+5 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından

Selam kızlar çok kötüyüm bu gün kaynanamin hastalığı olduğunu öyrəndik çok üzüldüm,kocam işdən geldi kaynanam sonuçları xastanedeydi kocam gidib aldı ordaki kız buna yardımçı olmuş bu arkadaşım varcok güzel doktor deye numarasın vermiş sonuçları Buraya at deyə bura kadar ya sıkıntı yokdu bir baktim ne vasap profilini deyişmiş kendi fotosunu koymuş deliye döndüm kızlar sizcə haklimiyim numarani kayf edenden sonra vasap profilini neden deyisib kendi fotosun koyur:angry:

7 Cevaplar

+2 oy
(186 puan) tarafından
::(((((((((((((((((((((((((((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tobeee doktora mi göz koymuş 
(186 puan) tarafından
Bakmazdi ya bilmiyorum erkeklere güven yokk çok üzgünüm
tarafından
Eşine bişey dedin mi
(186 puan) tarafından
Evet ya tartişdim fotonu götürdü sonra amma yok ya çok kırıldım
tarafından
Canım böyle durumlarda sert çıkmak yerine daha yumuşak huylu olmak gerekir bazen benim eşimde geç geliyo eve nadir de olsa hep saati saatine geldiği için insan şüpheye dusuyo ben böyle durumlarda nerde kaldin swn hayirdir diye cikissam kendimden soguturum daha çok uzaklaşır dışardaki güler guzlu kadınlar daha cazip gelir ben aksine hoş geldin hayatım çok özledim seni nerdeydin diye karsiliyosun çay kahve ister misin aç mısın sofra kurayım tatlı yapsyim mı sana sen seversin diye her zamankinden daha sıcak daha sevecen ve güler yüzlü yaklasiyorum böyle yapınca adam zaten karısından memnun olmuş oluyo disards kendi karisinda bulanadigi bişey yok ki hoş söz işve cilve zaten var dışardaki kadını napsin böylelikle daha çok kendine bağlamış oluyosun hadi bi hata yapsa bile ben bunu karıma nasıl yapabildim o benim için neler yapiyo diye dusunuyo içi icini yiyo yaptıysa soyluyo yapmadiysa cesaret edemiyo anladın mı bi de bu kadar şeyin üstüne akşam eşine bi cilve yapsan off dizinin dibinden ayrılmaz işte o adama her istediğini yaptırabilirsin
(186 puan) tarafından
Haklisin cnm ya amma kendime hakim olamiyorum ben çok kırılıyorum uzuluyorum soylemesem daha da kötü olcaq sanıyorum bilmiyorum ya kafam alaq bulaq offfff aglayasim geliyo ancak teşekkür ederim bilgin için
0 oy
tarafından
Terbiyesizlik yapmış 
(186 puan) tarafından
Siz olsaz ne yapardiz
tarafından
Böyle birşeyin empatisini bile kuramıyorum
(186 puan) tarafından
Ya çok üzüldüm
0 oy
(2,292 puan) tarafından
daha önce ne vardı ki wp profilinde 
(186 puan) tarafından
Önce işde islediyi fotoyu surati falan gorsenmjyodu şimdi ap aydın fotosun koymuş
(2,292 puan) tarafından
bilemedim ya öylesine değiştirmek istemiş olamaz mı canım
(186 puan) tarafından
Yok ya o iş fotosun ben duzeltmisdim çok seviyodu o fotonu cikaracaqini hic dusunmezdim
0 oy
tarafından

Doktorda ona bakardı MAL ya :D

(186 puan) tarafından
Ne biliyim ya çok kırıldım
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Kim olduğunu hatırlatmak için olabilir mi hani veli olunca genelde whatsappa işte Ayşe'nin annesi Ahmet'in Annesi yazarız ya belki hastanın kim olduğunu tanısın diye koymuştur hastane işlerine o gittiyse ben hastanede çalışırken inan herkese telefonu veriyordum muhakkak dönüş yapın diye yazdıkları zaman bir saat sistemden bakıyordum hangi hasta diye hemen tanınmıyor çok geçmiş olsun bu arada
(186 puan) tarafından
Bilmiyorum ne halı var görsün (teşekkür ederim Allah razı olsun cnm
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Azerbaycan da sonuçlar vhatsaptan mi atılıyor bizde sıra beklioz kapılarda 
(186 puan) tarafından
Yok cnm sonuclari kendimiz goturuyoruz sadecə hastalqi kötü deye onçun doktor ariyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 104 göst.
7 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1kalpde_2can (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,659 göst.
0 oy
53 cevap 1,509 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dnzkizi13 (24 puan) tarafından soruldu

413,792 soru

12,455,584 cevap

46,469 kullanıcı

Kategoriler