0 oy
891 göst.
Diğer kategorisinde (3,949 puan) tarafından

Biliyorum post kapanacak ama gıcık oldum 

Burda farkettim ki herkes işine gelen arkadaşına yazıyor mesela.bi dert anlatıyorum hadi geç onu kimse derdine derman olmak zorunda değil ama en azından post üste çıksın diye yorum yapılabilir fikrin olmasa bile ben mesela bazen öyle yapıyorum. Ama görüyorum ki herkes işine gelene yapıyormuş 

Anlık kahve paylaşıyorum yada başka güzel bı şey millete 20 30 yorum geliyor en üstte oluyor benim en fazla 3 5 gören kişi sayısı 200 gerçekten nedir derdi bu milletin bilmem :O

22 Cevaplar

+2 oy
(20,524 puan) tarafından
:D alemsin ya milletin kime yorum yapacağınada karışmayın artık amaa
tarafından
Bende seçerim. Sevmediğim insanların postuna ve yorumlarına yazmam :D ve genelde aile meseleleri olan postlara yorum yapmam ilgimi çekmiyor. Muhtemelen diğer kişilerde o şekilde düşünüyordur
(3,949 puan) tarafından
Sonuçta insanlar fikir almak dertleşmek için de yazıyor buraya dimi
(20,524 puan) tarafından
Bu konuda mor wampir ciğime katılıyorm
(3,949 puan) tarafından
Ne konuda
(20,524 puan) tarafından
Bu konuda jdnssss isteyn istediğine yazar bu konuda kimseye bişey diyemeyiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay evet ya bende sinir oluyorum bisey soruyorlar cevap veriyorum yoruma cevap yazmiyolar yada soru soruyorum cevap veren pek olmuyor 
(3,949 puan) tarafından
Evet bana da yazan olmuyor hayır naptım da gıcık aldn yazmiyorsun
tarafından
Aşkım valla ne yapmışız sanki
(3,949 puan) tarafından
Ne bileyim:D
0 oy
(29,117 puan) tarafından

Valla kimseye özel yazmamda yorumda yapmam bilmediğim olsa bile post yukarı diye yorum yaparım bazıları maalesef insan seçiyor 

(3,949 puan) tarafından
Evet canım malesef . Bende öyle yaparım bilgim olmasa bile gerçekten ihtiyacı olana öyle yazıyorum post yukari
0 oy
(18,087 puan) tarafından
İlgimi çekmeyen hiç bir posta yorum yapmıyorum..
(3,949 puan) tarafından
Bende saçma şeylere yazmam ama mesela gecen eşimin rahatsızlığı ile ilgili bı şey sordum kimse yazmadı
(2,126 puan) tarafından
Normal değil mi canım saglik konulu postlara cevap. Vermem bilgim yoksa. Sağlık ile ilgili konu olunca buraya yazmak yerine hastahaneye gitmesi gerektiğini söylerim genelde. Kimsenin vebaline giremem bişey yok deriz bişey çıkar kimse o topa girmez. Ben şahsen ilgimi çekerse veya bildiğim yaşadığım bir şeyse veya fikrimi söylerim herkese cevap vermek zorunluluğu var da ben mi bilmiyorum
(3,949 puan) tarafından
Tamam canım demek istediğim o değil en azından post yukari deseler illa başına gelen illa vardır
0 oy
(5,653 puan) tarafından

Burası çete olmuş kız :D

(3,949 puan) tarafından
Aa bende 4 yıl önce burdayım ama hatırlamıyorum bak seni :)
(5,653 puan) tarafından
Çok kaoslara dedi kodulara karışmadığımdandır kız ben hep uslu uslu izlerim köşede sjdjdjjd
Uzun süredir de girmiyordum hamile kalınca tekrar bakınmaya başladım
(3,949 puan) tarafından
İkinci bebiş mi geliyor bizde istiyoruz ama olmuyor rabbim bize de nasip etsin
(5,653 puan) tarafından
Evet canım 2 cisi çok şükür rabim biran önce sizede  nasip eder inşallah
(3,949 puan) tarafından
İnşaallah canım ♥️
0 oy
tarafından
Hak veriyorum sana. 
(3,949 puan) tarafından
Öyle değil mi ama
0 oy
(5,653 puan) tarafından

Burası çete olmuş kız :D

tarafından
Katılıyorum canım
(5,653 puan) tarafından
Ayn öyle canım
0 oy
tarafından
Buda dertmi yaaa  ? Yazan yazar,yazmayan yazmaz yani
(3,949 puan) tarafından
Evet dert ?? Çünkü gerçekten ihtiyacım olan bı soru vardı 2 kışi yazdı o ara saçma postlar en üstte geziyordu
tarafından
Cnku burasi goygoy seviyor ,
(3,949 puan) tarafından
Malesef canım aşırı hemde
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Tüm postlarada ayrı ayrı yorum yapacak deil herkez sevdiği bildiği arkadaşı konustugu kafasının yattığı iyi anlaştığı kişiler illaki var ve paylaşımları ilgi odağına giriyor sende sevdir kendini ozaman daha çok diyolog kur arkadaş edin 
(3,949 puan) tarafından
Emin ol elimden geldiğince herkese yazıyorum konu ne olursa olsun fikrim olmasa bile üste çıksın yardım bulsun diye yorum yapıyorum. Çalışıyorum ona rağmen giriyorum ama burda gruplaşma var bacım malesef
(8,348 puan) tarafından
Geçen birne postn ste ciksn de yazdım blmeyenler yorm yapmasn yazmış bana demedk sey brakmadi.
Sonra canım bazen burasnin aktif fazla olmadığı zamanlar post aciyorsundur belki belirli saatleri var bence herkez sabah uyanan ilk buraya girer mesela yatata yuvarlanirken sonra kahvaltisiydi cocuklariydi tenizlogiydi derken ikindin biraz daha aktif olur geceye kadar da olmaz
(3,949 puan) tarafından
Ben asla öyle demek sonuçta yardım için yazmış sana
0 oy
tarafından
Kız bütün acılan postlara üstte çıksın yazsak e gene ızdıham olur :) :)  ay eskıden gırgır vardı sımdı dert dert dert vallaha gına gelıyor gelın görünce kaynana :) 
(3,949 puan) tarafından
Türkiye de yaşıyoruz normal :D
tarafından
Ismimin kaoslarin efendisi olduğu zamanlar çok iyidi burasi
(3,949 puan) tarafından
Eski ismin mi
tarafından
Esma ya evet cidden o zaman en guzelıydı
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Kimseyi ayırt etmeyip yandaşları olmayanlardanım ben :))

Zaten çok aktif değilim genelde geceleri girip bakıyorum ilgimi çeken bir şey varsa yazıp çıkıyorum. Çok da ciddiye alma boşver 
(3,949 puan) tarafından
Geçen gün o kadar kötüydüm ki eşim hastaydı buraya yazdım 3 tane profesör gezdi bı şey bulunmadı belki fikri olan vardır diye yazdım sadece bı kişi yazdı gören 200 kişi fikrin olmasa bile post yukari yaz ben öyle yaparım şahsen . Ama herkes işine gelene
(1,713 puan) tarafından
Evet burda arkadaşlık kurup birbirlerini tutan birkaç tayfa var. Haklısın önemli konularda post yukarıda tutulabilir bu da bir yardımdır
(3,949 puan) tarafından
Ben mesela elimden geldiğince görünce yaparım öyle bir durumda gerçekten kötü olmasa buraya yazmaz derim çaresiz demek ki derim
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Linç yiyecek bı post aç nasıl geliyorlar bak sjjjsjjj
(3,949 puan) tarafından
Hahah deli ya :D linç yiyeyim sonra dimi post en alta inmez sonra
(2,546 puan) tarafından
Hahahha etkileşim isteyen sensin otur oturduğun yerde kız derdin mi yok dertmi arion kendine yazan yazar yazmayan yazmaz :)
(3,949 puan) tarafından
Konu o değil ki bebeğim gercekten önemli bı sey varken de yazan yok ihtiyacım varken mesela
(2,546 puan) tarafından
Güya anne bebek platformu ama o konulara kimse cevap vermiyor canim
(3,949 puan) tarafından
Goy goy yatak bel altı mevzular olsun ohoo
0 oy
(838 puan) tarafından
Ayy allah razı olsın kız bende bısey paylasıyom 1kısı cevap verıyor 
(3,949 puan) tarafından
Evet yatak odası mevzusunu çok sever burası
(838 puan) tarafından
Eşler tuş yanlısı
(838 puan) tarafından
Allah senı seslı guldum
(3,949 puan) tarafından
Yalan mı :D
(838 puan) tarafından
Haklısın bacım
0 oy
(14,482 puan) tarafından

Yok yavrum beee.. alakası yok bakioz bazen anlamadığımız yada fikrimizin olmadigi şeyler oluyo cevap vermeden cikioz.

Yoksa kmse aaa bu benm arkadaşım gıdım de sadece ona yazayım demiyodur :)

(3,949 puan) tarafından
Valla diyen var aşkom :D

Mesela fikrim yoksa bile post yukari diye yazarım ben
(14,482 puan) tarafından
Takılma :) bazen açarız 30-40 yorum
Bazen bakarız 1 yorum :)
İnsan seçildiğini düşünmüyorum da insanların ilgisini çekecek şeyler olmayınca bakıp cikiyolar, keza ben de öyle yapiyrm :)
Sen eglencene sohbetine bak :)♥️
(3,949 puan) tarafından
Cansın ya hep tatlısın sen ♥️
Bende eski kullanıcıyim bunu yeni açtım da 4 5 sene önce de burdaydm
(14,482 puan) tarafından
Doğrudur kuzum giden geri geliyor,gelen bidaha gidiyor :) babaevi gibi burası :D
(3,949 puan) tarafından
Evet canım :D seviyorum ben burayı
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Canımız kaos istiyor :D kaos varsa gelirim. Kaynana görümce elti meseleleri :DD
(3,949 puan) tarafından
Benim dolu beybi öyle görmedin demek ki :D
(2,482 puan) tarafından
Ben de çok cevap vermiyorum sorulara. Arada bir bakıp çıkıyorum. Çok vaktim olmuyor. Yazan değil daha çok okuyan tarafım
(3,949 puan) tarafından
Grubun sessizi oluyorum diyorsun:D
(2,482 puan) tarafından
Evet :)
0 oy
(1,977 puan) tarafından
Hele bazı klavye şövalyeleri var bı *** bildiklerini de yok ha bı kadın post acıyor ben p.o.r.no izleyip tatmin ediyorum felen diye ona diyorlarki olabilir sen özgürsün felen bı sürü şey başka biri eşim p o.r.n .o izliyor diye yazıyor aman ALLAHIM ben olsam anında bosarim diyenler havada uçuşuyor yalan ha eminim çoğu eşinin izlediğini de biliyor 
(3,949 puan) tarafından
Off gerçekten çok öyleleri :D görmüştüm öyle şeyler
0 oy
(410 puan) tarafından
Sana katılıyorum...
(3,949 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Burda arkadaşım yok girince ilgimi çekene yazıyorum. Ama kaynana şunu dedı ben bunu dedim postlarını hiç sevmem
(3,949 puan) tarafından
Ee geneli de öyle milletin dertleşmeye ihtiyacı oluyor
tarafından
Herkes Özgür istediğini paylaşır ve isteyen istediğine yorum yapar. Sormuşsun ya o yüzden cevap verdim
(3,949 puan) tarafından
İstediğine cevap verir ama burda kayırma da çok oluyor bazıları yapıyor
0 oy
(2,733 puan) tarafından
3 senedir buradayım. 1 kere soru sordum bir süre sonra sildim. Gördüğüm ve bildiğm konuysa yorum yapıyorum. Bazen okuduğuma Allah akıl fikir versin biz versek dinlicek mi diye kendi kendime söylüyorum çıkıyorum. Bazen Allah yardımcısı olsun zor diye kendi kendime söylüyorum çıkıyorum. Bu işine gelmek mi bilmiyorum ama bazen insanlara laf anlatsan da boş gerçekten. 
(2,733 puan) tarafından
Ben kimim ki dinlesin. Ya da ben genelde kendi bildiğimi okuduğumdan herhalde böyle düşünüyorum.
(3,949 puan) tarafından
Burcun ne :D
(2,733 puan) tarafından
Koç burcuyum:)
(3,949 puan) tarafından
Koç mu acaba terazi mi dedim bende terazi burcuyum asilik sezdim de :D
(2,733 puan) tarafından
Evet canım koçlar asidir sinirlidir vurdumduymazdır :)
0 oy
tarafından
Bebeğime aşı yaptırsam mi yaptirmasam mi diye sor baya yorum gelir üstüne bıkar postunu gizlersin bile .d
(3,949 puan) tarafından
Evet öyle saçma şeyler başta halay çekiyor:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
7 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 468 göst.
0 oy
7 cevap 784 göst.
12 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu

408,992 soru

12,292,533 cevap

38,249 kullanıcı

Kategoriler

...