0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar 13 gün önce doğum yaptım sezeryan ikinci çocuğum oldu hamdolsun.13 gündür annem yanımdaydı bugün gitti. Gidene kadar bir dakika oturmadı bütün işimi gücümü yaptı beni.her fırsatta uyuttu ne bileyim onun rahatlığına mi alıştım anne sevkatine mi ugurladiktan sonra çok agladim ilk bebegime kendim bakmıştım hemde gurbette. Ama şimdi korku kapladı içimi yetememe korkusu iki çocuk olunca. Eşim sagolsun ben hep destek olacağım diyor ama yine de korkuyu yenemiyorum içimdeki. Düzelir değil mi bu durum

9 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
Benimde 10 gün sonra doğumum var umarım rahat geçer ikinci çocuğum olacak umarım kolaylıkla atlatırız 
(210 puan) tarafından
İnşallah canım seninde Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Bende yeni doğum yaptım 2 aylık bebeğim 

Doğum öncesi o korku vardı bende 

Doğumdan sonra hastane de 2 gün annem baktı 

Hastane sonrası 3 gün kaynanam baktı 

İlk alişma surecimde zorlandim sezeryan dikişlerim zorlamadi baş ağrım çok oldu sadece 

Şuan çok şükür 1 hafta olacak yeni rahatladım uyku düzeni oturdu 2 çocuğumun da aralarında 2 yaş 2 ay var bu arada 

Yani korkma hem annen varken rahatlığa alişmişsin hem daha bı duzen ve alişma aşamasindasiniz geçer inşallah 
(210 puan) tarafından
Yaşları da yakınmış benim ilk çocuğum beş yaşında huyu değişti bebekten sonra o yüzden de zorlanıyorum sanırım kıskandığı için
(1,460 puan) tarafından
Benimki de kıskanıyor ilk kötü yönde ilerledi kıskançlık ama şimdi ben abiyim diyip övünüyor hoşuna gidiyor kardeşini koruyup sevgisini gösteriyor şükür alışacak mecbur
0 oy
(6,180 puan) tarafından

bu sendroma yakalanilmaz . zaten farz olan bisey:) birkac aya gecer allahin izniyle

(210 puan) tarafından
İnşallah:)
0 oy
(5,164 puan) tarafından
İlk cocuk kaç yasında canım. Brnde ıkıncı doğumumda aılem gıdınce sabaha kadar agladım. Eşim de senınkı gibi söz yardım edıxem dedi. Ama tutmadı. O ağlama haftalarca sürsü. Umarım senın esın destek olur. 
(210 puan) tarafından
Beş yaşında. Hamileliğimin sıkıntılı geçmişti eşim o zamanda ev işlerinde ve yardımcı oldu sağolsun bunda da olur ama bir erkeğin yetebildigi kadar işte
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Aynı bende öyle oldum ablam gidince benimde ikinci şuan 21 günlük ablam gittikten bir buçuk hafta sonra falan adapte olmaya başladım geçiyor o duygu seninde geçecek insalalh güzel şeyler düşün bide beş on dk da olsa dışarı çık hava al 
(210 puan) tarafından
İnşallah canım evet öyle yapacağım fırsat buldukça
0 oy
tarafından
Annen eve geldi işini yaptı ve seni uyuttu ne büyük nimet 
(210 puan) tarafından
Evet Allah yokluğunu göstermesin öyle olduğu için sanırım boşluğa düştüm gidince
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Canım bu sendrom değil normal lohusalık psikolojisi bence bir annenin zaten böyle düşünmemesi anormal olurdu ne güzel işte evlatlarını önemsiyosun. Senin sendrom dediğin şey kabullenememek olur bebeği red etme durumu olur
0 oy
(523 puan) tarafından
Elbette düzelir zaten ikinci cocugunmus alışırsın hemen. Bende bir hafta sezeryan doğum sebebiyle eltimde kaldım eltim kaynanam yardım ediyolardi eve geldim annem kendi işleri sebebiyle sık sık gelemedi ilk günler çok panikliyordum ağlayınca hep dua ediyordum ne yapmam lazım şimdi ne yapacağımı bilemiyordum emzirmeyi bilmiyorum bez bağlamayı bilmiyorum ama hamdolsun şimdi alıştık aylar oldu alışıyor insan o hisler gidiyor ben de hep ağlıyordum olumsuz düşünceler geliyordu 2. Ay fln sürdü takriben
0 oy
(988 puan) tarafından
lohusalıktandır canım o.benim annemde 10 günlğkken gitti hep kendüm bakıyorum iki aylık oldu.40 ı çıksın düzene girecek zaten biliyosun.yetebildiğin kadar yaparsın sıkma canını kim mükemmel olabiliyor ki? Büyük kaç. yaşınds bilmiyorum ama 3-4 yaşındaysa bile sana yardım eder.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
9 cevap 879 göst.
31 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _GaRDeNYa_ (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 957 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,923 kullanıcı

Kategoriler

...