0 oy
1,812 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
Herkes sen açarsan bişey alamazsın diyo ve ücretsiz avukat nasıl alabilirim boşanma hakkında bilgisi olan yardımcı olur musunuz 

30 Cevaplar

+2 oy
(5,470 puan) tarafından
Nafaka artı tazminat da alırsın. Millet seni kandırmaya çalışıyor yeme bunları. Olay ne zaman oldu yalnız
(2,029 puan) tarafından
Ailemin yanindayim
tarafından
Kaç çocuğun var ailen sana destek olsun ayaklarinin üstünde dur canım yıkılma kendini acimalarina müsade etme aksine dik dur güçlü dur ki sana acimasinlar çünkü acınacak halde sen değilsin o pislik üzülme evet çok üzgünsün kesin çok yikilmissin ve çok yorulmuştum ama şu saatten sonra evlatlarin için güçlü olmak zorundasın emin ol çok daha güzel günler seni bekliyor evlatlarına çok güzel gelecek bu kötü haberler gelecek güzel günlerin habercisidir unutma yaran ne kadar buuyutursen gözünde o kadar canını yakar ve geçmez o yüzden o hatayı umutsamayacaksin ki geçsin
(2,029 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız gözümün önünden o görüntüler gitmiyo
(5,470 puan) tarafından
Kuzum mutlaka psikolojik destek al mutlaka
tarafından
Canım kendimi o kadar fazla üzme emin ol ki Allah ondan çıkaracak iğrenç insan gözünün önünden gitmiyor olabilir sakın da onları düşünme düşüneceğin şeyler çocukların olsun evlatlarını düşün gözünün önüne onlar gelsin gelecekte nasıl bir şeyler yapacaksın bundan sonraki hayatında nasıl olacak çocukların için ne düşünüyorsun bunları düşün eğer o görüntüler düşünürsen ve adamı yaptıklarını düşünürsen şekilde geleceğe dair yol alamazsın ayaklarının üzerinde durup güçlü ol çalış çabala çocukların için güçlü ol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl alamazsın? Yatakta mı tövbe yarabbi ay. E kanıt topladıysan tabıkıfe sen acmalısın 
(2,029 puan) tarafından
Dün kanıt alamadım küçük delikten gordm ama öncekilerin kanıtı var
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Kanitin varsa donunu bile alirsin ne nafaka almaması. Ücretsiz avukat da sanırım barodan veriyorlar bir akrabam boşandı avukatı öyle ayarlandı tam detaylı bilmiyorum ama
(2,029 puan) tarafından
Oda biraz uzun sürüyormuş atamasi
(3,329 puan) tarafından
Aslında hemen dava açar açmaz 1 2 haftada boşandilar sen yine araştır git görüş canım
tarafından
Uzun süreç çünkü çocuk varsa uzun sürer sürsün canım birşey olmaz kurtulsun da
(3,329 puan) tarafından
İnşallah canım akrabam da 18 senelik evliydi 3 cocuk vardı hemen ayrıldılar biz de çabuk bitmesine şaşırdık ama iki tarafın da ortak karariydi maddi manevi ne dense kabul edildi belki o yüzden hemen olmuştur
tarafından
Aynen öyle ondan dolayı olmuştur çünkü çabuk bitmiyor Bir de çocuk var ya aralarında hani 4 seneyi buluyor en kısa oda çünkü çocuklar işte dava uzadıkça uzatıyorlar
0 oy
(745 puan) tarafından
Donuna kadar ne varsa alırsın 
(2,029 puan) tarafından
Herşey babasının üstün ama onun sigorta bile yok
(745 puan) tarafından
Olsun alırsın madursun çünkü o nafaka parasını afedersin kendini dahi satsa vermek zorunda öyle kolay değil bu işler
(2,029 puan) tarafından
İçimi ferahlattiniz çok teşekkür ederim
(745 puan) tarafından
Arkadasim var icra avukatı genede sorarım senin mali filan ailesinin üstüne filan diye
tarafından
Alırsın canım nafaka çocuklar için alıyorsun tazminatı da seni aldattığı için aile birliğini bozduğu için alırsın
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Nafaka vs alırsın onunla ilgili bir problem olmaz da, davayı açan kişi olarak ben vazgeçtim eşimden boşanmayacağım deme hakkın olmuyor sanırım. Bu durumda da sanırım böyle bir isteğin zaten yoktur. En iyisi bir avukatla detaylı konuşman. 
(2,029 puan) tarafından
Asla ne hali varsa görsün bitti daha midem bula iyo
tarafından
Ya o tür durumlarda ben vaz geçtim durumlarında sıkıntı yok vaz gecebiliyorsun sıkıntı yok ama bu iğrenç adamdan bosansin o ne öyle hemde yatakta
0 oy
(3,314 puan) tarafından
Alakası yok 

Sen açsan bile nafaka alırsın bunu unutma lütfen

Güçlü ol
(2,029 puan) tarafından
Çok zor durumdayim
(3,314 puan) tarafından
İnan ki senin acını senin feryadını anlayamam
Kol kırılır yen içinde kalır
Yangın düşüğü yeri yakar
Seni anlıyorum desem yalan olur
Çok üzülüyorum sana
Rabb'im seni feraha kavuştursun
Hakkında hayırlısı olsun ama dik dur gülüm
Evlatların varsa ona sarıl bol bol öp
(2,029 puan) tarafından
Var üç tane nefes alamıyorum boguluyorum
(2,029 puan) tarafından
İyiki varsınız sizi çok seviyorum güç veren kadinlar
0 oy
(1,658 puan) tarafından
Tabi ki alirsin o an kanıt aldıysan işin kolaylaşır alamadiysan bile kapının önüne gidip beklediğin o sırada delikten baktığın vs mutlaka onun işyerinin kamerasina ya da civardaki mobeselere yansımıştır bunlari talep edersin, baroya gidip bir avukat talep et o sana daha iyi yardimci olur ne yapman gerektigi konusunda. Sen ve şimdi neredesin? Gördüğünü söyledin mi çok uzuldum rabbim yardımcın olsun sana güç kuvvet versin ne diyeceğimi bilmiyorum allahin cezası pislik herif 
(2,029 puan) tarafından
Görüntüler gözümün önünde gitmiyo çok kotuyum
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Öncelikle Allah bin belasını versin..... Bence herseyini alırsın ama kanıtın olması önemli 
(2,029 puan) tarafından
Kanıt dün alamadım delikten baktım ama öncekilerin kanıtı var olur mu
0 oy
(251 puan) tarafından
Hayır asıl senin açman lazım davayi haklı olduğun için. Eşin açsa bile kusurlu olduğu için dava düşebilir istersen araştır haklı olan tarafın açması daha uygun 
(2,029 puan) tarafından
Tamam canım ama cesaret edemiyorum sıfır hayat sıfır ev hayat çok pahali
(251 puan) tarafından
Evet gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum. Bunları oturduğum yerden söylemiyorum bizzat yaşamış birisi olarak söylüyorum ama inan alışırsın haklarını da al hayatını kur derim ben. Adliye ücretsiz avukatta verir çalışmıyorsan hakkında hayırlısı olsun inşaallah
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Ş.refsiz alırsın bacım kanıtın varsa dötundeki donu bile alırsın 

(2,029 puan) tarafından
Off kabullenemiyorum bunu haketmedm
(11,435 puan) tarafından
Kimse haketmez üzülme Allahın dan bulsun
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Davayı sen açarsan kabul olur kocan açınca kabul olmaz asıl çünkü kusurlu olan tarafın davası kabul olmuyormuş 
(2,029 puan) tarafından
Ya tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Tabii ki nafaka alabilirsiniz. Kanıtınız var mı? 
(2,029 puan) tarafından
Dün ki olayım yok ama öncekilerin var olur mu
(1,127 puan) tarafından
Olur tabii ki... Bundan sonra ihtiyatlı olun ve her şeyi kayıt altına şamya çalışın. Dikkatli olun... Kendinizi de koruyun.
0 oy
(291 puan) tarafından
Pislikkk herifff ******** adam kopekkk evindemi bastın hemb foto vidyo cekseydin ama gormedn sonra eline zoba alsaydin ikisini bir guzl evire çevire gebertseyrin alirsn donuna kadr gebersinnn ******** sakın affetme
(2,029 puan) tarafından
Kendi iş yerinde kapının deliğinden gördüm malesef kamera çekmedi makas bıçak ne bulduysam firlattim
(291 puan) tarafından
Açıklaması ne oldu sen o kadını orda ikisini eline alsaydin rezil eve alma sakın aç davani ******** namusu varken başkasıyla olmak nedir köpek ya
0 oy
(3,124 puan) tarafından
Pislik adam neden nafaka alamayasın seni aldatmış bide gözünle görmüşsün evlimi kalacaksın Bu mikropla baroda ücretsiz avukatlar oluyor donuna kadar al 
(2,029 puan) tarafından
Uzun suruyo mu avukat vermeleri
(3,124 puan) tarafından
Uzun sürmüyo dur bence internetten telefon numarasına bakıp arayıpta sor belki bilgi verirler sonra yüz yüze görüşürsün
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Sonuna kadar alırsın valla yok öyle bir dünya
(2,029 puan) tarafından
Çok kötüyüm cocuklar olmazsa asla kurusnda gözüm yok ev tutucam kira falan
(2,183 puan) tarafından
Allah belasını versin adi ********
(2,029 puan) tarafından
İçim sogumuyo boğuluyorum nefes alamıyorum
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Diğer kadınlarla ilişki yaşarken korunmuyorsa kesinlik kadın doğum doktoruna git bir de. Allah korusun. Her türlü pislik olabilir
(8,079 puan) tarafından
Allah korusun ama belki boşanmada kullanacağın delil bile olabilir. O yüzden dedim
(2,029 puan) tarafından
Nasıl yani canım
(8,079 puan) tarafından
Yani farklı bir kadınla ilişkiye girip çıktığı senden belli olabilir. Belki de o kadından gelip seninle ilişkiye giriyordu. Allah korusun kanser oluyor, hpv oluyor. Bir bak
(2,029 puan) tarafından
Ya belli oluyor mu gerçekten
(8,079 puan) tarafından
Maalesef arkadaşım bu şekilde öğrendi. Rahim ağzı kanseri olmuştu. Doktor bunun eşinin aldatması sonucu olduğunu açıkça söyleyince boşandı. Yani her rahim kanseri bu yüzden oluyor değil ama arkadaşımınki maalesef bu yüzden olmuştu
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Alabiliyorsun ücretsiz avukat da nasıl tam olarak bilmiyorum ve herşey alabilirsin kimseye inanma git ne gerekiyorsa yap mahkeme yerine bı git sor bakalım detaylı bilgiyi verirler nasıl yakaladın nasıl gördün onlar ne tepki verdi aklımda deli sorular dünden beri nasıl sakın kalabildin 
(6,892 puan) tarafından
Ah canım ya senin şimdi bol bol delil toplaman lazım artık
(2,029 puan) tarafından
Ayrı evdeyim evi terketim nasıl toplayim
(6,892 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım avukat felan var mı onlar sana bizden daha iyi yol gösterir
(2,029 puan) tarafından
Evrakları verdm dilekçe verdim avukat bekliyorum atanmasini
(6,892 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlündeki muradı nasip etsin inşallah herşey çok güzel olur
0 oy
(345 puan) tarafından
Aaa gerçek mi bu nasıl yakaladın nasıl olduki nerde yakaladın cnm
(2,029 puan) tarafından
Kendi iş yerinde defalarca aradım açmadı bende isbyerine gittim kapıyı çaldım açmadı delikten bakayım orda mi dedim ikiside çıplaktı
0 oy
(17,888 puan) tarafından
Öyle saçma şey mi olur tabiki davayı aldatılan taraf açacak. Aldatılan kusurlu olduğu içinde hem nafaka hem tazminat talep edilir 
(2,029 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Tatlım sen buralarda vakit kaybetme elinde ne varsa git aç davani orda dahada detaylı bilgi alırsın bazen bildiğimiz bilgiler değişebiliyor kanuna göre falan sen git orda yardımcı olsunlar işin ehli onlar sonuçta 
(2,029 puan) tarafından
Açtım canım davayı baroya başvuru yaptım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 463 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 839 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
8 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 492 göst.
23 Ekim 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Ecrinin annesi6 (992 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,743 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...