0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (292 puan) tarafından
Ben babam ve annemle çok didişirdim. Liseyi üniversiteyi hep başka şehirlerde okudum. Mezun olunca farklı şehire atandım. Ne çok uzak Ne çok yakın dedim. Birbirimizi özleyince iyi oluyoruz dedim. Sonra geldiğim şehirde evlendim. Annemler falan çok dert etti. Halbuki aşırı uzak da değil. Ama ailemin kendi aracı yok, iki vasıta ile o da kısıtlı olarak gelebiliyorlar. O da zor pek sık değil.

Eşimin memleketindeyiz ya anası danasi hep dibimizde ya. Evlenince yalnızlık hissetmem ya dedim ihtiyacım olsa onlar var. 

Anne baba gibi olur mu?

En çok çocuktan sonra fark ettim ailenin kıymetini. Zormuş uzak olmak. Ha deyince çıkıp gidememek. Kızım bebeğim günlerdir hasta. Ateşler içinde. Doktorlar cozemedi. Tek dedikleri ateşi düşük tut. Gözümü kapatsam 39 oluyor. Ne uyku kaldı ne hayat. Ayda bir gelip iki saat agu bugu sevip giden çocuk ne yapıyor derdi var mı diye aramayan kayinvalidem, sırf egolarından sırf abisinden özür dilememek için hatalarını kabul etmeyip 9 aydır küs olduğumuz gorumcem, faydadan çok zararı olan anca huzur bozan diğer akrabalar. Hiçbirinin faydası yok. 

Yapayalnız gecelerdir uykusuz haldeyim. Aileme çıkıp gidemiyorum onlar gelemez ha deyince hasta babaannem var bırakacak kimse yok. Haliyle bir yere gidemiyorlar. Onlar dertlenmesin diye derdimi anlatamıyorum. 

Boşuna değilmiş aşrı aşrı memlekete kız vermesinler diye türkü yakılması. Gerçekten vermesinler. Ne çok isterdim anneme babama yakın olmayı. Çocuk hasta size geliyorum demeyi. Ne çok isterdim sahip çıkanım olmasını. 

4 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Bendede tam tersi kendi akrabalarm bir p.ka yaramaz eşimnde anası babası hariç akrabalrini kendiminkilrrden çok severim 7.8 senedir öte git dememislerdir. Kendi akrabalarmz da ne zaman boşancam diye gözleri bende hala evliliğin her türlüsü zor Uzak olacaksan iki taraftan da özellikle koca tarafindan daha uzak olacaksın bu gerçek tabi canım 
-Reklam-
0 oy
(12,537 puan) tarafından
Ayy ben annemin arka sokagina gidemicem diye odum koptu
0 oy
(693 puan) tarafından

Valla canım ailem ile aramda bı ilçe tek var maalesef ki sürekli gidemiyorum. Ve gerçekten ne kadar gelip gitselerde asla o özlem o his bitmiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Maalesef insan evlenince anlıyormuş. O zamanda geç oluyor :(

0 oy
(1,855 puan) tarafından
10 saatlik uzaklıkta ailem ve ikizlerimi tek başıma büyüttüm bende senin gibi az çekmedim o hasreti hala da çekiyorum.  Oğlum düştü bilinç kaybı yaşadı 2 gün hastanede kaldık herkes başka memlekette tek başıma savaş verdim ben hastanede eşim diğer oğlumun yanında evde çok zorlandık 2 gün Allah'm bir daha yaşatmasın o günleri 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,055 göst.
17 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Afacanin annesi (278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 425 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,102 cevap

37,571 kullanıcı