0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (307 puan) tarafından
Kızşar ben bugün ehliyete yazıldım Manuel araç ama korkuyorum sınavda kalmaktan felan anlatıldığı gibi zor mu. Köyde felan bizim arabamızı kullanıyorum ilk defa direksiyon başına gçmicem ama sınavlardan felan korkuyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(4,223 puan) tarafından
Valla ben çok zor aldım 7-8 yıldır var ehliyetim 3.sınav da anca geçtim inşallah sen kolay alırsın canım 
(307 puan) tarafından
Hadi ya en çok ne zorladı seni canım
(4,223 puan) tarafından
Araba kullanmak zorladı valla bence bazı insanlar da bu özellik yok bende de yok dışardan beni gör dersin bunun beceremiceği bi iş yok hatta direksiyon hocası demişti sen bu sınavı ilk de geçersin sen geçemezsen kimse geçemez araba kullanmaya başladım adam sinir krizleri geçirmeye başladık ahahahahah :D
(307 puan) tarafından
:)) ya evet bende 4 kez felan eşimle kullandım sonra dedim sen ın ben tek kullanayım düz yolda sürdüm bana bi cesaret geldi o cesaretle yazıldım bakalım
(4,223 puan) tarafından
İnşallah kazanırsın valla canım
-Reklam-
0 oy
(615 puan) tarafından
Ben ikisinide tekte geçtim çok şükür..ilk defa direksiyona geçtim 
(307 puan) tarafından
İnşallah bende geçerim canım ya Manuel miydi
0 oy
(615 puan) tarafından
Ben ikisinide tekte geçtim çok şükür..ilk defa direksiyona geçtim 
0 oy
(15,800 puan) tarafından
Ben ilk defa direksiyon başina geçmeme rağmen ilk seferde geçtim sınavı. Üstelik karnim burnumdaydi. 
(307 puan) tarafından
Yaa çok tebrik ederim inşallah bende geçerim beni en çok yokuş kalkışı ve park korkutuyor
(15,800 puan) tarafından
Benide en çok kavşaklarda dönmek korkutuyordu. Sınav komisyonundaki hocalar o kadar sakindiki benide sakinleşirdiler. Hadi bakalım şimdi yavaşlayip dön falan diye telkin ettiler. Baştan beri parklardan hiç korkmadım ben. Tecruben var geçersin bence hemen.
(307 puan) tarafından
İnşallah çok istiyorum
0 oy
(753 puan) tarafından
Bn hm yazılıyı hmde direksiyonu tekte geçtim. Sende geçersin. Kullanıyormussun Ztn kurs hocası park vs. Gösterir . Yazılı içinde çıkmış soruları çöz aynısı çıkıyor
(307 puan) tarafından
Benım de en çok korktuğum park ve yokuş kalkışı
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Komisyon çok önemli araç kullanman fayda etmiyor hiç bilmeden gitsen daha iyi hocanın ogrettiileri lazım sana. Kimisi çok basit bı şeyden bırakırken kimisi geçirebiliyor.ben 2. Sınavda geçtim bırakmalarını sebebi de son parkurdu yanlış yere park etme yüzünden park edemedim bile sırf o niyete girdim diye biraktilar 
(307 puan) tarafından
Aynen çok haklsınız Allâh iyilerle hak yemeyenlerle karşılsştırsın
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Ben 14 sene once aldim ehliyeti o zamanlar kolaydi sinavlar simdi baya zorlastirdilar 

Ama yaparsin hepsinin püf noktaları var odaklan sakin kal
(307 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(957 puan) tarafından
Kurşun direksiyon derslerine mutlaka git canım kurallari falan iyi öğren 
(307 puan) tarafından
Aynen gidicem inşallah
0 oy
(91 puan) tarafından
Yaziliyida direksiyonunda tekte aldım önemli olan ehliyet aldıktan dobra basliyor
(307 puan) tarafından
Haklısın canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 301 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu

410,768 soru

12,360,446 cevap

41,453 kullanıcı

Kategoriler

...