0 oy
978 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından
Yaklaşık 10 yıl önce eşimin bir sevgilisi varmış liseden çok sevmiş uğruna neler neler yapmış neyse işte en sonda kız başkasıyla nisanlanmis nişanlılık boyunca eşimle konuşmuş takı kız evlenip gidene kadar .

O günden sonra iletişime geçmemisler  eşimle 4 yıldır evliyiz bu kadın 8 ay önce eşime mesaj attı face ortak olduğu için bende gordum ben eşim yerine konuştum belli etmedim ben olduğumu evli olduğumu söylüyorum ben taniyormuyum seviyormusun onu guzelmi diye şeyler yazıyor bende sen evli ben evli ne yapmamızı istiyorsun dedim oda hep rüyalarıma giriyorsun seni unutamadım dedi en sonda ben dayanamayıp anca rüyanda görürsün dedim inanmadığı için ses kaydı attım baya fırça attım özür diledi benden konuyu kapattık bu yine geçen gün başka hesaptan mesajlar attı kendini belli etmeden eşim bı daha yazma bana mesaj dedi .

Bugün yine belki 40 defa üst üste aradı aciyorduk ama bişey konuşmuyordu şimdi ben bu kadını napiyim geçen sefer elimde çok güzel kanıtlar olacaktı ama telefonum bozulduğu için ekran fotosu alamadım yoksa eşinin hesabını biliyorum hepsini ona gonderecektim bu sefer yine bekliyorum kanıt geçsin elime o kadını rezil edecem 2 de çocuğu var

23 Cevaplar

0 oy
(2,476 puan) tarafından
Terbiyesiz ahlakszzzz ya lan bn öle karıyı bir dakika yaşatmam pislik ya hemen bir eşine mesaj at ararsa al tlf eline saydır 
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Rezil etsene ailesine ,kocasına sulalesine ulas
0 oy
(20,686 puan) tarafından
Tabiki eşiyle irtibata geçeceksiniz bu kadar kolay olmamalı insanları kandırmak aldatmak bu kadar basite indirgenmemeli cezasını çeksin söylesin eşin yada sen uzak durması lazımken ne yapıyo bu insanlar ya nerden alıyolar bu cesareti hiç mi Allah korkusu yok ben anlamıyorum ama başıma gelse kesinlikle ailesi eşi öğrenir mutlaka sonucuna katlandırırım herkes haddini bilecek

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 300 göst.
26 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 561 göst.
+1 oy
4 cevap 385 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu