Vallahi oğlum modası hiç de kıyafetlerinin geçmemiş yengem görünce ağzı açık kaldı yani abimin eşi ve hepsini de isterim giydiririm dedi çünkü etiketleri üstünde ben kendim yırtık pantolonla dolaştırdım Çocuğuma en iyi şeyleri giydirdim Yine olsa yine yaparım yapıyorum da ama paramız var 20 gün sonra gelecek O süre zarfında buzdolabımı alayım dedim indirimdeydi Evet Zengin ama çok pintiler çöplerini atmazlar herhalde böyle zengin olunuyor baksana ama benim abim kalkıyor karısının kardeşlerine veriyor her ay düzenli ve abimin eşi Benim amcamın kızı Kendisi de öğretmen evlenmeden önce Ailesi Sırf onu okuttu diye 5 sene boyunca aileme vereceğim maaşımı dedi abim hiç sesini çıkartmadı Şu anda da 2,5-3 senelik evliler ve yengemin Ailesi yani amcamların durumu çok güzel ama benim abim öğrenci oldukları için ikisi üniversite biri ortaokul kendiliğinden her ay onları düzenli maaş bağlamış geri mi alıyor Hayır almıyor ama ben 20 milyar para istedim ya buzdolabı için mağazanın içinde istedim Hem de görüntülü aramıştım Buzdolabını gösterdim vermedi canın sağ olsun yine canı sağ olsun ve bu parayı gününden bile önce vereceğim o kadar da iyi biliyor ki demek ki vermek istemedi ve namazına niyazında Benim eşimin parasını faize koyacaktı arabamız satılmıştı koymayın diyen insan Faiz haram diyen insan kendi parasını fona koymuş fon sanki haram değil işte Demek ki vermek istemedi