0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Merak edenler vardı tek tek cevaplamak yerine post açmayı tercih ettim 

Gittiğimizde öyle sıra falan beklemedik direk aldılar konsept bebek odası hazirlamislar ahşap bir besik icine oyuncakları doldurmuşlar bebeğimi besigin icine koyduk zaten farkli oyuncakları görünce çok mutlu oldu o arada da çekimi yaptılar tek sorun besigin icindeki biberonu tutmamasiydi normalde tutan bir bebek içinde su olduğu için tutmak istemedi eline verdiler ama icmedi onlar da hic zorlamadilar pediatri uzmanı vardı karnı tok o yuzden tutmuyor normalde tutan bir bebek belli diye yorumladi şimdi yönetmenler arasında toplantı yapıliyormus prova çekimde verdigi tepkileri seslenildiginde algısı ve psikolojik durumunu değerlendiriyorlarmis birkaç gün içinde belli olacakmış beklemedeyiz bakalım 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yalancı reklamlara cocuklair kullaniyolarlar
tarafından
Sen kullandıttırma o zaman
(1,037 puan) tarafından
Yaşayın benimde içimden bunu söylemek geçti ama gereksiz tartışma olsun istemedim
tarafından
Kullandirtmiyorum zaten
-Reklam-
0 oy
(4,225 puan) tarafından
O nasil seymis bi taraftan bedavadan cocuk gelisimci degerlendirmesi mi oluyor:D Bu reklamlar nasil cekiliyor bilmiyorum ben ama. Guvenilir Bir yer miydi sizce? 
(1,037 puan) tarafından
Ajans kısmında sadece normal fotoğraf çekimi oluyor eğer bebek seçilirse değerlendirmeye alıyorlar canım tabi profesyonel bir değerlendirme olmuyordur jest mimiklere falan bakıyorlardir diye tahmin ediyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
25 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizinmavisi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,555 soru

12,449,648 cevap

46,258 kullanıcı

Kategoriler

...