0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Devlet hastanesi komple bayiltiyormu kızlar iki çocuğunu belden yaptım kendime gelemiyordum çok açıyordu hala onun korkusu var devlet kompile bayiltiyormu ikisi özelde doğum yaptım bayiltmadilar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben özelde bayiltilarak istedim devlete kontrole gidince sorabilirsiniz aslında 
(43 puan) tarafından
Devlette sordum hocam doğumum sizi istiyorum dedim sizden çok bhsetyorlar dedim ben doğumlara girmiyorum dedi o yüzden ne yapcam devletmi özelmi aklım okdr karisikki
(442 puan) tarafından
İmkanın varsa devlettekilerden merhamet dinlenme
(43 puan) tarafından
Kız imkan varda cok pahalli ya 25 milyar bide şimdiki fiyatı yani
-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından
Şehirde yaptım yarım bayıltıyorlar ama tam istersen yaparlarmı bilmem imkanın varsa özelde yap yemin ederim öyle pişmanim ki tranva oldu bana resmen 
(43 puan) tarafından
Niye öyle diyorsunuz çoğu devlet iyi diyor çoğu iyi değil diyri bende aklım karıştı imkandan ziyade benim sezaryan bide şimdiki fiyat 25 ozman kadr 30 olur yani bı gece içinde vermek istemiyorum
(859 puan) tarafından
Canım banada çok dediler kısmet meselesi ben tam uyuşmadan kestiler bağırdım çağırdım kimse oralı olmadı ilki özeldi çok ilgiliydi estetik sıkıntı bir dikmiş şehir çuval diker gibi 40 gün olacak ama tam anlamıyla ağrım geçmedi bile
0 oy
tarafından
devlet hakkımda hiçbir bilgim yok ama özelde yapma imkanınız varsa özelde yapın. nedense her devlete güvenemiyorum. dikiş vs konusunda. 
0 oy
tarafından
Hiç bilmiyorum canım ben özelde yarım olmuştum epidural

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 455 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.