Canım böyle durumlarda sert çıkmak yerine daha yumuşak huylu olmak gerekir bazen benim eşimde geç geliyo eve nadir de olsa hep saati saatine geldiği için insan şüpheye dusuyo ben böyle durumlarda nerde kaldin swn hayirdir diye cikissam kendimden soguturum daha çok uzaklaşır dışardaki güler guzlu kadınlar daha cazip gelir ben aksine hoş geldin hayatım çok özledim seni nerdeydin diye karsiliyosun çay kahve ister misin aç mısın sofra kurayım tatlı yapsyim mı sana sen seversin diye her zamankinden daha sıcak daha sevecen ve güler yüzlü yaklasiyorum böyle yapınca adam zaten karısından memnun olmuş oluyo disards kendi karisinda bulanadigi bişey yok ki hoş söz işve cilve zaten var dışardaki kadını napsin böylelikle daha çok kendine bağlamış oluyosun hadi bi hata yapsa bile ben bunu karıma nasıl yapabildim o benim için neler yapiyo diye dusunuyo içi icini yiyo yaptıysa soyluyo yapmadiysa cesaret edemiyo anladın mı bi de bu kadar şeyin üstüne akşam eşine bi cilve yapsan off dizinin dibinden ayrılmaz işte o adama her istediğini yaptırabilirsin