0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (1,973 puan) tarafından
24 aylık kızım son bir aydır iyice huyu suyu değişti. Artık ayakata duracak, konuşacak halim bile kalmadı. Gören sana ne olmuş yürüyen ölüye dönmüşsün diyor. Az önce de annemle konuştum bir de ondan azar yedim. Çocuğun her dediğini yapma bırak ağlasın ağlar ağlar susar uyur kalır. Sen niye bu kadar kendini yoruyorsun hasta olup düşüp kalacaksın bir yerde bu kadar yıpratma kendini dedi. Tabi yüksek sesle ve kizarak dedi. Kirildim aslında. Hiç kimse demiyor ki sen dinlen biraz da biz ilgilenelim ama hep akıl veriyorlar. Hata mı ediyorum kızıma çok ilgi göstermekle? Bu arada tabi kimse benim Cocugumla ilgilenmek zorunda değil bunun farkındayım ama ne bileyim ya.

2 Cevaplar

0 oy
(4,638 puan) tarafından
Evet hata ediyorsun benimde oğlum var 28 aylık inan çok zor ama birşey hayırsa kesin net hayır istediği kadar ağlasın ama bu demek değil ki herşeye hayir deyip ağlatıyorum örnek veriyorum  lavabo da gereksiz su açıp oynamayamaz bu kesin net benim için hayır yada duvara resim çizemez bu benim kesin net kuralım  buna hayır derim yada kesme şeker yiyemez hayır istediği kadar ağlasın kendinize net kurallar koyun ve hayır demeyi öğrenin ağlasa da yapmayin ağlayarak sizi kullanmasına izin vermeyin yoksa çocuk yetiştirmek zaten yorucu birde sizi kullanmasona izin vererek daha da yorulursun ha birde kimseden yardım bekleme sonucta çocuk senin çocuğun yapacak birşey yok senin sorumluluğunda 
(4,638 puan) tarafından
Ha birde sen çocuğunu düşünüyorsun annende seni düşünüyor yanlış birşey dememiş
(1,973 puan) tarafından
Her dediğine evet demiyorum ki zaten. Sürekli bir ağlama derdinde. Ama evet çok ilgileniyorum. Mesela hava güzel olduğu sürece parka gideriz ama annem götürme alışmasın der yada oyun oynarken benimle beraber oynamak ister ama annem bırak oynama kendi oynasın der. Bunun gibi.
(4,638 puan) tarafından
Hayır bunlar gayet normal şeyler ben oğlum uyuyana kadar onunla oyun oynarım yada bir gün dışarı çıkmadiysak diğer gün mutlaka dışarı çıkarırım oyun alanına gideriz parka gideriz sürekli ilgileniriz ilgilenmek çok ayrı mesele dünyaya canlı getiriyoruz insan getiriyoruz tabiki ilgileneceksin normal  ağlasın  sen aglamasina takılma herşeyi yapıyorsun yine de ağlıyorsa huysuzluktan  yani
-Reklam-
0 oy
(13,602 puan) tarafından
Canım seni çok iyi anlıyorum bende de 2 yaş sendromu yaşayan kız ve erken de erken diş sancncileri çekan oğlan var 

Bol bol dışarı çık artık gezdir enerjisini atsın ağladığı zaman gidip avutma kendisini sakinleşmesini bekle sakinledikten sonra büyük insanı açıklama yapar gibi açıklama yap anlamaz deme her şeyi anlıyorlar 

Kimsenin kimse akıl vermeye hakkı yok bu hususta nacizane çocuğun ne kadar üstüne düşersen ne kadar dediğini yaparsan daha beter olur
(1,973 puan) tarafından
Canım Antalya da yaşıyoruz. Son bir haftadır aşırı sıcak var çıkaramıyorum maalesef. Ama ondan önce hergun çıkarıyordum. 2-3 saat dışarda duruyorduk. Kızımda tabi sıkılıyor hergun benimle . Bir kardeşi yada arkadaşı da yok . O kadar çok mız mız ağlıyor ki artık kafamin içi kazan gibi oldu. Aptallastim resmen.
(13,602 puan) tarafından
Anlıyorum sıcak geç yatıyorsaakşam olmazmi bemde7 da çıkarıyorum serinleyince

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
11 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Gamzelim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 127 göst.
8 Aralık 2023 Aile kategorisinde Ozgul406 (13 puan) tarafından soruldu