0 oy
252 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından

Kızım 45 günlük burunda nefes alamıyor serum fizyolojik iken jqv gündü temizliyorm ama hal devam ediyor ne yapsam iyi gelir :(

6 Cevaplar

0 oy
(384 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hava kuruysa nemlendir içeri su ısıtıcı varsa onun içine birazda nane at onun buharı rahatlatıyor cocgu
-Reklam-
0 oy
(142 puan) tarafından
Duş aldırın havalarda sicak
0 oy
(5,706 puan) tarafından
kaynar su buhari odada olsun .icinde sumuk kurumustur fizyljikle cikmiyordur. hüüp diye cektigin otribebe seyinden varmi pipet gbi bisey kendi nefesinle cekiyorsun sumugu. eger durumun iyiyse omron baby dui var hem hava makinasi cocuk hasta olduk a hava verilecek ventolin ileride 10 yasa kadar lazim oluyo. hemde burun temizleme aparati var cok guzel temizlio burnu. sumkurmeyi ogrenene kadar 2 yasinda hala onla temizliyorum burnu ben. omron baby duo nebulizatör
(69 puan) tarafından
O hüp diye çekenden yok ama burun pompası var bunun temizledikten sonra onunla çekiyorum çıkıyor hala da nefes alamıyor hırıltısı var burundan havamız var açıyorum sürekli içeriği nemlendiriyorum hatta başucuna katıyorum
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Gün içinde her tıkandığında temizleyin. Oda belli bi nem seviyesinde olsun. Soğuk buhar uygulaması yapın günde birkaç kez
0 oy
(266 puan) tarafından
Acile götür dün bı tane fenomen kızımda öyle oldu acile götürdüler doktor demiş iyi getirdiniz mutlaka götür bekleme
(69 puan) tarafından
Neyi varmış peki
0 oy
(37 puan) tarafından
Ben de burada bekleyeyim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
24 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sadevatandas (2,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 241 göst.
26 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 165 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arasbebek (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Emine 123 (171 puan) tarafından soruldu

404,101 soru

12,105,786 cevap

36,426 kullanıcı

...