+1 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bekarkende sevmezdim evlendim yine sevmiyorum keşke hiç bayram olmasa sizde öyle misiniz

23 Cevaplar

+1 oy
(623 puan) tarafından
Ben seviyorum hala mutlu olur heyecanlanirim bayram sabahı. Artık gurbetteyim. Ama akraba ziyaretlerini sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Zaten sevdiğim akrabaları memlekete gittikçe ziyaret ederim. Gidemesem ararım 
-Reklam-
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Sebebi var mı peki niye sevmiyn
tarafından
Babam fırıncıydı işleri çok yoğun oluyordu iş bitince eve geliyorduk bu seferde misafir geliyordu o yorgunlukta onlarla uğraşıyorduk belki ondan mı diye düşünüyorum
(4,223 puan) tarafından
Belkide içinde ukte kalmistir hep
tarafından
Bilmiyorum ama sevmiyorum
(4,223 puan) tarafından
Bende evlenmeden önce severdim gelen giden hiç eksik olmazdı biz giderdik ailecek bı yerlere ama evlendim bunların pek bi geleni gideni yok
tarafından
Keşke öyle olsa
0 oy
(13,416 puan) tarafından
sevmem ben de, akraba ziyaretinden de hoşlanmam 
tarafından
Aynı ben ne gereği var bayram diye köye gidiyoz 2 3 gün kalıyoruz boş boş işler
(13,416 puan) tarafından
kurbanı hiç sevmem, her yer kan, hayva.n pisliği oluyor. kimse de dikkat etmiyor bu kanları temizlemek lazım diye. bir de iş fazla. etle uğraşmaktan hiç hoşlanmam
tarafından
İkisi de aynı benim için sonuçta ikisini de sevmiyorum
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Hiç bi bayram bayram tadında geçmedi geçmiyor normal günler gibi benim için ve buruk
tarafından
Bilmem benimki o kadar abartılacak kadar kötü değil
0 oy
(158 puan) tarafından
Bende senin gibiyim
0 oy
(14,718 puan) tarafından

Senede 2 kere zaten :) 1 ve 2 gün yoğun geçiyor sadece sonra herkes normal hayatına devam ediyor :)

0 oy
tarafından
Bende sevmiyorum aynı düşünceye sahibiz 
0 oy
(153 puan) tarafından
Çocukken çok severdim büyüyünce sevmedim.Annemi kaybettikten sonra ne annelergünü ne bayram ne düğün hiç birini sevmiyorum:((
0 oy
tarafından
Bu yıl ocak ayında dedemi, mart ayında annem gibi sevdiğim canım anneannemi kaybettim. Onu kaybettikten sonra bayram denilen olay bitti benim için. Başımızda büyük olarak sadece babaannem kaldı, o da 2 gün önce kalçasını kırdı ve hastanede yatıyor. Bu bayram önce mezarlıklara sonra hastaneye gideceğiz. Bayramlardan nefret ediyorum artık çünkü hiçbir anlamı kalmadı benim için. 
0 oy
(310 puan) tarafından
Eskiden herhangi bir günden farkı yoktu. Hatta çevremdekilerin telaşını anlamazdım. Ama şimdi 10 aylık bir oğlum var. Ve anladım ki bayram çocuklar için bayram. Onlar mutlu olsun diye, onlar özel bir gün olduğunu hissetsin diye, onlar bayramlık için şeker için harçlık için heyecanlansın diye var. O yüzden yetişkin olduğumdan beri ilk kez bu sene bayramlarda heyecanlıyım. Çünkü ilk kez bebek boy bir bayramlık alıp oğlumla el öpmeye gideceğim.
0 oy
(4,325 puan) tarafından
Bakarken çok severdim bayramları köye giderdik uzaktan teyzemler kuzenlerim gelirdi muhteşem geçerdi evlendikten sonra 6 yıldır bayram gelmesini asla sevmiyorum eşimin tarafında bayramlaşma falan hiç bir şey yok kimse kimseye bayramlaşmaya gitmez 
0 oy
(646 puan) tarafından
Bekarken de sevmiyordum simdi de sevmiyorum. Bayram erkeklere bayram, kadınlara inanılmaz bir iş yükü ve stres getiriyor bana göre. Bayramda keyif alacak bir şey bulamıyorum ben hizmet etmekten fırsat bulup.
0 oy
(18,421 puan) tarafından
Umduğum gibi geçmeyen bayramları sevmiyorum 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bende sevmiyorum benim için sıradan bı gün gibi ama malesef adet yerini bulsun gönüller hoş tutulsun diye biseyler yaoiyoruz
0 oy
(6,851 puan) tarafından
Ben çok seviyorum. Çocuklarımada sevdirmeye çalışıyorum
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben hep çok severim bayram sabahı heycanla uyanmayı o bayram telaşını yeni elbiseler giymeyi gezmeye gitmeyi tatlı yemeyi şeker yemeyi çocukları sevindirmeyi harçlık vermeyi bunlar çok güzel şeyler bide yanında sevdiklerin varsa daha anlamlı bunlar. Ama genelde yakınını kaybetmiş insanlar bayramlı sevmez buruk geçirdikleri için
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Evlendim evleneli sevmiyorum sağolsun koca tarafi çok bencil hep ben diyorlar her bayram onlara gidelim istiyorlar beni de soğuttular bayramdan 
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Ben bayramları severim ama akrabaları değil :)
0 oy
(2,949 puan) tarafından
Bende evlendikten sonra nefret ediyorum hiç istemiyorum inanki
0 oy
(5,479 puan) tarafından
Ben seviyorum her bayram mutlaka kiyafet aliriz hala devam ediyoruz ona bayram sabahi babaannemde kahvalti yapariz bayramlasiriz evlendikten sonra kayinvalidemlere gidiyoruz bizim köyde arifeleri herkes kapisinın önüne cikar cocuklar seker toplamaya gelir Allah kabul etsin diye tüm köyü gezerler oglum oldugundan beri onu da gezdiriyorum sekerini topluyorum alissin adetlerimize diye 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 322 göst.
0 oy
22 cevap 514 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde -anne- (13,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 547 göst.
19 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 387 göst.
31 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leylasoydan (389 puan) tarafından soruldu