+1 oy
99 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (496 puan) tarafından

İyi geceler kızlar simdi ben size birsy danismak istiyorum bn biraz kiloluyum yani boyuma gore kilom fazla ve bu kilolar sadece alt göbekte birikti diyette yaptım spora da gittim ama alt göbeğim gitmiyor biyle bildiginiz hamur gibi sallanıyor forx5 diye istah kesici zayıflama çayı varmış daha önce kullanıp verim alan var mı acaba bilgi verir misiniz 

5 Cevaplar

+1 oy
(806 puan) tarafından

Zayıflama çayları böbreklerine zarar verir karaciğerini iflas ettirir 

(496 puan) tarafından

Gerçekten mi ya peki nasıl gidecek bu alt gobek 

(806 puan) tarafından

Spor yapacaksın yeşillik bol tüketeceksin 

-Reklam-
0 oy
(710 puan) tarafından

Ah canım onlar hep para tuzağı ne kadar para döktüm ben verdiğim 5 kiloydum fazlasıyla geri geldi.sana tavsiyem atlet korseler var kaç bedensen onun küçük bedenini al ben 2 sezeryan doğum yaptım karnım küçüldü. Tayt korseyle beraber giyersen iyi sonuç alırsın.birde limonlu sıcaksa da işe yarıyor aç karnına denemelisin 

(496 puan) tarafından

Tayt korseden kullandığın var mı peki link atma şansın varsa atabilir misin 

(710 puan) tarafından

Ben bulunduğum yerde bi mağazadan aldım 

Ama bu siteden arkadaşım aldı memnun kaldı

https://www.instagram.com/lightblackkorsetayt?igsh=MXN2emF3cmQ5ajNndQ==  instagramın varsa ordan bakabilirsin

0 oy
(2,101 puan) tarafından

Bir kere kullandım birkaç sene önce 10 kilo verdim hemen bu sene tekrar aldım denemek amaçlı hiçbir halta yaramadı aşırı pahalı bir şeydi hem de kahvelerim çöp oldu bir haltada yaramadı kesinlikle alma eski verim asla yok o kahvelerde çaylarda Bayram çıktıktan sonra yürüyüşe başlayacağım ben de öyle çayla mayla olacak iş değil bacım diyet yapıp spor yapacağız ben de aşırı kilo aldım emzirme dönemindeyim malum diyerek şey yesem geliyor ve hep evde olduğumdan dolayı bir türlü vermek nasip olmadı

(496 puan) tarafından

Canım ben diyette yaptım spordq yaotim ama alt göbeğim ne yaptıysam gitmedi gittikce aşağı doğru sarkıyor kendimden utanıyorum resmen 

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Forx5 kullandım bir çok kahve çay aldım ve böbreklerim ağrıdı rahatsızlandım para tuzağı onlar. 

0 oy
(3,189 puan) tarafından

Bu tarz ürünlere asla güvenmiyorum ne oluyorda  diyet sporla verilemeyen kilolar bu çaylar kahvelerle veriliyor , atıyorlar mesela 1 ayda 5 kilo aldı veya verdi , sağlıklı yollarla alınıp verilmeyen kilolar demek ki böyle iciceklerle normal şekilde verilmiyor vücuda bir etki bırakıyordur canım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Busuhus (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Papatya-ya (561 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,039 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,633 soru