Yaklaşık 10 yıl önce eşimin bir sevgilisi varmış liseden çok sevmiş uğruna neler neler yapmış neyse işte en sonda kız başkasıyla nisanlanmis nişanlılık boyunca eşimle konuşmuş takı kız evlenip gidene kadar .
O günden sonra iletişime geçmemisler eşimle 4 yıldır evliyiz bu kadın 8 ay önce eşime mesaj attı face ortak olduğu için bende gordum ben eşim yerine konuştum belli etmedim ben olduğumu evli olduğumu söylüyorum ben taniyormuyum seviyormusun onu guzelmi diye şeyler yazıyor bende sen evli ben evli ne yapmamızı istiyorsun dedim oda hep rüyalarıma giriyorsun seni unutamadım dedi en sonda ben dayanamayıp anca rüyanda görürsün dedim inanmadığı için ses kaydı attım baya fırça attım özür diledi benden konuyu kapattık bu yine geçen gün başka hesaptan mesajlar attı kendini belli etmeden eşim bı daha yazma bana mesaj dedi .
Bugün yine belki 40 defa üst üste aradı aciyorduk ama bişey konuşmuyordu şimdi ben bu kadını napiyim geçen sefer elimde çok güzel kanıtlar olacaktı ama telefonum bozulduğu için ekran fotosu alamadım yoksa eşinin hesabını biliyorum hepsini ona gonderecektim bu sefer yine bekliyorum kanıt geçsin elime o kadını rezil edecem 2 de çocuğu var