0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (5,873 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızım üç yaş 9 aylık oldu 31 aylıkken ben vermiştim ozmanda gündüz öğrettik gece ogretemedik gece bir hfta boyunca hep kaldrmaya calsitim uykusu ağır olduğu için kalkmadi sırtına kadar yastığa kadar yapardı oda kokardı resmen eşim dedi gece bağla boşver dye mecbur bağladım şuana kadar gündüz yapyor lazimlkta altına kaçırmaz ama  ozaman küçüktü gündüz bile altına yapardı bu son zamnalrda ara ara yapmıyor mesela bezi üç gundurr kuru bende iki gündür Bez bağlamıyorum dün yapmadi bugünde karpuz yedi çiş yaptı uyudu dolapları sildim geldim bir saat geçmeden full çis kalkmıyor rahatsız bile olmuyor uyanmıyor Alez ve çarşaf var lütfen yardım edin napim. Saat ayarlıyorum uyandryorum uyanmiyor yaaa  napmam lazim 

5 Cevaplar

0 oy
(5,873 puan) tarafından
Lütfen yardım edin 
-Reklam-
0 oy
(676 puan) tarafından
Ben 3 4 saatte bir kaldırıyorum ama yatmadan önce tükettiği sıvı miktarını ve havanın sıcaklığı falan da göz önünde bulunduruyorum sesleniyorum Şuan 5 saatte bir gece sesleniyorum kalkıp gidip yapıp geliyor ben seslenmesem çok nadir ama zamanla oturur diye düşünüyorum 1 aydır tuvalete alıştı çünkü
(5,873 puan) tarafından
Kızım kalkmiyor ya sadece sabahları 6 7 gbi çiş dyor yapyor uyuior ama gece uyudktan snra kackere kaldrdim hiç kalkmadı yoruluyor çok gün içi karpuz su çok istiyor yaa napacam blmiyorum
0 oy
tarafından
Ben ilk başladığımda gece de verdim 
(5,873 puan) tarafından
İşte ben vermeye calsitim ortalık leş gbi yaptı hata usüttu hasta oldu eşimde kortktuk dedi en iyisi tak braz daha öğrenene kadar artık gündüz yapmaz altına drek kaçıyor WC hata bezi kuru cikyor ama az demin yapmış mesela
0 oy
(18,565 puan) tarafından
İlk birkaç gün uyanmaz. Ağlar. Ama zamanla alışır. Gözü kapalı goturursun. Gündüz ve gece uyutmadan önce bez baglamayacagini sık sık hatırlat. Sonra gece uyuduktan 1-1.5 saat sonra ve sabah 5 6 gibi kaldır. Zamanla çişi geldiğinde kendi rahatsız olup ağlayıp haber veriyo. Oğlum 4.5 ay yatağını ıslattı. Hamileydim bı de. Bazı geceler 4 kez kaldirirdim. 4 kez yatağını islattigi bile oldu aynı gecede.  Baya zordu. Ama 4.5 ay sonunda öğrendi. Arada yine kaçırdığı oluyor. Ama nadir artık şükür. O kadar da olacak. 
(18,565 puan) tarafından
Nereye kadar bagliycan dostum. Ağlasa da kaldır kucakla götür tuvalete. Gözü kapalı gitmeye alışır. Zamanla da öğrenir.
(5,873 puan) tarafından
Ozman kalkmazsa kolundan mecbur kaldryaim kacigima saat falan ayarlim zaten iki kere yapmış biri sabaha karşı birisi akşam bide parkta çok yorliyor akşam eve geliyoruz uyuyor
(18,565 puan) tarafından
Tabi saat kur. Uyuduktan 1-1.5 saat sonra bi de sabah 5 6 gibi. Uyurken kaldır. Kucakla götür. Hafif gözleri aralaniyo. Ama tam uyanmiyolar.
(5,873 puan) tarafından
Çok saol cnm Allah' razı olsun öyle öyle alışır insallah
(18,565 puan) tarafından
Amin cümlemizden
0 oy
(441 puan) tarafından
Ben de gece de zorlandım uzunca bir süre gece uyandığımda ıslak buluyordum. Yedekli yatak hazırladım ve tabiki kıyafet. Kızımı uyumadan önce yaptırıyordum gece de kendim uyurken oturttum onu hep. Bir süre altına kaçırdı geceleri ama sonra alıştı, bu bir süreç. Altına kaçırmadan gece tuvaletini tutmayı öğrenemiyorlar gibi. Bıçak gibi bir anda kesilmiyor yani. Zamanla olacaktır.
(5,873 puan) tarafından
Bazıları ilk günde hiç altına ypmadan ogreniyorlar yaa kızım ilk başlarda bir hfta denedim olmadı çnkü yastığa kadar yapardı sırtına kadar hemde ama bu ayda çoğu zaman bezi kuru valaha oyuzden kız sıcakta bezi pişmesin rahat uyusun istyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Segvi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Huzur içimde (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 213 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (647 puan) tarafından soruldu

404,153 soru

12,107,540 cevap

36,424 kullanıcı

...