0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından
Kızlar aklımı yitirmeme az kaldı kızım 3 yaşında herşeye ama herşeye ağlıyor tükendim ne yapsam olmuyor benden ayrılmıyor yeri geliyor iş yapmıyorum hep onunlayım parka gidiyoruz ama yok ağlıyor bu sefer istemeden benimde sesim yükseliyor şuan bile çok kötüyüm nasıl yapçam bilmiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(2,537 puan) tarafından
Yeni nesil bebeler böyle mi acaba ya bende post açtım bunun gibi çıldırdım bugün 
(308 puan) tarafından
Malesef bende çıldırdım ve çok üzülüyorum artık çok sinirli olmuş herşeye çığlık atıyor aglıyor bilmiyorum aklımı yitirmeme az kaldı
(2,537 puan) tarafından
Uzman biriyle görüşeceğim böyle devam ederse gerçekten çok zorlamaya başladi
(308 puan) tarafından
Canım eger görüşürsen bana da bilgi verir misin işe yarayıp yaramadığını
(2,537 puan) tarafından
Bayram sonrası çocuk doktoruna gideceğim geçen hafta iptal ettim diye alamadım ona bı danisacagim o yönlendirir ama böyle rapor yazma olayı falan varsa geleceğini etkileyecek mesela gitmem ozaman kendim çözmeye çalışacağım.ben birde şey düşünüyorum acaba konuşmadığı için mi hani kendini ifade edemiyor ondan mı böyle diye
(308 puan) tarafından
Kaç yaşında canım
(2,537 puan) tarafından
28 aylık
(308 puan) tarafından
Hiç mi konuşmuyor
(2,537 puan) tarafından
Kelimesi çok ama cümlesi yok.herseyin adını biliyor ne dersem anlıyor ama cümle yok.bunun için bide iştahı kesildiği için gideceğim doktora zaten
(2,537 puan) tarafından
Senin çocuğun nezaman cümleye başladı canim
(308 puan) tarafından
Kuzum erken başladı şuan 34 aylık kendini ifade ediyor maşallah şarkılar falan söylüyor sayıları renkleri herşeyi biliyor benle büyük insan gibi konuşuyor ama gel gör ki şuan çok zor nie süreçkten geçiyorum ne kadar böyle sabredicem bilmiyorum
(2,537 puan) tarafından
34 aylık normal canim tabi konuşmasi lazım.:))benim kızımda biliyor renkleri , hayvanları,sayıları .ingilizce kelimeler,sayıları alfabeyi hepsini biliyor .sadece cümlesi yok anlamadım ya hırçınlığı belki birazda bu yüzden.bayramdan. Sonra yazarım tekrar canim
(1,874 puan) tarafından
Evet annesi kendinj ifade edemediği için bu şekilde :) kelimesi varsa konuşmaya başlar buna takılmayın sakın . Benim oğlum da o dönemlerde kelimesi var cümle yoktu çok hırsını kreşe verdik 3 Aya düzeldi ve çok sakinleşti öğretmenleri ile görüştüğüm zamanda aynı şeyi söylüyorlardı tam kendinj ifade edemediği için hırçın sınırlı diye . Kreşe verme imkanın varsa yarım günde olsun gitsin . Küçük ayrılamam falan diye sakın düşünme inan ona çok iyi gelecek hem enerjisini atar hem sosyallesir
(2,537 puan) tarafından
Bende düşünüyorum ama oyun grubu dusunuyorum bir iki saat falan haftada iki üç gün.krese yarım gün olarak üç yaşında vermeyi düşündüm bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama hemde havuza yazdiracagim.hic yabancılık çekmiyor kaynasiyor hemen .üç yaşına kadar korkmayayim dimi ozaman valla akran zorbalığı yaşatıyorlar cevremdekiler hep kiyasliyir hep tartıştım ettim onlarla eğer cocugumla ilgili zırt pirt bişey söylerseniz beni kaybedeceksiniz artık yeter dedim bayagdir bişey demiolar
(1,874 puan) tarafından
Yok bacım korkulacak bir şey kelimesi varsa asla korkma illaki konuşacak ben süreci hızlandırmak için kreş dedim.  Dr a bile gitmene gerek yok bu konuda drlarda aynı şekilde ya kreş önerecek yada dil terapisti.  Dil terapisti almak için rapor çıkıyor diye biliyorum.  Senin yerinde olsam ilk kreş denerim gozlemlerim biraz baktım düzelmiyor dil terapistine okey derim . Ama sanmam dil terapisti onermezler yasida küçük yani çok normal
(2,537 puan) tarafından
Yok canım bende rapor falan yazılsın istemiyorum.biliyorum ki çocuğumda hiçbir sorun yok herşeyi biliyor çok şükür.kiyaslama yapanları da Allah'a havale ediyorum.ben bayramdan sonra oyun grubuna dahil edeyim alışsın sonra yarım gün kreş yapım en iyisi bu.icime su serpttin canim Allah razı olsun senden
-Reklam-
0 oy
(4,191 puan) tarafından
Bizimkide aynı çevremdeki çocuklarda aynı herhalde sendrom canım sabret bazen sabır taşıyor tabi ne yapalım 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 211 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 375 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 292 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu

413,785 soru

12,455,482 cevap

46,466 kullanıcı

Kategoriler

...