Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_8c7eb7ca24baff344309d5011911a71f, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kaynananız yakın ise tok mi gidersiniz-Aile & Aşk
0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (864 puan) tarafından
Kaynananız yakın ise tok mu gidersiniz evine

16 Cevaplar

+1 oy
(5,750 puan) tarafından
Ben kimseye güvenerek aç çıkmam evimden.Daha doğrusu kendi ailem dışında kimsenin evinde birşey yemeyi sevmiyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kimsenin evinde bişey yiyemem hele kayınvalidemde su bile içmem. Vallahi haram eder boğazımda kalır ne yemeği tövbe 
(864 puan) tarafından
Ondan birşey gidicek diye aklı mı çıkıyor : ))))
tarafından
Hem ondan hem titiz değil içim almıyor zaten
0 oy
(2,113 puan) tarafından
Yakın olsa gitmem gittim mi yemeğimi yer giderim 
0 oy
tarafından

image

image

Şimdi yemek yiyip uzandım onlarda çocuğu seviyor :D

0 oy
(225 puan) tarafından
Yemeğe kaynanama giden biz :))) şimdi uzağım gitmiyorum maalesefff 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Yani, yemege cagirirsa o ayri, niye ac gideyim ki evimde guzel guzel yemek varken
(864 puan) tarafından
Onları görmeğe gittiğiniz zaman diyorum hani yakınsa arada gidiliniyor ya
(3,146 puan) tarafından
Tok giderim canim.
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Aç da giderim yok da giderim. Aç isem hep birlikte bir şeyler hazırlar yeriz. Yoksam çay yaparız.. 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Aç da giderim tok da giderim. Aç isem hep birlikte bir şeyler hazırlar yeriz. Yoksam çay yaparız.. Sonuçta orası bizim de evimiz  
(864 puan) tarafından
Hep birlikte birşey hazirlamak zor olmuyor mu...Yemeği kim seçiyor,malzeme herzaman evde varmı,bir yemeği bir kişiden fazla nasıl yapiyo
(1,122 puan) tarafından
Hiç zor olur mu? Niye zor olsun ki :) ne yapalım diyoruz, şunu mu yesek bunu mu? Sonra bir şeye karar veriyoruz. Onu hangimiz daha güzel yapıyorsa o yemeği yapıyor. Ya da birimiz bir yemeği yaparken diğeri başka yemeği yapıyor. Hep birlikte koyup kaldırıyoruz. Zaten kayınvalidem ayaklarından rahatsız ben de gebeyim. İkimize de yüklenmiyoruz. Yavaş yavaş :) eşimle kayınvababam da sofranın kurulup kaldırılmasına yardım eder. Bazen de yemeği onlara kitleriz
0 oy
(13,939 puan) tarafından
Ben hep aç gidiyorum genellikle bu aralar diyette olduğum için kahvaltı yapıp gidiyorum ama akşam yemeği orada yeriz eve bile getiririm
(864 puan) tarafından
Kim yapiyor peki yemeği
(13,939 puan) tarafından
Kaynanam bana tabak bile kaldırtmaz
0 oy
(1,277 puan) tarafından
Ben gidince bişey yemem eşimi beklerim  yemek yapar akşam eşim işten gelince beraber yeriz 
(864 puan) tarafından
Hep kaynananiz mi yapar
0 oy
(9,047 puan) tarafından
Hiç aç gitmedim yemek yapmasını bilmiyo ama anneme aç gideriz doyuruyo o 
0 oy
(743 puan) tarafından
Biz kayinvalidemlerle sık gorusuruz her cumartesi oglenden sonra gider gece yarisina kadar kalırız ben ac giderim valla onlarda bana sık gelir yemegi çayı tatlisi meyvesi 4 4 luk ağrılarım ben gidincede bi zahmet yemek yapsin 
0 oy
(508 puan) tarafından
Kaynanasiz hayat oh ne rahat  

Yemeği suyu kendinin olsun gevurun
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Arabayla 40 dakika mesafemiz. Her zaman aç giderim :):) her türlü orada bir şey yedirip içirecek diye yemem bir şey evde.
(864 puan) tarafından
Hep o mi yapar yemegi
(2,729 puan) tarafından
Evet. Gittiğimde genelde sen kahve yap yapmışken bana da yap bir kahve sigara içip sonra yemeği yaparım kaynanamız yok ya der :)
0 oy
(20,552 puan) tarafından
Evet tabi ki. Yemeğe cagirmamislarsa ya da kendim yemek için bişey goturmuyosam tok giderim. 
0 oy
(968 puan) tarafından
Evi bize çok yakın bazen aç giderim bazen tok bazende tok giderim ama akşama yemegede kalırım değişiyor 

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 710 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
11 cevap 297 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 423 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu