0 oy
706 göst.
Aile kategorisinde (968 puan) tarafından
1 ay öncesinden eşim memlekete bayrama gidicegimizi söyleyerek beni umutlandırdı 

Bizim memlekette evimiz var eşim gitmişken tapuyu alalım dedi ben günlerdir geze geZe kendi arabamızla gitmeyi hayal ederken bugün gelip araba sorun çıkarabilir gidemeyiz dedi otobüs bileti de yokmuş sadece bi tane varmış kendine kesti ve 10 gün Kalıcak ben ise bayramda yapayalnız geçirecem günleri 

Her zaman bunu yaşadım hep boş vaatler verip yerine getirmeyen biri bende hep hoş gördüm şimdi de hoş göreyim mi yoksa bu defa tavrımı koyayım mı nasıl hayal kırıklığına uğradım bilseniz…

20 Cevaplar

+3 oy
(1,881 puan) tarafından
K.bakma ama yalan söylüyor bence 1 tane yer vardı die binlerce ek sefer eklendi. Hem sizi bırakıp gezmek ne alaka sen onun ailesisin böyle biseyi asla kabul etmemelisin
(968 puan) tarafından
Etmiyorum yansın o bilet gidemez izin vermem beni salakk yerine koydu uzun zaman beni heveslendirdi şimdi yalnz gidiyo iyi valla
-Reklam-
0 oy
(968 puan) tarafından
Şuan moralim bozuk hiçbişe yapasım yok 
0 oy
(6,661 puan) tarafından
Bayramda resmi kurumlar tatil değilmi nasıl tapuyu alacak kabul edilecek bir durum değil bu bana göre bayramda aile dediğin bir arada olur 
(968 puan) tarafından
O gittikten 9 gün sonra açılıyor ve işlemler olana kadar 12 günde olur kabul edilir değil benim için düpedüz esekk yerine konuyorum ben 2 çocukla eve tıkıldım kaldm benimde hakkım vardı gezmeye nefes almaya bayram zehir zkm geçer izin vermem
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Oda gitmesin o zaman yada 2-3 gün gidin o zaman boş olur otobüsler sen kendin bi baksana internetten otobüs bileti dolu mu boş mu bi öğren 
(968 puan) tarafından
Dolu hepsi bir boş vardı sadece :(
(4,144 puan) tarafından
O zaman oda gitmesin onun hakkı var da senin mi yok ne saçma gönderme boşver dişini göster biraz
(968 puan) tarafından
Bileti yansada göndermiyorum asla izin vermem beni aotall yerine koymasına
(4,144 puan) tarafından
Hiç yanmaz numara yapmasın 24 saat kalana kadar iptal ediliyor ya
(968 puan) tarafından
İyi o zaman bak parayıda alabiliyor en azından gitmeyecek izin vermem
0 oy
(441 puan) tarafından
Gidemiyorsunuz madem seni niye yalnız birakiyor tavrını koy
(968 puan) tarafından
Koydum aksandan beri tartışıyoruz :(
0 oy
tarafından
Ne alaka ya o zaman oda gitmesin öyle bir mantık mi varmış.kesinlikle ağırlığını koy 
(968 puan) tarafından
Koyucam daha 1 hafta var gitmesine napayım:(
tarafından
Bu süre zarfında mecbur olmadıkça diyaloğa girme temel ihtiyaç yemek çamaşır vs. Yatarken dön yat aklıma bunlar geldi neden diye sorarsa seni gittin sayıyorum dersin trip her derdin ilacı işe yarar
(968 puan) tarafından
Suan tribin alasını yaşatıyorum anma uykuya atıyor kendisini beni aptall yerine koydu tabi ben burda yapayalnzken o keyif yapacak iyi valla elim ayağım titriyor sinirden
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Cocuk var mi? Bari para biraksin da siz de burda gezin:)) Oh ne guzel orda serin serin keyif yapacak kafasina gore takilacak buyuk ihtimal. 
(968 puan) tarafından
Öyle yapacak evet ama ben bırakmicam gidemez ***** yerine koydu beni :(
0 oy
(1,380 puan) tarafından
İkinci gün de olsa sen de ilk buldugun bileti al atla git. Ona da birşey söyleme. Karşısında görsün seni. Sen uzulecegine o düşünsün. Haketmis.
(968 puan) tarafından
Bilet yok sansa bir tane buldu :( ben gitmeye kalksam 2 çocuğum var kolay değil zoruma gidiyo yaa beni o kdr umutlandırdı şimdi gidemez deli oldum
(1,380 puan) tarafından
İşte onunla aynı gün degil ne gün bulursan o gün bas git. Ama cocuklarla yapamam dersen onu bilemiyorum tabi. Ben olsam imkanları zorlayabildgim kadar zorlar öyle yapardım. Çok haklısın uzulmekte kurilmakta. İnşallah sen de gidebilirsin hayırlısıyla.
(968 puan) tarafından
Gidemicegim belli benim ama oda gidemeyecek izin vermem :( teşekkürler canım benim
0 oy
(3,253 puan) tarafından
Seni gaza getirmek gibi olmasın ama 

Seni evde bıraksın orada gününü gün etsin ohh ne ala

Hooşşşttt derim gitme de
(3,253 puan) tarafından
İyi de tapuyu eşin kendi adına mı alacak
Eşin en iyi sen tanırsın ama sanırım birşeyler dönüyor
Uyanık ol
(968 puan) tarafından
Ya şöyle bizim aile bahçesi var her kardeşe düşen pay var evlerimiz o bahçede kayınpeder tapuyu verecek mesele o :( bizde arabamızla gidecektik güya ama vazgeçti gidip kendine bilet kesti sadece bu da bana ağır geldi gidip orda eglenemez istemiyorum :(
(3,253 puan) tarafından
Tamam da
Bilet keserken sana söyledi mi
Yada kestikten sonra mı dedi
Yani ben olsam bir güzel tavrımı belli ederdim
(968 puan) tarafından
Evet söyledi yok dedim ama genede kesti bileti kahvaltıdan sonra gidip iptal ettirecek ama
(3,253 puan) tarafından
Ha iyi hadi bakalım
Beraber gidin kız
0 oy
(2,599 puan) tarafından
Bayramda nasıl tapu alacak resmi yerler tatil . Ayrıca bayramda ek seferler oluyor bayram gibi özel günde karını bırakıp gitmek nedir yıkarım ortalığı öyle bı şey olsa sen gitmiyorsan o da gitmeyecek
0 oy
(740 puan) tarafından
Tabi ki koy tavrini çok yanlış yaptığı 
0 oy
(117 puan) tarafından
Normal bir gün olsa neyse ama bayram bu yahu benim eşim bayramda çalışabilirim evde tek kalma ailenin yanında olmak istersin gözün kalmasin vs vs diyerek getirdi bıraktı beni 10 gün önceden ayrıca ben hayır seni burada tek bırakamam dememe rağmen. Aile dediğin birlikte olur ekstrem durumlar olmadığı sürece tavrını koymalısın bence.
tarafından
Ay cidden böyle şeyler okuyunca insan haline şükrediyor. Adam olan otobüs yoksa uçak bulur. Uçak yoksa tren bulur. Ek sefer bekler, yolunu arar. Bu adam resmen kendi gitmek istediği için sallamış. İlla ki ek sefer olur çünkü. Hadi diyelim gerçekten yok, o zaman kendisi de gitmez. Yuh ya.
Vallahi böyle bir adama denk gelmediğim icin şanslı hissediyorum kendimi. Ne tuhaf erkekler var. Üzüldüm soru sahibine
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Kız ne hoş görmesi valla böyle bir deyde kıyameti koparirm o zmana kimse gitmiyor otur oturduğun yerde derim bu ne rahatlık tatlım göndermede ortaligida yık yani 
0 oy
(33 puan) tarafından
Tavır koymakta çok geç kalmışsin tavrını koy yalnız gitmesine izin verme ve eşinle bir kez daha tanış bakalım:) ortalığı karıştırma aklına girme sebeb olma diyenler de olabilir okey ama sana da yazık bazen kalpler kırılmali ortaklık karışmalı ve hayır denmeli 
0 oy
(3,575 puan) tarafından
O nasıl yalan, o nasıl bahane, o nasıl bi kendince uyanıklık, o nasıl bir cimrilik... 
0 oy
(1,414 puan) tarafından
1-2 gün sonraya bilet varsa siz de gidin yada bilet fiyatları da almış başını gidiyor bileti açıga alın arabayla gidin eşinle de konuş 10 gün ben burda tel başıma ne yapacam diye niye bizi tel birakıyorsun falan de 1-2 gün olsa hadi neyse de 10 gün baya bi süre 
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Çocuğu ve eşi evde eşi yalnız bırakmak nedir ya. Bayram yada başka bir şey olsun. Çok önemli bir iş yoksa evde yalnız bırakamaz. Erkek demem ben öyle adama kusura bakma.
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Ne hoş görmesi ya sana da bilet yoksa kendide gitmeyecek lafı bile olmaz ne diye tek kalacakmışsın yada onu göndereceksin ben kadin nereye adam oraya mantığına inanıyorum çok ayıp etmiş eşin müsade etme 
0 oy
(670 puan) tarafından
Valla ya bende giderdim yada oda gidemezdi net yani öyle ayrı gayrı mi olur
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Elinde telefon var internet var aç bak bilet varmı yokmu varsa al bilet sende bayramda yanlız başına olurmu hem söz veriyor hem götürmüyor arabayı bakıma soksaydı o zaman tavrını koy bence
(968 puan) tarafından
Bugün son sözünü söyledi bileti iptal etmiyorum gidicem dedi bende konuşmuyorum onunla
(2,579 puan) tarafından
O zaman sen bilet bak bulursan al

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 478 göst.
+1 oy
3 cevap 147 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu

405,905 soru

12,165,909 cevap

36,623 kullanıcı

...