0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Evinizdeki yeni model perdelerden atarmisiniz bide memnunmusunuz perdelerizden bana perde konusunda fikir verirseniz memnun olurum♡

6 Cevaplar

0 oy
(1,763 puan) tarafından
Ne tarz bişey seviyorsun ağır mı sade mi 
(45 puan) tarafından
Çok karışık olmasin
-Reklam-
0 oy
(4,364 puan) tarafından
Dikey perde kesinlikle yaptirma. Alalı 4 ay oldu 17 bin verdim ama biraz daha kullanip degistirmeyi dusunuyoruz. Kesinlikle pismanlik... Tül perde candır.
(45 puan) tarafından
Dikey nasıl oluyor canım
(4,364 puan) tarafından
Google yaz canim dikey perde diye. Ayrik ayrik mekanizmalı ..cok sık duruyor ama asla kullanışlı değil.
0 oy
tarafından

image

benimki bundan canım markası taç değil sadece ☺️ ben valla boyle sadelerden ve uzundan yanayım daha ferah duruyor salonum böyle benim yandaşa gri kanat var ama salık bir şekilde kenarlara tutturmadim çok seviyorum öyle 

Diğer odalarima zebra yaptırdım çok pişmanım cam açmak sıkıntı temizliği sıkıntı bence 

(45 puan) tarafından
Zebra nasıl stor perde mi
(45 puan) tarafından
Evinin perdelerini uzaktan resmini çekip atabilir misin bana bu attığın perde resim
0 oy
tarafından

image

image

image

canim şöyle atayım ☺️
0 oy
(362 puan) tarafından
ben düz bambu perde diktiricem birilland marka trendyola bak birilland pırlanta tül perde diye çok harika
0 oy
(2,730 puan) tarafından

image

fotoğraf yan çıkıyor hep :) benim ki bu şekil canım aralara öyle uzun kalın iplik gibi model var. 3 senedir kullanıyorum. Memnunum. Her zaman düz sade tül daha iyi. Her mobilyaya uyuyor. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 364 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 364 göst.
5 Ekim 2020 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.