0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Bugün ayağımda lekeler farkettim bı şey sürüldü diye yıkadım hazırlanıp cemiyete gittik bakmadim bı daha ayağıma.cemiyetteb geldik üstümü değiştirirken bı baktım ayağımda yine aynı lekeler var.megerse kına yakmışlar ele yakıldığını duymuştum ayağı ilk kez şahit oluyorum bende oldu o da.başına gelen var mı 

11 Cevaplar

+2 oy
(684 puan) tarafından
Mantardır o canım doktora görün istersen 
(1,622 puan) tarafından
Yarım bı sağlık ocağına gideyim o zaman
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Cemiyet derken 
(1,543 puan) tarafından
Tarikattir cemiyet dediği kesin kına yakmislar ya ayağına böyle sacmaliklara inaniyorlar
(1,622 puan) tarafından
Yahu ne tarikatın Saçma sapan konuşma yaa. Dün gece olmuş dinen de böyle bı şey varmış melekler kına yaktı derler diye. Sünnet düğününe giderken diyorum cemiyetten kastım düğün yani.orayla ilgisi yok
(1,543 puan) tarafından
Genelde tarikat grubu için kullanırlar ondn öyle sandım
(1,622 puan) tarafından
Yok yok ben tarikat falan olayı yok direk düğün yani
tarafından
Anladım canım
+1 oy
(7,636 puan) tarafından
Kına yakmışlar derken? Gerçekten cinlerin gelip sana kına yaktığını düşünmüyorsun dimi? 
(681 puan) tarafından
Burdakilerin bazıları cinlerle kafayı yemiş :)
(1,622 puan) tarafından
Ben o burdakilerden değilim bı kere.omu soyliyim.oyle derler öyle duydum dinen de öyle bı şey varmış zaten
0 oy
(12,279 puan) tarafından
o mantar canım, kına mına değil 
(1,622 puan) tarafından
Bı doktora çıkayım yarın o zaman ben
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Elimde parmaklarımma 2 defa gördüm..

1 kere de ayak tabanimin altında gördüm.

3unde de çok tedirgin olmuştum.
(1,622 puan) tarafından
Ne yaptın peki neyin nesiymis
0 oy
(4,211 puan) tarafından
Ayaklar nemli kalınca oluyormuş canim korkma bir iki güne geçiyor. Hemen doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim de ayaklarımda olmuştu baya da vardı 2. Günün akşamına geçti. 
(1,622 puan) tarafından
Bekliyim o zaman bugün farkettim zaten daha
(4,211 puan) tarafından
Ben de bi sabah  uyandım ayaklarımın altı komple turuncu. Yıkadım gitmedi filan. Burdan da okuyup araştırmıştım bir çeşit mantarmış nemli ortamda çıkarmış. Kısa süreliymiş filan.
(1,622 puan) tarafından
Anladım tamamdir çok teşekkürler
0 oy
(194 puan) tarafından
Senin yine iyi benim kolumda bacağımda yüzümde bile vardi o lekelerden. El ayak duydum da başka bir yerde olduğunu duymamıştım bende .Hatta post bile açtım 
(1,622 puan) tarafından
El diye biliyorum bende sadece baksana her yerde varmış. Mantar yazanlar arkadaşlar mantar değil o zaman bu
(194 puan) tarafından
Bence de değil ya anlam veremedim ama bende
0 oy
(410 puan) tarafından
Başıma gelmedi ama yigenim de gördüm bildiğin eline kına yakılmışti,  nasıl olduğunu halada anlamadım ama. Çok tuhaf 
(1,622 puan) tarafından
Tuhaf cidden
0 oy
(706 puan) tarafından
Banada oldu doktora falan gitmedim Google'da öyle yazıyor boşa linçlemesinler bende öyle zannediyordum ama takılacak bişey değil yarına geçmiş olur zaten 
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Kardeşim başlığa yazsana korkan girmesi. Evde iki küçük çocukla tekim korkuyorum
(3,000 puan) tarafından
Korkacak durum degil mantar cesidi uzun surmuyo geciyo zatn
(1,622 puan) tarafından
Arkadaşim korkuyorsan niye giriyon
0 oy
(51,174 puan) tarafından
mantar o kina değil 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
25 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 773 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kuzey19 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 204 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sepet sepet yumurta (196 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,755 cevap

36,823 kullanıcı

...