0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
23 aylık parka gidecez bezi taksam mı kakasını yaptı çişi olur artık ama park biraz uzakta gece uyunca bezliyorum ve dışarı çıkınca bezliyorum fakat yapmamam daha iyi kafası karışıyor gibime geliyor ama dışarda mağdur olmak istemiyorum napsam

7 Cevaplar

0 oy
(2,935 puan) tarafından
Bezledigin an başa sardigin an çünkü dışarı çıktığında üstüne yapabilir çünkü bez var mantığını kendin çocuğa öğretiyon asıl olay dışarda tutması zaten 
(498 puan) tarafından
Hmm tamam ben o zaman gaza geliyorum  :)
Ha birde ben sorunca lavabo kapısına koşuyor ya da çok az da olsa kendi diyor bazen de geçiyor köşeye altına çiş yapıyor. Bu durumu nasıl aşıcam daha 4.günü oldu 23 aylık
-Reklam-
0 oy
(563 puan) tarafından
Çıkmazdan önce çişini yaptırıp öyle çıkın daha rahat edersiniz bide ben e bebekten almıştım pratik lazimlik oluyor piset geçiriyorum çişim var diyince hemen ona yaptırıyorum 
(498 puan) tarafından
Ben onu aldım sevgili eşim taş çağından gelmiş gibi kurcalarken kırdı 3 gün önce.
Yeşil mavili olandan dimi benim oydu ama  yine götürecem ne olur ne olmaz
(563 puan) tarafından
Evet o cidden hayat kurtarıyor benim kız parkta çişim geldi diyordu nereye yaptırayım eve gidene kadar tutamaz o pratik oluyor
(498 puan) tarafından
Aynen bizimde parkta işimize yaradı 2 kere çiş yaptı Allahtan ayakları sallanmadı yine de kullanabildi kızım.
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Ben alıştırma kulodu giydiriyordum çıkmadan önce de evde yapıp çıkıyorduk 
(498 puan) tarafından
O da beze benzemiyor mu
Bir de bezi bıraktıktan sonra külot mu boxer mı ya da yine zıbınla mı devam etsem (kız bebek)
(4,575 puan) tarafından
Ben külot ve atlete geçtim başlayınca daha rahat olmuştu . Beze benzemiyor içi daha rahat ben sadece parka giderken takiyordum
(498 puan) tarafından
Bebek arabasında yapmış çişini  yedek elbise aldım birde portatif lazımlık aldım bakalım nasıl geçecek artık
(4,575 puan) tarafından
Bir an önce öğrenir inşaallah canım
0 oy
(10 puan) tarafından
Sakın takma geceleri de takma hiç bir zaman takma. 23 aylık biraz erken olmuş gibi ama tabii çocuk hazır olabilir bilmiyorum. Eğitime başlandığı zaman o bez yok edilmeli yoksa işiniz çookk uzar. Elbette sağı solu batıracak.. bu iş böyle hamama giren terler...parkta da bırakın yapsın altına geri dönmek zorunda kalırsınız bidaa töbe yapmaz böyle böyle öğrenecek
(498 puan) tarafından
Çok sağol canım bırakayım o zaman temelli.Allaha şükür kendini ifade ediyor ve bizlerden yana hiç şanslı olmadık o da nefret etti her zaman. Bu gece bezi taktım kıyamam  her iki totosu lastikler kesmiş kabarmış kıpkırmızı lastik izi var çoğu bezi taşırdı 4 marka denedim hep zıbın tayt çiş kaka oluyordu. 5 numara bez kullanamadık  6 numara aldım 5 e göre bir nebze iyi ama yine de sızdırıyordu çoğu. Şuan çok keyfi yerinde bez mi tuvalet mi dedim tuvalet dedi. İnşallah çabuk öğrenir de
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Canım bir kere çıkardın mı hiç takmayacaksın ben öyle yaptım dışardada takmayacağım altına yapsın en kötü geri dönerim yapacak birşey yok kendin anlamışsın zaten kafası karışıyor diyorsun hiç takma
(498 puan) tarafından
Tamam canım sağol takmadım takmam da artık ama geceleri çişe nasıl götürürm bilemiyorum uykusu bölündü diye ağlar eder mi hiç bir fikrim yok napacam
(2,257 puan) tarafından
Yatırmadan 2 saat öncesinde suyu kes. Yatağın altına hasta pedi serebilirsin üstünede çarşaf ser. Uyumadan öncede tembihlersin annecim artık bez yok takmıyorum yatağına çis yapma diye
(498 puan) tarafından
Tamam sağolasın aynen öyle dedim. Parkta 2 kete çişini lazımlığa yaptı eve gelir gelmez qc ye yaptı. Bi parka götürürken altına yapmıştı orda altını değiştim.Teşekkürler cevapların için
(2,257 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(3,134 puan) tarafından
Gece ve dışarı çıkarken bagliyorsan zor öğrenir çişini tutmayı. Nasılsa bez var altımda mantığıyla yapar kasları gelişmez tutmadikca. Ben tuvalet eğitimin üçüncü günden itibaren hep dışarı cikardim 2-3 saat tutabiliyor suan. Dışarda biseylerle oyalanirken aklima gelmiyor zatrn bide hava sıcak terle atiyo vücut sıvıyı. Sana tavsiyem tamamen birak hatta evde bez birakma hepsini kaldir
(498 puan) tarafından
Tamam canım bırakacam artık ama geceleri nasıl yapacam bilmiyorum alez sericem ama wc ye kaldırmam gerekiyor mu  ters teper diye korkuyorum
(3,134 puan) tarafından
Yatarken süt falan veriyorsan onu kes önce. Ben kızımı yatmadan önce tuvalete götürüyorum yetiyor sabaha kadar kalkmıyor hiç. Sabah kalkınca gidiyor.
(498 puan) tarafından
Anne sütü emiyor kıyamam ki:(
(3,134 puan) tarafından
İki yaşına gelmiş artık zaten aklı yetiyor zaman geçtikçe bırakması zor olur. Bundan sonra emdiginin pek faydası olmaz vitaminlerini yedigi besinlerden alması lazım
(498 puan) tarafından
Bakalım ya bi uyurken bi uyanırken istiyor bazen aklına gelmiyor 2 buçuğa kadar yolu var diyorum artık bakalım
0 oy
(4,066 puan) tarafından
Ben daha ilk haftada daha kacirmalari devam ederken minibuse atlayip oyun grubuna goturmustum:D Evde tuvaletini yaptirip hemen cikmistik. Yol yarim saat. Orda da direkt tuvalete goturmustum. 2 saat cis yapmamasina guvenip cesaret etmistim galiba. 
(498 puan) tarafından
Tebrik ederim onu benim kız yolda koyvermiş :D
(4,066 puan) tarafından
Nasil cesaret ettim ben de bilmiyorum. Yolda yururken yaparsa diye hemen sarmak icin kucuk battaniyesini almistim yanima ama kucagimdayken yapsaydi yapacak biseyim yoktu ne yapardim bilmiyorum o mesafede. Seninki parkmis daha yakindir, islaklik belli etmeyen biseyler giyip gidebilirsiniz.
(498 puan) tarafından
Lazımlık götürdüm 2. Postu ona yaptı hala patktayız herkesi gönderdik hala sallanıyor kızım D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
4 cevap 89 göst.
+2 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cobansehriban42 (13 puan) tarafından soruldu

410,952 soru

12,366,842 cevap