0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından

Yemekle bozdum kafayı sanırım çok tembelim bu konuda malzeme olsun yemek yapılır diyenler var 

Ben bir türlü yemek işini ele alamıyorum 14 yıl olacak tam varmi benim gibi olan:(

20 Cevaplar

0 oy
(12,117 puan) tarafından

Kiz banada zamanla oturur diyolar. Anaaağ 14 yilda oturmadiysa dahada umudum yok :D

(317 puan) tarafından
Sende benim gibimisin yoksa
Malzeme olsa gene bulamam ne yapacağımı
(12,117 puan) tarafından
Ay bulmak degilde ben yapmaya çok useniyrm çokda beceremiyrm zaten :D
-Reklam-
0 oy
(6,372 puan) tarafından
Canım aç youtubeden istedigin tarifi yaz bakarak yaparsın niye bunu bu kadar kafana takıyorsun bir yaparsın bozarsan iki yaparsın bozarsan üçüncü de çokta güzel olur 
(317 puan) tarafından
Vallaha hergun kafayı yiyorum yemek yapamıyorum diye ağır yemekler hiç yapamam öyle dediğin gibi kolayda olmuyor bakıyorum ama yine yapamıyorum bi yemek yapsak yanina ne yapacağım düşüncesi de oluyor
0 oy
(225 puan) tarafından
Kız çok erken davranmışsn:)) bende bazen tembellik oluyor oda erken davranmam çocuklar oynarken biraz oturayım derken saat geçer hafif şeyler yaparim ama bugün kızı uyuttum gittim direk pazara cikicaktim dedim bakım ne var yeşil mercimek çorbası tavuklu sulu patates yemeği kısır yaptım hemen yarım saatte 3 çeşit yaparım eşimde yemeksiz Durmaz yok kakarna yapalm kahvaltılık yiyelim yok bizde 6 yıldır evliyim :)))
0 oy
tarafından
Bende 3 yıllık evliyim ve mutfağı gerçekten çok seviyorum günlük yapmayı tercih ediyorum. Bence Nefis yemek tarifleri uygulamasına bak gaza getiriyor
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Ben ben... Gram sevmiyorum yemek yapmayı. Pogacadir hamur işidir zaten tam bir fiyasko. Poğaça yapmak için resmen bı günüm gidiyor. Hiç alakam yok mutfakla ve sevmiyorum da ama yemek yapıyorum mecburen :D ama seviyor muyum hayır 
0 oy
(234 puan) tarafından
Ben genel olarak mutfak işini hiç sevemedim hayatım boyunca temizlik çamaşır ütü çocuk bakımı okey ama bulaşık yemek çok zor geliyor ama yaptım mi da güzel yaparım
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Çok severim valla yemek yapmayı bekarken de çok yapardım 4 yıllık evliyim çok nadirdir yemeğim olmadığı valla 1 saate 3-4 çeşit yemek koyarım ocağa yeni şeyler yapmayı denesen hevesin olur belki
(317 puan) tarafından
Keşke bende senin gibi yapabilsem cnm ya
(4,139 puan) tarafından
Boşver yaa senin de daha iyi yaptığın şeyler vardır herkesin ilgi alanı başka bide mutfak hobi gibi oluyor mecburiyetten çok. Bende hiç ütü yapmam mesela sevmiyorum hep ütü gerekmeyen şeyler alırım beğensem bile almam ütü ister diye :D
0 oy
(13,193 puan) tarafından
Yok be yok her işi ver tarlada çapa yap ot yol da inan daha basit ya
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Cok severim ama yavas yavas yapcam soslu yemekleri daha ccok severim ama urfa dengemi bozfu.d.d.
0 oy
(647 puan) tarafından
Nefret ediyorum sürekli ne yemek yapacağım derdinde . Eşim seçici bir de, zaten mutfak işini sevmem beni daha darlıyor 
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Bende diyorum elimin altında yemeklik olsunda yaparım birşey diye :D 
0 oy
(541 puan) tarafından
Çok üşeniyorum çokk. 
0 oy
(5,111 puan) tarafından
Ben daha çok tatli kurabiye yapmayi severim :) yemegede sogan salca yag uclusune ne katarsan kat yemek oluyor birde esim yazin agir yemek sevmez kizartma menemen kozleme yemegi makarna gibi hafif yemekler ister 
0 oy
(16,805 puan) tarafından
Ne yapacağımı bulsam yapmaya üşenmem düşünmek karar vermek yapmaktan zor geliyor bana 
0 oy
(1,684 puan) tarafından

:ermm:.         Bir adet ben

0 oy
(3,574 puan) tarafından
Nefret ediyorum ev işlerinden. Özellikle yemek yapmaktan. Mecburiyetten yapılıyor işte. 
0 oy
tarafından
Kafamın dinç olması lazimn kezzetli yemek yapmak.icin 

Onu haricinde elimsen her iş gelir yemek yapmak bana göre çok basittir ama tabikide soğan salça köy bitti gitti değildir bu yemekle pismek önemli 
0 oy
tarafından
Sana yazayım dün den

Tavuklu pilav çorba yaptım yanına salata 

Bir önceki gün 

Dolma biber yanina yeşillik yogurtladim 

Salata 

Bir önceki gün yine

Kurufasulye pilav salata 

Bir önceki gün 

Karnıyarık pilav yoğurt salata ama çeşitli salatalar bunlar 

Bir önceki gün ise 

Haşlama tereyağlı erişte salata 

Salata çeşitlerimiz 

Çıban salata 

Mevsim salata 

Gavur dağ salata

Elmalı salata deneyeceğim 

Avakodolu salata 

Semizotlu salata 

Mezeler 

Semizotu yogurtlamasi 

Erişteli mercimekli yogurtlama

Havuç yogurtlamasi 

Mor lahana yogurtlamasi 

Ekşi yeşillik yogurtlamasi 

Mantı 

Humus 

Çorbalar 

Mercimek çorbası 

Şehriye çorbası 

Ezogelin çorbası 

Cennet çorbası 

Düğün çorbası 

Arabası çorbası 

Paça çorbası 

Haşlama çorbası 

Sebzeli çorba mantılı 

Kesme aşı çorbası 

Ayran aşı çorbası 

Ana yemekler 

Karnıyarık 

İmambayıldı 

Taş kebabi 

Orman kebabı 

Belen tava 

Güveç 

Türlü 

Alinazik 

Çökertme kebabı 

Kabak yemeği 

Patates yemeği 

Ispanak 

Pırasa 

Dolmalar 

Efelek 

Pazı 

Yaprak 

Tatlılar 

Kıbrıs 

Piyona 

Revani 

Badem 

Islak kek 

Elma soslu kek 

Haşhaşlı revani 

Kalburabastı 

Pilavlar 

Mısırlı pilav 

Şehriyeli bulgur pilavı 

Garnitürlü pilav 

Mercimekli pilav 

Sade pilav 

Özbek pilavı 
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Yok ben çok severm yemek yapmak salata yapmak terapi gibi oturup saatlerce sarma sarabilirim kendimi mutfakta.cok rahat hissediyorum 
0 oy
(10,628 puan) tarafından
Yok valla12 yaşımdan beri mutfaktayim hiç budun ne yapsam derdine düşmedim dolabi açar bakarim çürümeye meyilli ne varsa hemen çıkarır pisiririm 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
18 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Narin.masal (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 200 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 306 göst.
+1 oy
14 cevap 355 göst.

404,552 soru

12,119,054 cevap

36,468 kullanıcı

...