0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Eşim Allah'ın izniyle düzgün biri olduğuna inanıyorum bu konularda güvenirim de ama Dün beklemediğim bir şey oldu. Üniversitedeyken hoşlandığı kızın linkedin hesabına baktığını gördüm Çok kırıldım ve kızdım Tepki gösterdim karşıma çıktı öylesine baktım dedi Burası profesyonel bir ortam şahsi olarak ilgilenmedim ki diye kendisini savundu. Ama ben çok kızdığım için linkendini kapattırdım aklıma tuhaf tuhaf şeyler gelmeye başladı

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Meraktan bakmıştır olabilir. Çok büyütme canım. Eşine güveniyorsan hiç büyütülecek bir mesele değil. 
-Reklam-
0 oy
(8,485 puan) tarafından
Linkedin ne oluyor bide sen hoşlandığını nerden biliyorsun
(58 puan) tarafından
Daha çok iş alanında ve kariyer sahibi kişilerin açtığı ve kullandığı bir sosyal ağ. Eğlence maksatlı değil. Yeni tanıştığımızda anlatmıştı
(8,485 puan) tarafından
Valla ben olsam kafaya takardım bide bana yeni tanışınca başkasından hoşlanıyorum deseydi konuşmazdım
tarafından
Minnoş senin anlamanda bir problem var sanırım. Başkasından hoşlanıyorum dememiş. Zamanında hoşlanmış. Hoşlandığım demiş. Yani eski hoşlandığı kız.  Okayy?
(8,485 puan) tarafından
Benim için aynı şey senin için öyle olmayabilir. Ayrıca benim anlamam da bir sıkıntı yok merak etme ben gayet iyi anlıyorum Ayrıca her yorumuma müdahale etmezsen sevinirim.
(8,485 puan) tarafından
Benim anlatmak istediğim başkasındaan hoşlanıyorum deseydi derken onun açılımını yapayım ilk önce yani yeni tanıştığım biri bana Ben bu kızdan hoşlanıyorum veya hoşlanıyordum eskide kaldı şu bu desede Ben konuşmaya devam etmezdim Yani bunu kendi açımdan söylüyorum . Ama sanki benim bir zihinsel problemim varmış gibi her yorumuma atlayıp beni eziklemeye çalışıyosun neyin havasındasın bilmiyorum cidden
tarafından
Sen nasıl gelip benim yorumuma müdahale ediyorsun kimse sana bir şey demiyor. Ben de snein yorumuna " saygı çerçevesi" içinde müdahale ederim. Etmeye de devam edecegim
(8,485 puan) tarafından
Sen iyi misin ya. Ben senin bayadır yorumlarına yazmıyorum bile. İnan senle tartışacak kadar ne enerjim var ne hâlim var gerçekten benden uzak dur ve ben istemiyorum bana yazmanı eğer devam edersen admine yazacağım beni yorumlarda rahatsız ediyor diye.
tarafından
Yaz. Yorumlarda rahatsız edici bir durum yok. Geçen gün benim yorumuma karışıp sen sanaldan atıp tutuyon diyen sendin. Durup dururken hem de. Bunları da ilet. Dediğim gibi , saygı çerçevesinde olduğu sürece herkes herkesin yorumunun altına yazabilir. Bunu da istediğin kişiye iletebilirsin.
(8,485 puan) tarafından
Senin o dediğin muhabbete 1 ay oldu Ki orda arkadaş haklıydı sen çok burnu havada birisin bunuda her halinle zaten gösteriyorsun senin hakkında bunu düşünen bir tek ben değilim. Senin yorumuna karışmadım senin yorumuna karışan arkadaşa hak verdim ben haklıydı çünkü. Ama sen direk gelip yorumuma anlama problemin varmı demek çok saygı çerçevesi değil  . Dediğim gibi senle muhatap olucak havam gerçekten 0.
tarafından
Ben yorum yapmıştım ve altına linclemeye gelmişlerdi. E tabii sen de eksik kalmadin. İsterse bir sene olsun sonuçta yorum yaptın ve bana yazdın. Gerisi önemli değil. Senin atıp tutuyon demen çok mu saygılı idi?
(8,485 puan) tarafından
Meryem neyin kaosu içindesin git nefretini başka yere kus benle uğraşma
tarafından
Valla keyfim gayette de yerinde ama sen pek modunda değilsin:) olduğun zaman yine gelirsin yorumlarımın altına. Linç ekibi ile beraber. See u , o zaman.
(8,485 puan) tarafından
Aynen by.
0 oy
(350 puan) tarafından
Sence yaptığı doğru biseymi 
0 oy
(1,808 puan) tarafından
Sen yinede pek yüklenme bence kötü niyeti yoktur konuşun aynı şeyi veya benzerini tekrarlarsa o zmn sorun başlıyor demektir merakından bakmış olabilir 
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Senin eskilerden karşına biri çıksa doğru konuş bakmazmisin.yanlis anlama yangozle iç geçirir gibi değil bakmazmisin .? Herkes bı bakar çıkar yani bit yenigi arama kuzu
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Bence çok mesele etme hangimiz merak etmiyoruz ki? Bazen benim de karşıma çıkanlar oluyor bakıyorum. Bazıları evlenmiş onların adına mutlu oluyorum. Gençlikte, çocuklukta kaldı gitti 
0 oy
(2,273 puan) tarafından
LinkedIn'e çok masum değil isteyen istediği gibi konuşur nasıl olsa sonuçta bir sosyal ortam hiç hoşlanmıyorum ya
0 oy
(8,117 puan) tarafından
Neden baktı ki? Denk gelmiş olabilir mi? İstemli değil de tesadüfen...
0 oy
tarafından
Buraya sormakta hata ettın ben olsam boşarım dıyen bile çıkar:⁠-⁠)

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,091 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dli bri (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,148 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 794 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 510 göst.