0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Biz dünden beridir yoldayız dün sabah Bayburt’tan köyümüze gittik gece anneannem ulaşı çok özlemiş sabah köyde geçirdik akşam da eve geldik komşudayız artık burada 2.5 3 ay kalacağım oğlumda büyüdüğü eve geldi bilemiyorum :D bende çok yoruldum biz alışmışız küçük alanlara büyük alanlarda çok yoruluyormuşum meğersem şimdi uyutuyorum uyursa inşallah :D kafa dinlemek istiyorum artık iki gündür çok yoruldum Konya’da çok sıcakmış biz alıştık soğuğa Bayburt’ta :D siz napıyorsunuz ? 

image

13 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından

Hoşgeldinn :) Evet çok sicakkk bende kızımı sallıyorum şuanda uyursa inşallah biraz keyif yapacağım:D

tarafından
Hoşbuldum canım ❤️. Evet ya çok sıcakmış valla bun ter içinde kaldım yani … Bünye alışık olmayınca :D. Valla aynısı bende öyle yapacağım uyumasını istiyorum artık ya 2 gündür yoldayız sabah köyde sürekli hareket halinde peşindeydim öldüm .
-Reklam-
0 oy
(16,452 puan) tarafından
2 3 ay boyunca eşin zavallı pert olacak sen gidene kadar :D he bide evin halı yaman olir 

Duş aldım yatacağım herhalde 
tarafından
Valla işte onunla KPSS ve ales sınavları var bizleyken çalışamıyor çok az çalışıyordu . Bizde sınavları bitince yanına döneceğiz rahat olsun diye :D evin hali Allah ın emri :D iyi geceler o zaman :)
0 oy
(8,016 puan) tarafından

image

müge bitti sıra esrada :D
tarafından
Hahaha :D bende oğlan uyursa kızılcık şerbeti izliycem :D
(8,016 puan) tarafından
Onu cuma izledim bugün yine izledim böyle bir sezon finali yoktu ya olaylar olaylar :D
tarafından
Valla bende merak ediyorum :D
0 oy
(693 puan) tarafından

Burası aşırı sıcak pervane açtık işe asla yaramıyor. Sürekli duş almaktan saçlarım yıprandı :D

Sana da iyi tatiller canım ♥️ 

Güzel geçsin günlerin :angel:

tarafından
Valla benimde bit duşa ihtiyacım var ama yarına kaldı artık bugün artık kolumu kaldıracak gücüm yok :D sağol canım ❤️
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Gözün aydın canım ohh miss rahatlarsın biraz 
tarafından
Valla rahatlar mıyım daha çok mu yorulurum bilemedim :D annem ilgileniyor hep sağolsunda büyük şehir zormuş :D
(1,411 puan) tarafından
Hiç değilse yoruldum kafa dinlicem dediğinde bakacak biri var yanında
tarafından
Doğru tabi
0 oy
tarafından

Kalkıp kahve yapacağım kendime sabahlar olmasın sabah eşim aricak 3 gündür aramıyor özledim <3

Sende 3 ay orda alisirsan  sonra ulusla çok zorlancan evde :)

Artk ulan büyüdü çünkü 

tarafından
Valla zorlanacağım ama işte biraz dinleneceğim burada :) inşallah en kısa zaman da arar canım afiyet olsun
tarafından
Dinlenirsin oh ne güzel, valla
tarafından
Valla öyle :)
0 oy
(11,179 puan) tarafından
Ah canım Konya inşaAllah Perşembe bizde yola çıkacağız 
tarafından
Konya ya mı sizde :)
(11,179 puan) tarafından
Karaman cnm
0 oy
(7,981 puan) tarafından
Hade gözün aydın canım ne güzel tadını çıkarın 
tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
(2,071 puan) tarafından

image

hastaneye gittik geldik   çocuklar ile uğraşıyorum 
0 oy
(5,493 puan) tarafından

Hoşgeldin kuzum şu 3 gün serindi hafta başı çok daha sıcaktı.  Hangi köy burası :)

tarafından
Burası Atlantı canım eskiden kasabaydı sonra kadınhanının ilçesi yaptılar sonra Konya’nın mahallesi oldu :D
(5,493 puan) tarafından
Biliyorum orayı, pabuçcu adam duruyor mu :))
tarafından
Ben tanımıyorum kız o kim :D
(5,493 puan) tarafından
Annannen bilir :) sorsana. Bir tane adamın okunmuş pabucu var sürünce hastalar şifa buluyormuş :)) gerçi ölmüştür o adam
tarafından
Hadi ya haftaya bayram için gideceğiz kesin soracağı. Merak ettim :)
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Favorim bu fotooo. N bal duruyor yaa. Kız sen bu hafta bi postta 1 ay dedin, ertesi gün 1-2 ay dedin. Gittikçe süre artıyor. Bu işin sonunda enişteye oraya alacan galiba :)))
tarafından
Hahah :) biz 1 ay diyorduk sonra eşim kpss ve ales sınavlarına girecek bizle de ders çalışamıyor . Annemde dedi sınavları bitinceye kadar kalın eşimle konuştu eşimde kabul etti etmeseydi 1 ay kalacaktım :)
(2,196 puan) tarafından
Olsun,iyi olmuş :)
tarafından
Valla iyi mi kötü mü bilemedim kız büyük şehir zormuş yoruyor
0 oy
(258 puan) tarafından
Hoş geldin cnm Konya'nın neresi oeasi
tarafından
Atlanti :)
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Ne ekimi yapıyor sizinkiler kız. 
(3,553 puan) tarafından
Ahahaha ben günlük bunlarla ugrasiyom ya :)
tarafından
Köyde yaşayıp böyle şeyler yapmak büyük emek gerçekten seninde benden büyük veya küçük  ellerinden öpüyorum
(3,553 puan) tarafından
Küçüğüm galiba 22 yaşındayım ben sen 25 din herhalde
tarafından
Evet canım olsun emekçi baş tacı her yaştan her zaman :)
(3,553 puan) tarafından
☺️☺️☺️♥️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 597 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 196 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 390 göst.
0 oy