0 oy
801 göst.
Aile kategorisinde (13 puan) tarafından

Arkadasin tlfdan cektim sizde gorebiliyormusnuz varsa canli gorenler var diyo ama tlf kamerasindan bakmadan gozum bozuldu ben ekranda goremiuorum ama bide siz bakin 

image

image

image

16 Cevaplar

0 oy
(9,524 puan) tarafından
Birşey yok negatif 
(13 puan) tarafından
Yarin adet gunum bu hafta surrekli bbas donmesi yasiyorum bugunde oyle oldum oyuzdenn yaptim ve cikti anindaa suyada tuttum dahada belirgin oldu silinmeddi bile 2 hamileligimmideee hep bas donmesiyle ogrendim yaa ayni belirtileri yasiyorum
(1,909 puan) tarafından
Psikolojik tir belirtiler testte silik Bike olsa illa gözükür
(9,524 puan) tarafından
Bir kac gun daha geçsin oyle bakın. Benım 3. Gün geçişinde net cizgiler olarak bellı olmustu
(13 puan) tarafından
Oyle yapicam budefa erken gebelik testiyle yapacam
(9,524 puan) tarafından
Erken gebelık testıne cok güvenmeyin ama benım 6 gün önce yaptıgımda cıkmadı 3. Gün geçtiğinde yaptım cıktı
-Reklam-
0 oy
(6,726 puan) tarafından
Valla ben birşey göremedim canım 
(13 puan) tarafından
Ben ve bi kac kisi canli gozle baya baya net gorunuyorrr ama hem kalitesiz tlfla cektim elimde olan imkanlaela hemde buraya atinca kalittesi dusuyo resmin oyzdn gozukmuyor galiba
(6,726 puan) tarafından
Doğrudur canım bı beta ver bize de haber ver
(13 puan) tarafından
Insallah insallaj
0 oy
(533 puan) tarafından
Görünmüyor cizgi ama sen göruyorsan bi beta ya baktir
(13 puan) tarafından
Yarin acile giderim muhatemelen hafta icine. SAbrim gelmez :)))
0 oy
(712 puan) tarafından
Ben en alttaki testte görüyorum çizgiyi. Adetin gecikmemişse böyle çıkıyo. Benim testimdr bu şekildeydi şu an kucağimda uyuyo.
(13 puan) tarafından
Ewt yarin adet gunum buraya atijca kalitesi dusuyo bide kalitesuz tlfdan cektim ama canli gozle net gorunuyo baya baya
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Bı şey yok malesef 
(2,377 puan) tarafından
Anladım canım ya belki gecikme olabilir ama yine de sabah git test ver . Bende çok istiyorum öyle olunca insan ufacık şeyi gebelik var mı diye yoruyor inşaallah vardır rabbim gönlüne göre versin
(13 puan) tarafından
Amin insallah sagol canm yarin ilk isim kan vermek :)
(2,377 puan) tarafından
Rabbim bana da nasip eder inşallah:)
(13 puan) tarafından
Amin amin Rabbim gonlunden ne geciyorsa nasip etsin biranonce
(2,377 puan) tarafından
Amin canım inşallah:)
0 oy
tarafından
Ben nedense görüyorum. Hayırlı evlat olsun inşallah 
(13 puan) tarafından
Ayy hadi insallaj cok sagol ewt canli gozle ve yanimdakjler cok net goruyo tlf kamerasi kotu oldugu icin burada gozukmuyo ama testi uzaktan tutunca bile gorumuyo
0 oy
(359 puan) tarafından
Bende az maz silik te olsa gördüm.
(13 puan) tarafından
Ayy sagol valla cogu kisi goremedim diyo ama tlf kamerasi kotu oldugundan bide buraya atinca resim kaliteside dusuyo ben elime alinca net uzaga tutsam goruyorum yanimdaki kisilerde goruyo
(359 puan) tarafından
En iyisi  yarın sabah kan vermen sağlık ocaginda
(13 puan) tarafından
Aynen oyle. Yapacam insallah
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ben cizgi goruyorum ama kuruma cizgisinden kaynakli mi onu bilmiyorum tabi
(13 puan) tarafından
Kuruma cizgisine inanmiyorum oyle  bisey yok fikrimce cunku bu ay icinde yaklasik 5 6 tane test yaptim hepsi negatif ve hic kuruma cizgisi falan yok  bembeya duz yani  bugun adet olmam gerek ama adete dair hic belirtim yok ve olmadim normalde adet gunumde sabah 7 8 de baslar cunku 5 senedie oyleydi bu testim yapar yapmaz cikti ve suan kurudu suya tuttum o cizgi yine gitmedi aksine daha pembelesti
0 oy
(12,552 puan) tarafından
 Hiçbir türlü görünmüyor. Bence kan verin şüpheniz varsa. 
(13 puan) tarafından
Yarin oyle yapacagm bugun adet olmam gerek henuz olmadim 5 senedir adet gunum sabah 7 8 gibi baslar ogleni bile bulmaZ 11 oldu halen beyaz normal akintim var bnde var gibi hissediyorum cunku hayirlis bakalim
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Bu testlerde kuruma çizgiside olabiliyor canım çok silik var gibi
(13 puan) tarafından
Kruma cizgisi degil bence oyle bisey hayatmda hic duymadim gormedim 2 hamleligimde bir cok test yaptm olmadigim zaman hic kuruma cizgisi falan olmadi bu ay 5 6tane test yaptim hi yine kuruma cizgisi denen biseyle karsilasmadim bugun adet gunum normalde sabah 7 8 gibi olurum mutkala su saat oldu halen bisey yok  belirtimde yok ilk defa testim boyle cikti sabaha kadar baya kurumuz cizgi pespembe ve suya ttum yine gitmedi daha belirgin duruyo yarin kan vericem gidip
0 oy
tarafından
O kadar zorlamayın ya çizgi çıksa gözükür zaten :D 

Erken gebelik testi alın daha hassas olandan olmadı bekleyin ya da sağlık ocağından test falan verin. 
(13 puan) tarafından
Yarin saglikoxaginda kan veririm evimim yaninda hemen o en garantisi :)) yok illa gorecem o cizgiyi :)) :)) ;))
tarafından
Sağlık ocağı en iyisi :)
Özelden de yaptırabilirsin en son meraktan sormuştum 1500 tl idi çok merak ediyorum diyorsan yaptır :D
(13 puan) tarafından
Yoo aman sigortamda yok zaten ona verecegim parayi eger bebis varsa ona veya kendime kiyafet alirm kizz  zaten 3 cocugum beklerim acelem nee :)) :D
0 oy
(3,840 puan) tarafından
Ben de goremiyorum canim. Ama erken yaptiysan bi de 10 dk icinde cikti diyorsan, sen canli haliyle goruyorsan vardir. 
(13 puan) tarafından
Hissediyorum var gibi var :)))
0 oy
(119 puan) tarafından
Canım erken gebelik testi alıp bak onda daha net görürsün sonucu bu tam belli etmez
(13 puan) tarafından
Evimin yaninda saglikocagi var kan veririm en garanti yarin ilk isim o
0 oy
(398 puan) tarafından
İkinci resimde var gibi canim ben gördüm 
(13 puan) tarafından
Ayyy hadii insallah istemiyordum ama testik cikinca bi sevindim heyacanlandim simdj
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Braz daha yakın cekseydin kız en altaki var gbi sanki
(13 puan) tarafından
Tlf kamerasi okadar kotuki bunu cektine sukrediyorum valla :)) ama var gibi hissediyorum yaa buguna adet gunum normalde 5 yildir he adet gunum sabah 7 8 gibi baslar muhakakk bugun hic belirtim yok su saat oldu gelen giden yok :)) bide 4 gun oncesine kadar mayis ayindan beri 5 6 testbyaptim hic biri boyle.cikmamisti
0 oy
(324 puan) tarafından
İlkinde bişey var gibi
(13 puan) tarafından
Canli goruyomm ben cannliii :)) :))
(324 puan) tarafından
İlkmi çok heyecanlı gibisin
(13 puan) tarafından
3. :)) aslinda istemiyordum beklemedigim biseydi ama testim cikinca cok heyacanlandim demekki yalanci isteksizsizlikmis istiyormusm :))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 435 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
2 cevap 188 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 658 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gizlinur (144 puan) tarafından soruldu