ile uzakta ama kocamı rahat bırakmıyor hala her gittimide bana yok çoçuğü şunu yap.bunu yap derdi ilk zamanlar hep tersledim ama kocam  yookken tersledim benim çoçuğum ben karar veririm siz sadece babannnesinin sadeca sevin yeter dedim  şimdi ağzını açamıyor kocamda çok anacı onun yanında asla terslemiyorum çürkü kocamla aram bozuluyor simdi buna 2 yüzlülük diyebilirsiniz belki ama mecburum ilk zamanlar elimi verdim kolumu kaptı kolumu alana kadar neler çektim neler çok boşanma aşamısna geldim sana tavsiyem kocan evde olmadığı zamanlar tavrını sert.belli et 
tarafından
Bende ilk zamanlar öyleydim ah.bacım ahhh çok tavizler verdim  üzüldüm aman dedim iyi olayım kadın yaşlı dedim kocamdan beni boşayacak o derece sen tavrını. Belli et bak sana bacı tavsiyesi benim tevsiye verenim olmadı
(316 puan) tarafından
Bende aynı şeyi diyorum işte cnm üzüleyim de üzen taraf olmayım dedim hep
tarafından
Beyza sen beni anlatmışsın ben eşimin yanında da tepkimi koyuyorum artık tek farkla ama yok bunlarin dur duragi yok
tarafından
Sınırı aştığı zaman bende bazen eşimin yanında cevap.veriyorum merve ama ğenelde eşim yokken veriyorum çünkü kaynanam öyle yılankı beni sokmak için kocamın kapıdan çıkmasını bekliyor bilerek
tarafından
Nagisciğim senin kalbin temiz ama böyle ilerlerse senin için daha kötü olur senin huzurun bozulur önüne kes devamğ gelmesin
0 oy
tarafından
Ayrılmak başka çare yok 
(316 puan) tarafından
Keşke mümkün olsa
tarafından
Ayrılana kadar cekecen o zaman mecbur yapacak bişey yok çünkü baştan kabul etmişsin keşke etmeseydin benim kaynanam caddenin bi ucunda oturuyo ben bi ucundayim 10 günde bi gidiyorum o da eşim evde olduğu zaman bi kaç saat oturup geliyoruz başta bende çok yüz verdim hergun gideyim istiyodu hiç evime gelmeyim onlarda oturuyum bütün gün çocuğu da doğurup eline atayım hatta her sene bi tane dogurayim dogurayim o baksın istiyo 1 sene eşimle kavga ettik biz bi de benim kayınbaba var 10 kaynanaya bedel eşime resti çektim bosancam dedim zor ikna etti beni ondan sonra ciddi bi azalma var hala bitmedi ama azıcık biseye müsade ediyim hemen daha fazlasıni istiyolar ayrı oturduğum ve sık sık gitmedigim halde ben yaşıyorum seni düşünemiyorum bile
0 oy
tarafından
10 sene sabrettim en sonunda güzel bir sınır krizi ile ortalığı karıştırıp kararımda net oldum en ufak iyi lafa kanan ben bu defa asla taviz vermiycem diye söz verdim sonuç 1 yıldır ayrı evdeyim cok rahatım cok şükür..
(316 puan) tarafından
Darısı başıma cnm
0 oy
(2,666 puan) tarafından
Ben şimdiye kadar çoktan kriz geçirmiştim 
(316 puan) tarafından
Ben de zor katlanıyorum cnm patlamak üzereyim ama eşimle de aram bozulsun huzurumuz bozulsun istemiyorum
0 oy
tarafından
Bende yapamazdım canım.depresyona girersin birlik mi yasiyosun
(316 puan) tarafından
Evet cnm 5 6 yıldır beraber yaşıyoruz malesef
0 oy
(13,136 puan) tarafından

Ben 1 haftalık geldim bizede sürekli biseyler söylüyor kötü niyetli olmadığını düşünüp ses etmiyorum ama insan kırılıyor ister istemez 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 343 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
+1 oy
20 cevap 371 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 514 göst.

412,066 soru

12,404,561 cevap