0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Hanımlar aramızda zayıflama çayı kullanıp ciddi etkisini gören var mı? 3 sezeryan sonra göbekten ve kalçalarımdan kurtulmam gerek çok acilll kendimi görünce kötü oluyorum zayıflamam gerek özellikle göbeğimi 

1 cevap

0 oy
(7,084 puan) tarafından

ibenim sahsen en büyük hobim zayiflama urunleriyle dolandirilmak:))  herbalife ve forx5 den memn kaldim kahvesinden. diger hepsi tirt. aserola gecen sene kullanmistim guzeldi asiri odem atiodu baris hafflik hissediliyordu. bu sene aldim 3 al iki ode seklinde tirt. sekerli oralet gibi bisey. kisin sicak meyveli cay gibi ictim bi kutu daha  var onu da yazin ara ara az bi kaynar suda demleyip buzlu suya katip soguk icecek gibi icerim

(7,084 puan) tarafından
hangi cay kiz bende alam:). artik bunyem alisti ya herro ya merro :) herbalife ogun olarak icersen iglen de protein aksam sebze yersen guzel verdirir ama cok ogun yapamiyorum ben suan ccklarla sanah aksam anca vakit buluyorum
(78 puan) tarafından
Kızçe ben ne alayım şimdi ne tavsiye edıyon :D
(7,084 puan) tarafından
forx5 kahve alabilirsin. ama du bakim simdi yeni bir cay ogrenecez indan alip deneyek ballikolarin cevabini bekliorum:)
(1,664 puan) tarafından
Zoeylys cayi canlar
(78 puan) tarafından
Nereden almiştınn canım
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 109 göst.
0 oy
12 cevap 602 göst.
30 Ekim 2024 Moda kategorisinde Neyla (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
5 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,256 soru

23,731,192 cevap

313,516 kullanıcı

...